- M
Kolko nudiš?
- M
U kojoj valuti?
- M
200 dinara?
Бонус ако је моје говно.Hahahahahahaha :D
Nisu govna ništa strašno, pitaj Bear Gryllsa.
To je u suštini samo materija, gadno je samo zato što ti mozak kaže da je nešto što normalno ne bi trebao da jedeš. Psi jedu svoja govna non stop i ništa im ne fali. A za one što ste mnogo uzvišeni da jedete govna za novac, vama pardon gospodo. Ja bi ćopio jedno za stotinak evrića, al bi mi veće zadovoljstvo bilo videti zgadjen izraz na licima ljudi posle toga. Po mogućstvu bi nekom opalio žvaku z'inat.
Фејзбукманијак
шт као не би јели говно да вас кеш кој добијете обезбеди за живота. вас и вашу децу?за ово, и под оним условима (без мириса, документовања) ЈЕО БИХ ПО ЈЕДНО ТАКВО ГОВНО СВАКИ ДАН.
замис'и, устанеш, пре запаљене пљуге и прања зуба сручиш сто грама говнета и онда цео дан чешеш јаја и не радиш ништа, а имаш кинту. боле те јајац за све!- _
Једете говна за паре пичке продане!
Ја не бих појео говно за паре, али бих вам показао курац за џаба.
едит шалим се појео бих, што да не 
Prvo, ovo je najbolja tema koju sam ikada video na nekom forumu. Ne mogu da prestanem da citam prvi post i da se smejem ko nenormalan.
Sto se govneta tice, voleo bih da kazem da bih pojeo za neke ogromne pare koje bi me obezbedile za citav zivot, ali znajuci koliko sam gadljiv, na to verovatno nikada ne bih pristao.
Inace, jel dozvoljeno da se doticno govno kuva, mesi, zasladjuje nekim dodacima ili mora da se pojede upravo onakvo kakvo je izbaceno? Reko mozda je manje gadno ako umesis pitu s govnima i pojedes je uz jogurt.- Џ
Nizakake pare, ali jednom sa ovo pitao druga trazio je 10 000 evrova