Примера је, с обзиром на то какав је играчки кадар, ужасно незанимљива сваки пут кад наступи период у ком Барса и Реал немају бар још једног конкурента. Што је тренутно случај.
Увек сам навијао за ту трећу екипу која би угрожавала двојац, а кад морам да бирам између та два - Барса. За коју морам да признам да је најдоминантнија екипа коју сам гледао (узимам у обзир њихову игру у последње 2-3 године), иако су често незанимљиви за гледање.

Барса тренутно игра најлепши и најтечнији клупски фудбал на планети. Ценим да да им погон подмлатка ради радњу само такву .. у 20-ој кад почну да играју за први тим, већ знају ко је где и ко како игра .. машина су за пуњење ...
Реал - клуб са именом и историјом .... и занимљиво ми је пратити их како покушавају шлеперима лове и дрским Мурињом да попуне рупе у игри ...- Gospod Bog
Navijam za Real, Barsu mrzim jer sve što osvajaju, rade uz pomoć sudija. Mada cenim Ćavija i Inijestu.
Каква глупост. За ЛШ и можеш да кажеш да су им судије директно помогле, у оној сезони са Чезијем (кога ми, узгред буди речено, тад уопште није било жао, јер су играли бункерчину најгору). Ово остало су освојили највише због тога што су тренутно најбољи, јебига. Све и да јесте истина то што си написао, и даље ти је невероватан разлог за симпатисање Реала.

'Ajmo polako. U Španiji navijam za Barsu. Prosto i jednostavno, gotivim ih još od Klajvertove (moj omiljeni igrač, i pored het-trika našoj bivšoj zemlji) i Rivaldove ere. Igraju najlepši fudbal i sa razlogom su najdominantnija ekipa i ovu generaciju smatraju jednom od najboljih, ako ne i najboljom ekipom svih vremena. Što se suđenja tiče, niko, ALI NIKO ne pamti kad je protiv Čelsija Anelka pao kao poslednje ono crnačko gomno i Abidal dobio crveni ni za šta nego svi pamte kako 2 penala nisu svirana! I ne pamti se u španskom Superkupu divljački start Pepea koji je za zatvor a nije dobio ni žuti. Ok, kontroverzna tekma. Jedino gde mi je krivo što su sudije pomogle Barsi a to i najveća budala mora da primeti, jeste prošle sezone protiv Reala. Real ne podnosim iz dubine duše, prvo i osnovno jer se ponose svojom fašističkom istorijom i sve glavno što su osvojili je iz tog perioda, kao i zbog činjenice da troše gomilu novca a po difoltu ga izduvaju od Liona (allez les Lions!). I pored svega toga ja sam se toliko radovao tom duelu u polufinalu i iščekivao fer borbu pa makar i Barsa ispala (ne bi bio smak sveta) i još uvek tvrdim da je vrlo lako i Real tad mogao da prođe dalje da nije bio onaj smešni crveni karton pokazan Pepeu, koji je inače đubre nad đubradima, ali tad nije bio kriv. A ja mogu da vam garantujem da ove sezone Primeru uzima Real. Barsa je već krenula da kiksa bez razloga, a Real nije dugo osvojio titulu i dugo nisu imali ovako jak tim. A LŠ će biti ultra zanimljiva, ali to je druga tema.
Mada sam nekad obožavao kako je igrao Betis, sa Hoakinom, Denilsonom,Asunsaom, Eduom i Rikardom Oliveirom. I ponekad Valensija.AMINUJEM! Evo, da se malo podsetimo... :)
http://www.youtube.com/watch?v=jW8iFZy7x_wDAJE GA! DUVAJTE GA SEPARATISTI!
http://www.srbijanet.rs/images/stories/sport/slike1/3/perica-ognjenovic-498.jpg- M
Birati između patuljaka i cigana je teško, ali ipak biram cigane jer patuljci mnogo olako padaju, simuliraju i nemaju ni kurac od fer-pleja u igri. Nije ni Real ništa bolji, ali ipak je ovo presudilo : http://www.youtube.com/watch?v=ygmGIFz_EP0
I večeras navijam da ih Real ošuri.
- M
Mene boli kurac, imam Arenu, a rezultat neka bude 3-1 za Real :P
- M
Javite mi šta je bilo u 'El klasiku' moram da gledam Prvi Glas Srbije.

http://www.vipbox.tv/sports/football.html
јури негде овде ..

Davide snađi se http://www.jedan-nula.com/uzivo-prenosi
- M
ne dade Mesiju drugi žuti, a hteo je... moralni patuljak

'OĆE LI NEKO NA NEKI FAZON MOĆI DA MI OBJASNI ZBOG JEBENO ČEGA OVE USTAŠE SA B92 NE DAJU JEBENI KLASIKO?!!!!!!11111 ŠTA BRE KOJU PIČKU MATERINU?! A taman sam rek'o da neću morati ponovo da se seljačim da gledam preko neta nego k'o čovek preko TV-a! Pa jebem li vam familiju nenormalnu, šta je s mozgom bre? Je l' vi prenosite Primeru ili ste otkupili prava na Policijsku akademiju, jebala vam ona majku da vam jebala?! A naravno da nisam lud da uzimam još 30 Arena kako bih mog'o da gledam fudbal... Jebem li ti i državu i narod ovaj popišani mrtvi! Ne mogu da verujem gde ja živim! Mislim da u Ugandi ide na nacionalnoj televiziji ova tekma, ali na 2. kanalu. Na 1. im je emisija o Aminu i njegovim dostignućima.
- M
Prenosili su Valensiju, šta oćeš više? :) Otkupili su prava zajedno sa Arenom pa ti vidi :P

MA NEK' MI SISAJU KURAC I ONI I ŠUGAVA VALENSIJA! Šta ja imam od toga što su oni primili 2 gola od šuntavog Betisa u nadoknadi vremena? Jebote, zamisli ti idiote koji prenose jebeni Betis i raspalu Valensiju a ne prenose KLASIKO! Čoveče! Naš'o snimak vrste svecki! MA SAMO PIŠAJ PO FAŠISTIMA!!!!111111
А замисли ти кад неко може да плати пет пута више за пакет који делите и може да бира коју ће утакмицу да преноси. Смири се мало.Brate, pa ti plaćaj kad ti se isplati. Kako ja matorcu da objasnim da mi treba da bih gledao najjaču utakmicu na svetu? Reci mi samo šta bi ti pre prenosio, Klasiko koji će ti sigurno više doneti, ili neku tamo tekmu koja je u odnosu na Klasiko go kurac? Izludeo sam bre. Na svu sreću, DOMINACIJA SE NASTAVLJA! Iako se nisam nadao da će dobiti, ipak ih pocepaše. I nađoh neki HD snimak, jebe keve. Sad mi i drago što nisam gled'o na TV-u. Čudo samo kako je najnormalnije cep'o, ja rek'o sad će da mi seče k'o lud, iako imam skroz ok net...

Пуни нероткињу ... прилично понижавајуће за онакав формат играча .. чини ми се да су већ искомплексирани ...
- M
Jbg Grifine, svuda je tako.

Dobra je utakmica bila iako je nedostajali šansi, pogotovu u prvom. Ali je zato bilo žestoko na sredini. U drugom su se malo otvorili i igra se razvila. Sudjenje odlično bilo. Alal mu vera za pregled igre i za procenu.
Ovim el klasikom je Barsa dokazala ,da i kada nije u najboljoj formi, da je bolja od Reala.
- MOvim el klasikom je Barsa dokazala ,da i kada nije u najboljoj formi, da je bolja od Reala.
I ja mislim da je van Persi najbolji napadač trenutno.

Блејче Грифине, нема ту шта бих ја преносио, шта би РТС преносио, шта би Б92 преносио. Они су откупили део права на преношење утакмица Примере од Арене, па преносе оно што морају, а не оно што хоће да преносе. Арена је спортски канал и њихов буџет је намењен за куповину искључиво права преноса спортских дешавања, док то није случај са Б92. волели би и они да су могли ел Класико да преносе, па да зараде од рекламе дупло више него што су платили пренос.