- АК
Jeste da je Pazl jos jedan u nizu atensn hor i los trol, ali ovim konstantnim spemovanjem o njemu samo doprinosite njegovoj popularnosti (?).

Arei, zašto misliš tako?
Ja iskreno nemam pojma ko si ti a vidim da si već više od 2 godine na sajtu. Hmmm... pratiš sve što ja pišem na sajtu i drkaš iza monitora. Iskreno volim kada mi kažete da čitate ove moje izlive mozga po forumu. Tako bar znam ko drka.
Kad ne znam neprijatno mi je.
Pomalo je i jezivo.Inače, najveći atenšn horovi su upravo ovi što me prozivaju jer gle čuda, sve je krenulo tako što sam došao na čet po odbanovanju, napisao "zdravo" i gledao kako 10 likova od kojih jedno 8 ni ne znam pišu kako me treba banovati.
- АКJa iskreno nemam pojma ko si ti a vidim da si već više od 2 godine na sajtu. Hmmm... pratiš sve što ja pišem na sajtu i drkaš iza monitora.
Duze sam od tebe ovde, ali to sto se ne eksponiram kao ti ne znaci apsolutno nista. Ne pratim ja nista, samo vidim da volis spemovat' vise nego leba jesti.
- j
aj uklonite ovog rasnog, smara.
- АК
Hahaha jeste, preleteo sam ti kroz definicije, neke sam ocenio ranije a neke sam upravo. Eto, da si manje nepodnostljiv mogao bi da prodjes kao autor.
- АК
Oho, dzesi pani, kvantitet iznad kvaliteta, a?
- АКznamo li se?
Kakve to veze ima sa bilo cim?