Да ли ће икад умрети ови постери са принтом неке Северинине изјаве и обраћањем постерског субјекта њој или јавности са циљем да подсети људе на њено остварење? Да ли ће?
  • Стеван

Најновији, 134. такав постер:
    http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201402/664853/to-kakva-ide-u-krevet.jpg

И да ли је Сузана дискриминисана зато што није добра риба? И кад ће Душан1001 почети да користи зарезе?

• Стеван

Ниједан овакав постер не бих држао гајби.

• LJakse No.1

Ajm so sori, no strah me da neće.
    Narod živi od ovakovih postera. Ponekad je i sam volim vidjeti u hlačama, no ne u ovako dugačkim.
    Kad ukineš Farmu, ukinuti ćeš i ovakve postere.

• plok

koje sranje od postera

vicevi o severini su smorili jos 2004. godine

• Kolfild

meni su i dalje predobri.

Severina: Oce, grijesila sam.
    Pop: Znam, gledao sam.

• Kolfild

Šta je istetovirano Severini ispod pupka? Objekat je pod video nadzorom.

• celt

Na kurcu te nosam hnjohnjohnjohnjo.

to je taj humor

• krupovrbaski zmaj

podržavam banovanje za silovanje izjanđalih fora

• plok

2010. kad su svi svuda bacali tu foru sa 8 nktn,jebem ti zivot i jos se smeju svaki put ko da je prvi put cuju...dobro je,sad su ljudi normalniji,samo retardi se i danas smeju na to...

• Jericho

Muka mi je od tih istrosenih fora, nego jel znate da Cak Noris moze da podeli sa nulom?

• NekoOdNekud

Najgore su fore sa Srbijom i EU i uopšte sa stanjem u Srbiji!

• enemyofthefreeworld

Мени то ко кад причаш са неким дебилчетом и он изваљује форе и сам се смеје на њих.

• YouCantHandleTheTruћ

Мени су обрисали још давно постер са слоном. Ако то није оригинално, ја не знам шта јесте.

• Leteći medvjedić

Mene vise zanima kad ce prestati da kace vijesti sa Blica i ostalih i prepisuju komentare, ili da prevode postere i prodaju kao svoje fore, koje se jos odabiraju , c,c,c... Npr.
    http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201212/554310/oni.jpg

• selenijum

Ja il sam vidovita il je ISTA ovakva tema, sa sve istim uvodnim postom bila o.O

• Nash Bridges

da da da to kao ono kad sam video 2 meseca pre ksenijinog ubistva grupu "R.I.P Ksenija" (ili tako nešto)

• Sanitarni čvor

to neka dojava bila.

• Nash Bridges

keve mi, video sam.
    Još kada sam saznao da su se izrešetali u stanu odmah sam se setio toga.
    Okvrd

• A

Medvjediću, plagijati se danas brišu i ne odabiraju (osim slučajno, ali se odmah reaguje), a ti daviš već sa tim posterom koji je skoro godinu dana star. Taj nećemo dirati, tada je promakao i ćao. Imaš komentar i na posteru.

E, a pričitajte sada nešto dojajno...

Gledala Severinina keva video i pita je zaprepašćeno:
    - Kćeri, pa ti piješ!?!

Hahahahahahahahaha

• Leteći medvjedić

Ne znam zasto ste editovali pravila na temi za postere, a ne na reakcijama ili definicijama? Jasno je da vecina plagijata ne moze da se otkrije u roku od 24 sata.
    U redu je, dakle da kazete da cete obrisati definicije cak iako su prezivjele 2-3 godine, skorasnji primjer iz popularnih, a posteri su kao ok.
    Nisam rekla da treba da se brise, ali svakako mu nije mjesto tamo gdje jeste sada.

• Puzzle-Fox

Ćuti bre međediću! Ćuti!
    Rekao ti je Agi posao!
    Ćuti!
    Ćuti!

EDIT: Šta je istetovirano Sjeberini ispod pupka? Objekat je pod video nadzorom

EDIT: Ha ha ha!

• Puzzle-Fox

Pozz za papeta prvog među jednakima kada govorimo o balkanskom ogranku čuvara Hristovog groba. Kakosi?

• Sanitarni čvor

zasto bi neko lovio plagijate?ako navatas slucajno,pa i da kazes.a i realno koga boli kurac.ne jede niko leba od toga.

• A

Definicije su mnogo lakše pretražive od postera. Objasnio sam ti i tamo zašto nema poente brisati poster posle toliko vremena. Hajde da je odabran u poslednjih par dana, pa da ga skidamo iz odabranih, ali sada...

• PuppetMaster

Ziga me nesto leva plecka i kasno sam juce popio kafu, pa nisam mogao da zaspim do 4, a ustao jutros pre 9. Tesko mi je :(((((

• Puzzle-Fox

zasto bi neko lovio plagijate?ako navatas slucajno,pa i da kazes.a i realno koga boli kurac.ne jede niko leba od toga.

+1

Ne znam zašto nekoga boli kurac što je nešto odabrano. Imaš + i - pa ocijeni, ne moraš da plačeš ako je odabrano nešto što nije tvoje a ubijeđen si da imaš boljeg sadržaja od dotičnog.

Ne kažem ovo lično medvjediću, nego generalno svima koji kuknjave "aaa zanšto je ondambrano onvo?" ili "Plangijat!!! Evo van link pa vinđite i obrinšite!!!11"

Kao da im se svaki put kada se desi tako nešto iza leđa pojave neki goli brkati rvači iz Turske sa polnim udovima u rukama i stoje tu dok god se ne obriše defka/poster/reakcija.

Ziga me nesto leva plecka i kasno sam juce popio kafu, pa nisam mogao da zaspim do 4, a ustao jutros pre 9. Tesko mi je :(((((

Žaomi te :-(((((((((((((((((((((((

• Leteći medvjedić

Joj, pazle, ti nesto pricas, a ti prvi ne dajes + ili - vec moras nasiroko da obrazlazes da je neka defka losa... umjesto da ocijenis i cao.

• A

Nama Medvjedić mnogo pomaže, prijavljivanje plagijata nam znači, posebno što nas se među modovima premali procenat trenutno bavi posterima i reakcijama, a nadam se novim moderatorima baš na tom polju. Samo kažem šta ne treba prijavljivati i zbog čega. Promaklo, dogodi se.

SEVERINA JEBE!

• PuppetMaster

posebno što nas se među modovima premali procenat trenutno bavi posterima i reakcijama

Ko je obrisao fejsbuk od BezDeranjaMolim? Definicija je u pitanju.

• A

Ko je obrisao fejsbuk od BezDeranjaMolim?

Obrisao bih je ja sad, da je živa.

• Марко 

То само Змај јури ко плагира смрдљиве реакције и качи их цео дан на чет ко да некога боли курац за то, трипује да је модератор.
    Укините реакције!

• PuppetMaster

Obrisao bih je ja sad, da je živa.

:(

• Truleks Krpa

neke me fore smaraju a neke manje
    smaraju: ulazak Srbije u EU praćen slikom zatvorenih vrata, i slične fore gde se ukazuje da neće nikad ući. Ivica - prase fore smaraju.
    može: dinkić-lopov fore, čeda - droga fore, krkobabić -starost fore, i još neke.
    fore sa severinom nekad budu ok, a nekad smore. više su ok.

• Leteći medvjedić

Pa gledaj, ne mora da znaci da je svaka fora na tu temu losa. Npr. kazes fore Ivica-prase smaraju. Zavisi samo kako se realizuje.
    Evo, ovo je dobra fora
    http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201401/655556/ceco-vrati-ivici.jpg

• Truleks Krpa

Pa gledaj, ne mora da znaci da je svaka fora na tu temu losa

Dobro ta nije loša.
    možda su najsmaračkije fore sa čak norisom, ove političke nekad i naprave ozbiljni ljudi pa budu ok, ali sa čak norisom prave likovi između dve i jedanaest godina, skoro uvek su glupe.
    pozz

• Pepe González

Mene političke teme ne ležu ovako predstavljene, ali ih opet nešto ljudi gotive. Iskreno nema tu nešto novo što već Marko Somborac nije ilustrovao. Volim neku oštriju političku satiru, ali ovo Ivica-prase, Čeda-zmaj, Vučić-heroj, Toma-fakultet, itd., to je suviše mlako i razvodnjeno.

• G

Leteći medvjedić мени су обрисали једини одабран постер, захваљујући теби и Сарми кукачу. Надам се да се сада боље осећате, да вам живот има смисла. Захвалан сам вам на томе, јер ћете сада малтретирати друге. Пуно поздрава и среће у трагању за плагијатима.

• Leteći medvjedić

Ja nemam nista s tim. Iskreno sam cestitala na odabiru. :)

• Puzzle-Fox

Šta imaš kome da čestitaš na odabiru?
    Ako mi se sviđa, tj. ako mi je izazvalo neku emociju, ja ću reći da mi se dopada zbog toga i toga a da čestitam... pa šta ima tu? Je l' se nekome rodio kuronja da mu čestitam? Treba li i bocu da ponesem?

• dusan1001

И кад ће Душан1001 почети да користи зарезе?

KAD SE VRATI VOJVODA

• Leteći medvjedić

Nisi vidio cestitku, pa da mozes reci u kakvom je tonu napisana.
    Dosta je pisano na tu temu i slazem se da je bespotrebno...

• Puzzle-Fox

Aha!

EDIT: Pa dobro...

• sretsam

Podrška za leteću mečku, jedan od retkih autora koje ne mrzi da ukažu na plagijat i to argumentuju.

• Leteći medvjedić

Nista bez dokaza :)

• Mala Vidra

koliko je vama dosadno...

doduše, i meni je trenutno.