Нинџа контролор (пензијонисани маринци)
  • Фејзбукманијак

Које је вашо мишљење о овим специјалним јединицама што сад раде у градском саобраћајном контролорском ланцу? Ови нагрувани дивљаци што бију људе да не уђу у бус без карте?

Слоган им је "Београд у плусу, сиротиња нек поцрка"

М?

• dusan1001

U ns-u je već pre par godina dok još nisam imao kola počelo to govno.Sećam se da sam ulazio u bus i vozač me zaustavi i traži mi kartu ja u čudu dotad sam kupio markicu možda jednom lolo.Išao sam u grad biciklom par meseci da ne bi davao govnima pare a onda sam dobio kola.

• Warner von Latinsche

ako, nek i vasz beograđane neko potkrada lolo

• Dub

Plati pa se u grackom klati.

• Hydrog3n Cyanide

Warner von Latincsche sez:

ako, nek i vasz beograđane neko potkrada lolo

>implicira da Beograđane niko ne potkrada. (videti pod "Most na Adi")

• Rosoneri

jebem im mater ja
    trebalo bi dzabe biti to ionako opljackase narod

• Фејзбукманијак

држава дуради нешто

мени само није ок што рецимо, заборавиш карту а деси се и да се нема кеша у џепу, и ладно мораш думреш у граду ил да чекаш да се маринцима заврши смена да би се довуко кући. Мисим оно као

• Rosoneri

и кој курац сви да улазе на оно једно крило отворено

• Марко 

Da li ovo znaci da vise ne mogu da se svercujem kad dodjem u BG?

• forget-me-not

Znači sad bukvalno niko bez karte ne može da se vozi? Pišu mu prijavu, šta?

• Фејзбукманијак

ма то значи да ће једном неко да им полупа пичку па ће да престану да гурају људе напоље

• piro

a sta ja, sirota, da radim??
    da ujutru mamurna pesaka idem kuci??? ne biva, bre! :DD

• Dvajt

па била је фејзе нека туча у 95ици код хајата данас злололо. не знам где сам прочитао

а јел у плану увођење за све линије(и трамваје) или само ове које су сад?

• l

paz vako. s jedne strane, jebemumater, mora od nečega da se pokrivaju troškovi za gracki prevoz, pare iz budžeta nisu dovoljne.

ali s druge strane, karta je bre preskupa mamu im jebem pedersku nenormalnu!

kolko se sećam u ljubljani je karta 50 evrocenti, što znači za jebemligatačnokolko posto manje nego kod nas. a kod nas prosečna plata 350 evrića, a kod njih 1500.

dalje. u amsterdamu karta 1 evro. a njima plate prosečne 2000 evra. (ajd nek neko od matematičara odradi odnos procenata ja to ne umem) kolki kod da su procenti, jasno je da nas jebu ko nezdravi.

i još kad dodamo na to da ovde oko 60% prosečne plate ode na hranu, a u EU samo 18% (bilo na dnevniku pre neko veče), pa nek mi neko kaže odakle da platim prevoz?! ODAKLE?!?!?!

• Rosoneri

ја реко да би јавни превоз требао џаба бити, и озбиљан сам

• l

sad se iznervirah... što bre otvaraš vako stresne teme?!?!?!111

• Скелетор

e a šta recimo ja, paor i seljak, oću didem za velegrad vrste beogradgrad, a neam kartu? a?
    el ima još po trafike oni papiri od 50 kinte dobiđem ceo bg il to ukinuto?

• l

ja imam neki bag. manijakov komentar je na str 2, a prozorče za dodavanje komentara je na str 1, nema ga na srt 2. šta je ovo? i u forum se ulazi samo na prednja?!?!?!11 DOKLE??!?!?"

• Rosoneri

ево сад ради
    јебем им маму да им јебем

• Фејзбукманијак

i u forum se ulazi samo na prednja?!?!?!11 DOKLE??!?!?"

Ллолололо добра фора!

• Скелетор

ne zajebavjte već mi odgovorite! kako inače da dođem da vam objasnim fudbalicu na VOS-u!

• l

evo sad radi. nema ništa dok se ne digne kuka i motika!!!

da ti kažem ja fejz: mi da smo neki narod, da nismo pizde mutave ko što jesmo, pa da krenemo u demoliranje busplusa, i lepo nacionalizujemo gsp, pa da se UJEDINIMO pa da viš kaće ponovo da ti traže kartu!

al jok! svi ćute ko kurve, samo mumlaju nešto sebi u bradu, i plaćaju! niko bre da se pobuni! NIKO!!!111

• Dub

Pa imaš one "jednokratne" karte što koštaju 40 dinara, i mislim da je cijena jedne vožnje 60 dinara.Ona ti udari na čip to i goni. Tako neki fazon.

• Dvajt

то лемајо револуцијо

него зна ли неко ово бре

а јел у плану увођење за све линије(и трамваје) или само ове које су сад?

• l

nema bre manijak, samo bus plus, možeš to da kupiš na trafiku i dopunjavaš.

a to što ti aparati zrače i izazivaju tumor?! TO ĆUTIMO?!?!?

• Скелетор

pu jebemti državu

• Фејзбукманијак

начи од сад само пешке у град пошто се афто нема! НАЧИ НАЈЕБО САМ!

• l

jes dub, al tu možeš metar dana da puniš, dizvineš.

ne znam dvajt, mensečini da rekoše da će svude da uvedu

• piro

iz ostruznice???
    koj si ti supermen, nevera :D

• Фејзбукманијак

знаш да јесам лололо трололо :)

• Скелетор

DO BELE SE IGRA! DO BELE SE IGRA BRE!

• l

koji moroni!!!!!

• piro

PLATIM IM MAMU

• Natnat

I šta sad? Imam kartu, plaća firma, jedva se nekako uguram na prednja vrata, posle tri stanice moram da izađem i probijam se do srednjih? Do jaja...

A pomislim ponekad i na neke zalutale turiste...kako se oni jadni snađu, gde kupe kartu, kako znaju kuda ide koji bus, šta im znači "ulaz" i "izlaz" na ćirilici i kako se kontrolori sa njima sporazumevaju...

• Kifla i šećer

Npr.
    dojdem ja u Begea, sjednem u bus ko i dosad, i zaskoči me ridžovan DE TI JE KARTA? a ja mu kažem NA SMOLUĆOJ OSTALA KACMO PROBIJALI, MAJKU VAM JEBEM NEODEOKRATSKO-VATIKANSKO TEMPLARSKU! TRI GELERA! i on mi dovede muriju, lafo? A šta ako ja dam njemu BiH osobnu iskaznicu, oće raditi ekstradicija il kako se to već kaže?

• Vučica21

Ma na biciklu kao natnat i pedalaj. :)

• piro

natnat, informacije za turiste, sa oficijalnog sajta

In order to avoid the story of us to be of ciphers and data only, let's remember Dusan Radovic and his impressions of Belgrade and its people. GSP”Belgrade” is an inevitable part of these thoughts, link that is obvious when”…a day sets going up the streets as Beogradska, Batutova, Takovska…When finishes its affairs and gets tired, it will go down the streets as Pariska, Balkanska, Nemanjina…”
    “ As well as each morning, those who heat You stand up first, those who ride You then…And not until everything is ready it is You who is asked to stand up.”

ja komentara bez.

• Natnat

Znači, malo putnika na jednoj liniji, kupuju karte uredno, ali neko smatra da ih nije dovoljno jer ne vise na vratima i ko ih jebe, ima da idu peške???

• Dvajt

нека нека, ВРАТИЋЕ СЕ ШЕШЕЉ!

едит: и оно у вези укидања линија је пуцање из празне пушке, курац ће укинути линију због тога...

• Natnat

Aha, Kris...i ja kada odem u Amsterdam, prvo se nakačim na sajt njihovog gradskog prevoza.

• Rosoneri

ja bih stvarno isao bajsom svuda da znam da mi nece ukrasti stoka odma

• Vučica21

Ima li Bus Plus mejl pa da im ispemujemo inbox?

• Natnat

I ja bih svuda bajsom, ali stoka nas tretira kao leva smetala. Kao da mi ne bismo voleli da nam ne trube i da možemo da se sklonimo na bar 40 cm stazice kao što je to slučaj u svakom malo većem evropskom gradu.

• Скелетор

moj eks admiral DM Palma neće nikad ovo dozvoli!

• Vučica21

Onda organizovano, pa neka budu autobusi prazni. ko ih šljivi kad su arijevci.

• Vučica21

Otvorite fejsbuk grupu za protest. Organizujte se da idete peške, bajsom, rikšama ili dr prevoznim sredstvima.