- Пд
Као што је најављено, играћемо и ове сезоне фентази за Лигу Шампиона. Лига стартује сад у уторак, што ће рећи за само неколико дана, тако да би ваљало да са пријављивањем завршимо за викенд. Игра се на официјалном сајту:
http://en.uclfantasy.uefa.com/
Ко није регистрован, нека се региструје. После иде састављање тима и подешавања за исти. Кад то завршите, да би ушли у лигу, пошаљите мени пвт да вам дам код. Кад добијете код и уђете у лигу, обавезно напишите овде име свог тима, ради евиденције.
Титулу бране Ред Хулиганси и њихов власник, тј. тренер, тј. најбољи играч, Дебилко и Моронко.
Ај па срећно свима. :)
Едит: Играмо први пут и фентази за Лигу Европе:
http://en.uelfantasy.uefa.com/
Пријаве код Суб Фокуса, јавите се њему на пвт за шифру.
Лига Шампиона фентази - списак учесника:Stormborn - Stormborn Dragons
Пеки д џем - Nishville Redskins
Shomy23 - RL Warriors
champy - Champy F.C.
Krv - Prljavi Dripci
Kolfild - Kolfild
RitamNereda - FK Celinac
L@ki - Обилић
dzoni auditore - Zaklopača United
Дебилко и Моронко - Red Hooligans
L0L - Pandani
Sub Focus - FK Partizan
dasisti - Stupnica
Gianfranco Zola - Uplakani Manfupi
bvdlga - BVDLGA
Acke - FK Palilulac
Рendula - Novi Beograd
Стивен - FK Jandrija
Dub - Dubovi Volovi
pfcabara - pfcabara
Dedzon - Sarma spremna
Dvajt - Tvorovi - S
RL Warriors
- n
Prijava i od mene, as usual.
Nego, el se normalno logujem na moj nalog na UEFI pa odatle biram tu nasu ligu kao prosle godine sa kodom i pravim tim, ili se ponovo registrujemo? - Пд
Послати свима кодови!
- Пд
Не читате први пост. Рекох да ми пошаљете пвт, па ћу ја вама код.
- Пд
И мени је зајебано било да уклопим екипу. Немам ни једну звезду, тако да то изгледа овако:
Де Геа - КелаваСуботић - Пике - Мајка Ричардс - Смолинг - Срна
Хазард - Мутињо - Мишел Бастос - Хамшик - Балак
Хулк - Роси - Сулејмани
Мењаће се то вероватно до уторка.

Peki , jel moguce da ti igra Subotic? Au zemljace, pa njemu na svadbi ne bih dao da igra. Sraman si menadzer, patices jako kada mocni Subotar ispadne kao iz autobusa vec na prvoj tekmi.
Storma, sram te bilo za Sulejmana Ugljanina u spicu, a o netalentovanom Zinjaku da ne govorim, ne bih mu dao da mi pere auto jer kapiram da ni za to nije dovoljno sposoban.
Elem,
Prljavi Dripci igraju u formaciji 3-4-3 i sastav je sledeci:
Golman : Hugo Skacilevo LorisOdbrana: Shakira Pike, Zaneti, Dzon sTeri
Sredina: Silva, Kleverli (najveci potencijal u celoj ekipi, moj mali), Ganci sa bazena (Nani), Mutinjo
Napad: Anjelka, Aguero, Benzema
- S
Првих 11 :
Чех
Пике , Филип Лам, Тери, Бруно Алвес
Ћави, Насри, Тошић, Гуркуф
Џеко, Руни 
Champy F.C. izlazi u slijedećem sastavu:
http://i51.tinypic.com/1zxxqb4.png
Nemoj slučajno da mi ko krade postavu :D
Ја сам милион пута прошле сезоне заборавио да наместим тим. Много боље стојим са Премијер лигом. Тако да сад размишљам да направим неку спрдњу од тима, нешто из зезања...
ЕДИТ: Хтео сам да ставим све наше играче, ал' ме мрзело да размишљам где се све крију, тако да сам ипак био озбиљан.
Састав за прво коло:
De GeaSagna
Puyol
MaiconAfellay
João Moutinho
Nasri
RosinaAgüero
Pato
HulkРезервни голман: Kelava
Бар један од ових скоро сигурно упада у тим након првог дана:
Xabi Alonso
Smalling
CrisТим нејм: FK Jandrija
- Пд
Убацио сам у први пост ово. Ко хоће да игра ЛЕ, нека се јави Суб Фокусу на пвт.

Ево ја да се пријавим и за ЛЕ пошто сам се пријавио на оној теми која је закључана, дакле због те ваше евиденције... Моја екипа се зове као и у ЛШ, дакле Ступница. Иако је састављена од играча за које први пут чујем, мислим да ћу бити неприкосновен у овом такмичењу... Утакмице ће бити тешке, ниједан противник није лак, али моји играчи ће дати све од себе да оправдају ту улогу фаворита... Молио бих и преостале играче Фантазија Лиге Европе, дакле њих двојицу, да поставе имена својих тимова на овој теми, ради евиденције...