Poslednja želja
  • Natnat

Neki očaj je u vazduhu, Vukajlijaši uznemireni, opšte jadanje na sve strane.
    Ako bi, ne daj bože, došlo do onog najgoreg, a doći će kad tad, šta biste poželeli, ali samo za sebe, onako, krajnje egoistično?

Imate li poslednju želju?

EDIT:
    Nećemo da mračimo, ne mislim na smrt koja je posledica neke teške bolesti, samo da recimo postoji ta mogućnost da jednostavno dan pred smrt, svako može da sazna tačan sat.
    Šta biste poželeli?

• sn

kakav očaj? uznemiren?
    misliš nešto na fazon dželatovog obroka?

• Natnat

Ne mora samo obrok, bilo šta. Bilo šta!

• sn

šta ja znam. ja bih mis venecuele i bečku šniclu sa pomfritom.

• Valdemar

Hteo bih da biram način na koji ću umreti, to bi mi bila poslednja želja.

• Tuccini

Da mi neko od bogova sajta da plus i pozitivno iskomentariše definiciju.

• marcipan

Koje najgore, šta je najgore? Smrt? Šta da želim ako znam da ću umreti? Ja znam da ću umreti. :)

• Natnat

Hteo bih da biram način na koji ću umreti, to bi mi bila poslednja želja

A to je?

• Remac

poslednja želja bi mi bila da što prije crknem, ono istog sekunda kada bi bila ta situacija. :)

• sn

Count Zero
    Da mi neko od bogova sajta da plus i pozitivno iskomentariše definiciju.

nema na čemu

• Valdemar

A to je?

Pa šta želiš pred smrt, kao neku utehu, nagradu. Da nađem takav način da umrem da mi samo umiranje pričini određeno zadovoljstvo, i da se uživanje i smrt izmešaju u jednom trenutku. Mračno, ali je ipak hedonizam u pitanju.

• marcipan

Kada umremo mi prestajemo da umiremo, a to je dobro. I zamisli neko poželi da prestane da umire. Pred smrt želim da prestanem da umirem i onda umrem, sigurno se ispunjava želja.

• Tuccini

nema na čemu

Odo dumrem.

Lezi, zrače, dosta si me grejo
    Potraži novo tlo
    Više mi ne znače, sunčana strejo
    Ni plam ni svetlo to

• Munja nebeska!

Da mi donesu čašu kiselog mleka.

• Larry Underwood

Je l' mogu da tražim da ne umrem? :D

• Valdemar

Pred smrt želim da prestanem da umirem i onda umrem, sigurno se ispunjava želja.

Pa, tehnički, mogla bi i poželeti da prestaneš da živiš. Osim ako nije isto živeti i umirati :)

• marcipan

Smrt je uteha za život. Smrt nikako ne može biti najgora stvar u životu.

• sunglasses@night

verovatno bi bila da još jednom vidim sve drage osobe koje su mi prodefilovale kroz život

• Tuccini

Umiranje
    Tako ružan naziv za življenje

• Natnat

Smrt nikako ne može biti najgora stvar u životu.

Može, ako ti je život bio lep.

• marcipan

Osim ako nije isto živeti i umirati :)

Naravno da je isto živeti i umirati. Svašta, kako drugačije.

• sn

i opet filozofska tema :(

• Стеван

Што би реко Гоша са раскршћа (лол) "смрт је живот и живот је смрт."

• Natnat

Realno...ja bih reprizu najboljeg seksa u životu.

• Tuccini

Evo, konkretno.
    Da se nadrogiram ko nenormalan, od neke mnogo dobre droge, da odem u klabing i mrem u lap-densu na motive Šaka Polumente.

• marcipan

Može, ako ti je život bio lep.

To je malo drogirani život, parcijalni, smrt je sastavni deo života. Lep život bi onda značio prihvatiti i smrt kao lepu, ako ga živimo sasvim.

• Стеван

Natnat

Realno...ja bih reprizu najboljeg seksa u životu.

Зар не би било боље да тражиш премијеру која мора да буде бар дупло боља од те репризе?

• Natnat

Prihvatam smrt kao sastavni deo života, ne opirem se, samo hoću još jednom ili po prvi put NEŠTO!

• Tuccini

Oćete opet filosofiju, evo vam filosofija, bala vas filosofija

Smrt, desna strana zatvorenog intervala života.

Blurgh

• marcipan

i opet filozofska tema :(

Sve što se može probati, probaj, i ako ne stigneš sve, još bolje, smrt je neponovljivo iskustvo, nećeš se kajati. :)

• Petar Pan Pezo$

tražio bih da oduzmem život nekome koga mrzim, ili me jednostavno nervira

• Natnat

Зар не би било боље да тражиш премијеру која мора да буде бар дупло боља од те репризе?

Ne, poslednji put bih išla na siguricu :)

• Natnat

tražio bih da oduzmem život nekome koga mrzim, ili me jednostavno nervira

E, ovo je iskreno i egoistično
    +++

• sunglasses@night

vip separe za sestrića na koncertu aca pejovića

• Valdemar

Svi kukaju na "filozofske" teme, a istina je da četiri petine, ako ne i više tema na forumu sastoji se od zajebavanja i sporta i tako tih idiotizama. A još ovo nije filozofska tema, nego normalna. Zar iole ikakva upotreba mozga mora biti okarakterisana kao filozofija?

Ja sam sa svojom smrću prisno nežan, ja sam u svoju smrt nežno zaljubljen. Možda mi nikakva poslednja želja ne bi ni trebala.

• marcipan

Ali ja stvarno ne umem drugačije da odgovorim na ovu temu, evo pokušavam. Ja uvek u životu očekujem nešto drugačije, novo. Ako znam da ću da umrem za pet minuta, ja neću da mi se potroše u onome što sam već proživela. I šta je tu novo - ta smrt koju čekam. Eto, neka bude želja, mada znam da će tako i biti - da umrem sa osmehom. :)

edit: i to nisu očekivanja, to je realnost, ništa se ne ponavlja

• Leprikon

verovatno bi bila da još jednom vidim sve drage osobe koje su mi prodefilovale kroz život

не ваља ти то, само би се скењао и опраштање би ти било брука тешко...
    да сутрадан сазнам да ћу да мрем од рака ил каквихгод курчева, ником не бих рекао, што да ме гледају до краја живота ко богаља, јелте..

а последња жеља? теро бих оног одозго да врати џонија кеша на један дан да изблејим са њим на пиву, па што се мене тиче, заједно да се вратимо тамо. а ако не да, онда материјално да обезбедим ове моје слепце до краја живота, неке брука паре, јер који курац срећа и здравље пичке материне, кад, ако имају кинту, и здрави и срећни су.

• B

Да се поново родим.

• Leprikon

и да, не бих воло додем у тај рај, пакао штавећ, нити да се поново родим.. воло бих да останем ту на земљи, само да нико не може да ме види, да блејим са духовима, да могу да летим, прогањам људе и терам комедију. да могу да уђем у нечије снове и да их трипујем како смрт боли.

• В

STO ZELJA! A KAKO SAM ZAJEBO DUHA ADZADZADZADZA

• Fender Stratocaster

Bоb_Rock
    Да се поново родим.

+100000000000000000000000

• Bruce

Smrt ne postoji, postoji samo prestanak funkcionisanja mašine u kojoj se nalazim. Prestanak bola, prestanak neizvesnosti, prestanak slušanja i čitanja različitih mudroserija kvaziintelektualaca i pseudointeligentnih individua. Ne radujem joj se i ne očekujem je ubrzo, ali je prihvatam kao realno iskustvo koje moram doživeti.

Voleo bih, ako je moguće, da me ne boli.

• marcipan

Ja sam sa svojom smrću prisno nežan, ja sam u svoju smrt nežno zaljubljen

Čovek koji me razume. :)

Ja maštam o noj, nadam se da će mi dozvoliti da je upoznam kako dolikuje (njoj ili meni - sada sam u dilemi).

• Natnat

да сутрадан сазнам да ћу да мрем од рака ил каквихгод курчева

Nećemo da mračimo, nisam spominjala nikakve bolesti, samo da recimo postoji ta mogućnost da jednostavno dan pred smrt, svako može da sazna tačan sat.
    Ovo za Džonija Keša mi se naročito sviđa :)

• Blake Griffin

Ako bi, ne daj bože, došlo do onog najgoreg

To najgore? To ti je, š'o bi rekli Englezi, easy way out. Treba živeti ovde i preživljavati. To je muka. Bar mnogima od nas. Mada, da ne serem, kako sam sve mog'o da prođem, nije ovo uopšte loše.
    Poslednja želja: previše ih je, ne bi to sve stiglo da mi se ispuni.

• Leprikon

кажем шта би, кад би, уопште није нереална ствар. ти ракови и остале зајебанције су постали свакодневница на планети и јеби га, ако се деси, деси, шта сад, није била поента да мрачим. а откад имам пуно слободног времена, почео сам стварно да размишљам како и кад јбт. ево гледам деду, зимус умро, чоек до божића чувао овце, чурио цигаре, пио, зезао се, терао комедију, био скроз кул декица. и онда 2 дана после божића падне, месец дана се мучио и курац. како само тако одједном мајку му. зато никад нећу да прихватим теорије мртвих атеиста, а са овом брусовом теоријом се већ пар месеци слажем и контам да никад није готово.

• Valdemar

Želeti da si pali list
    Sa malom sahranom u vetru
    Želeti da si zreo plod
    Ubran ogromnom toplom rukom jeseni

• izijem flips

Voleo bih da mi Saint Peter kaže unapred kuću, ako idem gore onda bih bio u fazonu jepte se svi ovde, elem ako bih u suprotnom trebao da sidjem naniže e onda bih narucio malo droge, veliku punjenu, pičku, Nijagarine vodopade, Murselaga@Road66, i nesto slatko tipa Sweet od lesnjaka...