Dakle ukratko, mislim da ovo sa posterima stvarno nema smisla. Ono sa 50 poena je bio totalni fail jer se katastrofalno odrazilo na definicije, tako da mislim da imam predlog:Da se oformi specijalna komisija za postere i da oni odlučuju koji će ići dalje, tj u javnost, a koji ne, kao i na svakom sličnom sajtu koji sadrži postere. Sad, razumem da će to možda biti užasno mnogo posla, ali ovde svakako ima članova koji pregledaju apsolutno SVE postere, pa im retko koji promakne, pa možda neke od njih da zadužimo za to. Da bude rok, recimo 24h otkako se poster pošalje, dok se ne pojavi na sajtu, ako prođe kroz ruke komisije. Šta mislite?

Нешто слично сам предлагао давно...

Sve podržavam. Svaku promenu. Moram da kažem i da modovi slabo obraćaju pažnju na postere i mnogo su smanjili kriterijume. Ako se zna šta je defka, tj ima neku formu definicije, onda se zna šta je i poster. Ponekad neka glupost od postera koju autor napravi da troluje za "ovu" temu ostane po 4 sata na sajtu, je modovoi ne proveravaju nove postere.
Imam i ja jedan predlog, pošto ima nas koji pratimo postere, koliko toliko. Da se za postere vrati opcija "za brisanje", pa ako skupi odredjen broj (npr 20), da se obriše.

Sanšajn ispravi me ako grešim, ali mislim da bi većina koristila tu opciju umesto minusa. Tako da bi sve otišlo u kurac. Jer realno postoje definicije i posteri za odabrane, za plus, za minus i za brisanje, s tim što mnogi izjednačavaju - i brisanje. Inače ovaj predlog je ok, samo što treba mnogo više moderatora za to i mnogo veća aktivnost istih, a kako modovi ne dobijaju nikakve pare za svoj posao ovde, mislim da je to samo zatrpavanje modova poslom. Inače, pre je bio sličan predlog.
- lХахаха, ја прочитао предлог "да прегледа комшија". Можда ни то не би било лоше.
i ja procitah tako...
a bre sram vas bilo, japancici se raspadaju od zracenja, a vi bi samo neke komisije da pravite!
p.s. meni svejedno, radite sta ocete...
Inače ovaj predlog je ok, samo što treba mnogo više moderatora za to i mnogo veća aktivnost istih, a kako modovi ne dobijaju nikakve pare za svoj posao ovde, mislim da je to samo zatrpavanje modova poslom. Inače, pre je bio sličan predlog.Ja rekoh malopre da mi se sviđa predlog, samo da je komplikovano odraditi sve to. Ako Kaizen hoće da se iscima do jaja. :)
sviđa mi se. uskoro.Druže Tito mi ti se kunemo.... :D
Imam još jedan mali predlog. Možda bi bilo dobro da novi autori ne mogu da prave postere nekih 20 dana nakon registracije. Ako je to autor koji želi da se posveti defkama, super eto ga još jedan član. Ako želi da pravi postere, nek se strpi nekoliko dana. Ovo je najviše zbog duplih naloga, ako je posterdžija banovan, ili ima "brilijantnu" ideju koja ne može da čeka, а već je napravio jedan isto tako "brilijantan" poster.
- [
A ja čitam: Da poster prvo pogleda komšija... koji komšija koju pičku materinu lololo
- PХахаха, ја прочитао предлог "да прегледа комшија". Можда ни то не би било лоше.
+50
Inače, predložio sam ovo još onomad kad je uvedeno 50 poena za postere i iskuliraše me.

Za i Protiv.
Za jer ne bi bilo lose da se malo procisti odeljenje sa posterima.
Protiv jer je to jos jedno opterecenje za modove.Inace, ovaj predlog mi se najvise svidja.
"Zašto ne biste uveli kombinaciju pomenuta dva sistema: da se uvede dugme "za brisanje", i kad skupi, recimo, 10-20 poena, poster ide moderatorima na pregledanje koji zatim odlučuju da li da brišu ili ne?"
Time bi modovi bili malo rastereceni od konstantnog pregledanja postera.- [
Svedoci smo da modovi često izaberu glup poster tako da bolje da komisija bude sastavljena od običnih autora. Evo mog predloga:
U komisiji treba da budu dobre posterdzije kao što su urrad i hatorimatori, ali i vuk 21 jer se razume i često ih gleda i prijavljuje za brisanje, kao i fatal eror jer ima oko za dobre postere :) 
Za, zašto da ne (ja sam Kajzenov dupli lolo), ali ne dolazi u obzir da se čeka recimo 24h da bi legao poster. To smara. Morali bi da postoje ljudi od poverenja (nešto kao modovi za postere pošto je činjenica da postojeći modovi ne stižu ili imaju bolove u polnom organu) koji će da puštaju ili ne puštaju. Ali da budu nekako objektivni. Takvi ljudi nama trebaju lolo, ja, recimo, ne mogu biti taj jer bi onda izlazila dva postera dnevno na Vukajliji.
- S
Protiv! ..A u ostalom ko da je mene neki kurac pitao nešto..