ja gajbi držim nekih petnes skakavaca, nosim ih kad idem na šemu.
edit: ovakvih
http://www.nozevi.rs/wp-content/uploads/catablog/fullsize/Sicilijanski%20skakavac%20XXL_06.JPG

realno,brate,a i jos bi bilo zanimljivo kako bi podelili ekipe
a pazi kako bi to izgledalo dsa njih 87 recimo
podele se u velike grupe,pa jedna grupa istrebi drugu,pa se u toj grupi sto je pobedila prave nove manje grupe i sve se tako razbija dok ne ostanje 2,3 sjebana skakava i jedan koji pobedi uzme mrvicu hleba i umre- S
Желим да чујем мишљење Хладног кромпира, он је ипак најкомпетентнији јер је скупљао нокте у тегли.
- В
Ne, brate, kako da kresnem skakavca, boesno mi to.
koza je vec druga stvar.
drzo bih milione koza. 
http://i1.treknature.com/photos/12315/skakavac_bre.jpg
e evo nasao sam onog sto sam pominjao na predh. strane...kacam ih skupljao u flasi----ove sam sklupljao-------kako su ogavni,jebo ih cacin caca

Ja imam fobiju od skakavaca.. Jednom lik s kojim sam sedela u srednjoj doneo skakavca u školu i držao ga u rukama, što ja ni ne izvalih.. I negde na pola časa mi baci skakavca u krilo.. Kad se tad ne šlogirah.. Najjače, hoću da vrisnem, a ne smem jer imam trip da će mi uskočiti u usta. Horor.
Kad vidim da mrda antenama, odseku mi se noge. Znači jebem ti skakavce i ko ih izmisli.
SasvimNebitna
Ja imam fobiju od kuraca.. Jednom lik s kojim sam sedela u srednjoj doneo kurac u školu i držao ga u rukama, što ja ni ne izvalih.. I negde na pola časa mi baci kurac u krilo.. Kad se tad ne šlogirah.. Najjače, hoću da vrisnem, a ne smem jer imam trip da će mi uskočiti u usta. Horor.
Kad vidim da mrda antenama, odseku mi se noge. Znači jebem ti kurce i ko ih izmisli.
Rekli su o skakavcu:
"Evolucija se poigrala skakavcem." (Č.Darvin)
"On čuje nogama!" (Prof. Ivan G. Jenotov)
"Skakavac: i hrana i lek. Spremam ga na vodi, ukus ko piletina." (B.Grils)
"Skakavci, jebem vas usta pošasna!" (Ramzes IV, 8.v.p.n.e.)Simbolizam skakavca u poeziji (Laboratorija zvuka):
Oj, curice mila, hajde da od tebe pravim gajde.
Skakavac joj zas'o u
rukavac. A ko-kooo (4x)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.