Da li moderatori pročitaju definiciju pre nego što ju obrišu?
  • Majakovska

Ovo je veoma ozbiljno pitanje. Više puta mi se desilo da definiciju od oko tri pasusa obrišu BUKVALNO u roku od jedne sekunde, pa mi nije jasno da li oni imaju neki superusisavajući megačitač instaliran u mozgu ili šta?

• Л0Л

Сваки медатор је прошао курс брзог читања и зато је оспособљен да дефиницију прочита у секунди.

• Facafacaa

Па само једна ти је обрисана у кратком временском интервалу, тачније 38 секунди од постављања што је било сасвим довољно за прочитати. На другом мјесту је интервал од неке 3-4 минуте што је занемарујуће, а ово остало поготово :)

• enemyofthefreeworld

Можда девојка има спор интернет, па јој и време спорије пролази...

Опушти се СасвимНебитна, знају они да претерају, али то су само дефиниције, кога боли дупе.

• Bruce

ako brišem definiciju onda je obavezno pročitam - za svaki slučaj da ne propustim priliku za banovanje ili barem zajedljiv komentar

• enemyofthefreeworld

Јбт, а кад ја нешто питам модератора ни за лек! хД
    :љубоморан:

• Гавран са митраљезом

Зависи да ли се модератору да читати толике дефиниције

• Bruce

pa kad tražiš tajne informacije...

• Срета-Штета

Мене више занима да ли све дефиниције прођу кроз модераторски "филтер" или се деси да неке дефке уопште не буду прочитане и онда неки плагијати или срањчуге остану живи.

• enemyofthefreeworld

pa kad tražiš tajne informacije...

Дођавола, моја маска је разоткривена!
    :нестаје у ноћи:

• Bruce

Мене више занима да ли све дефиниције прођу кроз модераторски "филтер" или се деси да неке дефке уопште не буду прочитане и онда неки плагијати или срањчуге остану живи.

desi se...

• Facafacaa

desi se...

Али врло ријетко при овом броју модератора. У сваком тренутку имаш бар 2-3 активна модератора који скенирају страницу са најновијим дефиницијама и постерима.
    Ако је неко недоба (нпр. 4-5 изјутра) и не напише се пуно, па онај ко дође у ''прву смјену'' ријеши то очас посла.

• Majakovska

Elem, nemam spor net, nego čekam nešto, pa se smaram na mobilnom. Bitno da se mali ker "provukao" u odabrane, a meni brišu neke, ne kažem genijalne, ali osrednje definicije. Ali pošto to ovde nije tema, a i odgovorili ste mi na pitanje, predlažem da se ovo zaključa.

• Facafacaa

Аааа а ја мисл'ла :))
    А шта'ш, ћутиш и то ти је :)

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.