U cemu je razlika izmedju istocne i zapadne tribine?
  • MatiasFernandez

Zasto se karte za zapadnu naplacuju vise od karte za istocnu tribinu, iako je to isti k... Ili ja gresim?

• MatiasFernandez

Sem u dnevnim terminima. Zbog sunca, naravno.

• Џорди

Добро питање. На овом нашем стадиону запад има кров а исток нема, па онда ако је киша и те маре муње

• enemyofthefreeworld

Зато што се снима са запада па онда кад седнеш на запад имаш утисак топлог дома. лоололо

• Марко 

Тамо иду господа, а на исток иду студенти и ђаци са попустом на карту.

• Ибро

На Маракани имаш два разлога за то:

1) На истоку је наткривено само пар редова, а на западу негде око пола трибине, чини ми се.

2) Запад је доста уздигнутији и по мом мишљењу много је бољи поглед (стога ово сматрам главним разлогом за разлику у цени).

Не знам како је на осталим стадионима, мада ми се чини да су на ЈНА исте цене. Нек каже неко ко зна.

• MatiasFernandez

Hvala Ibro, na odgovoru. Na JNA jeste ista cena za obe tribine, to je tacno.

• ninka_92

Na JNA su iste cijene, jer nam je stadion kurčina. Dao bi' 200 dinara više, samo da oće stolice da promijene.

• Марко 

Ја само знам да је гледање текме са источне трибине Маракане срање. Био сам једном, против Рена и било је исто ко да сам гледао на тв-у, само са супротне стране. Ем је доста ниска трибина, ем нема навијања, само понекад неко опсује мајку судији или играчу. Смор.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.