Избори 2014 - Састави победнички тикет
  • Стеван

Долазе у обзир све игре из црвеног правоугаоника:
    http://i.imgur.com/v39m3Vn.png
    Квоте и границе за Београд: http://prntscr.com/313p64

Овде састављате тикет: https://meridianbet.rs/#!standard;leagueIDs=777

Квота мора да буде бар 10, ко убоде, можда добије одабрано нешто (покушаћу да наговорим модераторе лол).

• Usain Bolt

SNS <
    SPS >
    DS >
    Čeda Ćoman <

• Jericho

http://www.nspm.rs/images/stories/1-marko/2013-jan/kladionica-izbori-1.jpg
    SNS -
    SPS -
    DS +
    NDS - (SINGLIRATI)
    LDP - (SINGLIRATI)
    URS + (ali kurac cenzus)
    DVERI + (SINGLIRATI)

• Луди Чак

Ako sam dobro skapirao
    http://i.imgur.com/gHA3I9c.png

Ovo znači da SNS, LDP, DS i Dveri prolaze, a ne vidi se ispod, stavio sam DSS da ne prolazi. Tako funkcioniše? Koji sam nub za kladžu. Ili ovo znači da SNS uzima više do 40.5% i tako za svakog?

• Рабин Шлома

Џаба, може само сингл да се игра.

• Стеван

Да, Чаче, кладионица је поставила границу и ти треба да погодиш да ли ће странка добити мање или више гласова од тога.

• Bruce

pukao si na DS, Dverima i DSS :)

a najverovatnije i na LDP :))

• Луди Чак

E jebiga, SNS mi je sumnjivo, negde oko 40%, ali jebiga, takva su pravila. Mada lično mislim da će biti ovako

SNS - 36-39%
    LDP - oko 5%
    SPS - 7-10%
    DS - oko 5-6%
    DSS - jedva cenzus, tipa 5%
    Dveri nekih 8-9%

Radulović fazon 2-3% i URS 4-5%, možda URS jedva pređe cenzus.

E sad, ima da SNS-LDP i neko od ovih bez SPS-a naprave vladu. SNS-u fali 10tak % za većinu.

• Луди Чак

pukao si na DS, Dverima i DSS :)

a najverovatnije i na LDP :))

Mislim da potcenjuješ ljudsku glupost, pogotovo glupost glasačkog tela republike Srbije :)

• Стеван

Не морате само за парламентарне, имате и за Београд, премијера, министре, градоначелника Београда... Ја стављам свој за сат времена, кад се заврши утакмица.

• Bruce

SNS - +43%
    LDP - oko 5%
    SPS - 7-10%
    DS - oko 7%
    NDS - oko 8%
    DSS - jedva cenzus, tipa 5%
    Dveri nekih 3%

to je otprilike moje predviđanje

• Луди Чак

Dveri samo 3%? Hmmm, mislim da ne uviđaš koliko ima ložana. A SNS precenjuješ, mada ko zna, pre nedelju-dve sam SNS kotirao slično oko 42-44%.

• Bruce

Uviđam koliko ima ložana, ali smo mi imali opštinske izbore pred Novu godinu, zaboravljaš da Dveri dele glasačko telo sa radikalima, našima, obrazom, trećom srbijom i još par takvih ekipica. Ovde je DSS uvek imao preko cenzusa, prošle godine se udružio sa Dverima i nije prešao cenzus. SNS ima užasnu mašineriju (ja sam deo toga), SPS ide na opciju "boli nas kurac, penzosi glasaju", DS i NDS su podeljeni bez obrazloženja, a LDP će preuzeti sve one koji bi da ne glasaju ali ih neko silom odvede.

Kapiram da će, nakon podele ostalih i nevažećih, SNS imati apsolutnu većinu u parlamentu.

• Стеван

Пре неколико дана је граница за СНС била 43%, сад је као што видите 40,5%.

Држите се ових граница из првог поста, тј. са Меридијановог сајта, без тога ће вам тикети бити неважећи лоло

• Bruce

To je kao kurs evra Stevane, donja granica je uvek niža od stvarne vrednosti :)

• Луди Чак

Uviđam koliko ima ložana, ali smo mi imali opštinske izbore pred Novu godinu, zaboravljaš da Dveri dele glasačko telo sa radikalima, našima, obrazom, trećom srbijom i još par takvih ekipica. Ovde je DSS uvek imao preko cenzusa, prošle godine se udružio sa Dverima i nije prešao cenzus. SNS ima užasnu mašineriju (ja sam deo toga), SPS ide na opciju "boli nas kurac, penzosi glasaju", DS i NDS su podeljeni bez obrazloženja, a LDP će preuzeti sve one koji bi da ne glasaju ali ih neko silom odvede.

Kapiram da će, nakon podele ostalih i nevažećih, SNS imati apsolutnu većinu u parlamentu.

Pazi, ima ih dosta, ali mislim da su Dveri nekako najjače tu i najglasnije, i da radikale i ostale vide kao nedovoljno jake. Većina je okrenuta Dverima. DSS uvek ima standard 5-6%, a SNS ima mašineriju za 38% lagano. SPS ima isto bazu neku od recimo 8%. DS, NDS i LDP se nikad ne zna. LDP mi sumnjiv sa ovim Zukom, i nešto mi deluju kao da će da upadnu sa SNS-om.

• Bruce

LDP mi sumnjiv sa ovim Zukom, i nešto mi deluju kao da će da upadnu sa SNS-om.

Nemam dovoljno informacija za komentarisanje, a ne želim da nagađam.

Dveri jesu najglasnije, i u mom selu su bili najglasniji i jedino oni i DSS krše predizborno ćutanje, ali nemaju toliku silu kolika su im usta. Ne mogu reći da ne bih voleo da ih vidim kao parlamentarnu stranku u vidu sitne opozicije jer bi kvalitetno ugasili sve ostale ložane tog tipa, ali smatram da Srbija ne želi da im da poverenje. Jebemliga, čekam nedelju uveče da vidim.

• dusan1001

HAHAHAHAHAHAH DOJAJA

• Луди Чак

Nemam ni ja dovoljno potpore za ovo, ali čuo sam da je naređeno delu SNS glasača da glasaju za LDP na nekim mestima.

• dusan1001

Razmišljam da glasam za radulovića uklapa mi se u prvobini plan da glasam za nekog ko iljadu posto ne prelazi cenzus

• izijem flips

EVO OVAKO

Ivica Dacic 3,00

Nebojsa Rodic 4,00

Aleksandar Vulin 6,00

ovi ostAli gde je kvota 8 i preko su pusaci kurca obv...

E sad ako stavimo 2000 na Dacica i po soma na Rodica i Vulina, ako dobije:

Dacic u plusu smo 2 soma

Rodic pokrivamo ulozeno

Vulin u plusu smo 2 soma

A KAD UZMEMO NOVCE : HAHAHAHAHAHAHAH

http://www.youtube.com/watch?v=F55nCdoqw_o

• Срета-Штета

Ала се овде крши изборна тишина. Са' ћу и ја да одиграм нешто.

• Луди Чак

Izborna tišina se ne računa među običnim narodom na internetu.

• Стеван

Болте, квота ти је 8, додај још нешто. Џерико, рачунају се границе које су сад актуелне, а не те са твоје слике.

Ајмо народе, кладионица се затвара у 11!

• Срета-Штета

Ма знам... Е'о и мој тикет:

СНС < 40,5
    СПС > 13,8
    ДС > 8,8
    НДС < 7,1
    СРС > 3

Укупна квота 12.06

Нећу да прогнозирам ДСС, златно је правило да се тим за који навијаш не ставља на тикет.

• Valdemar

СНС < 42,3
    СПС > 13,5
    ДС > 9,1
    НДС < 8,2
    СРС > 4,9

• Срета-Штета

Валдемаре, препис'о си тикет и фалсификов'о ограничења. Јес' ти икад игр'о кладионицу? :Д

• Valdemar

Koji si ti Koštunica :) Jednom sam pokušao da odigram tiket tako što sam pitao magični visak pitanja tipa: Ooooooo, magična spravo, da li će Arsenal igrati iz keca u dvojku, pa ako počne da se vrti sleva nadesno, hoće, a ako obratno, neće. Obogatio sam se na tom tiketu. Inače, nisam prepisao, samo sam kopipejstovao tvoj post i stavio svoju procenu stranaka, koja i nije toliko daleko od tvoje. Inače, mislim da će DSS dobiti oko 7 posto, to nisam napisao.

• Срета-Штета

Знам шта си урадио, али ограничења су већ задата и на основу њих мораш да прогнозираш мање или више. Имаш у првом посту, а имаш и овде на сајту лево где су поређани спортови има доле политика, хехе е'о линк https://meridianbet.rs/#!standard_betting

• ps

парламентарни избори
    СНС >
    СПС >
    ЛДП <
    ДС <
    СРС >
    ДВЕРИ <
    УРС >
    НДС >

• Стеван

http://i.imgur.com/y33YGRc.png

Ово последње је Двери (Србија) више од 4.2

• Давид

ја сам се кладио с другаром елдепеовцем у 50 евра да двери прелазе цензус и рецимо 60, 65 посто сам сигуран у то.

АЈМО ЗВЕРИ!

• dusan1001

Pućeš davide biće nešto tipa 4,5

• Стеван

Хаха, Валдемаре, требало би да погађаш у односу на границе које је поставила кладионица. Ви који нисте нагласили, рачунам да мислите на парламентарне изборе.

• Давид

нисам уверен матори. мада дешава ми се оно већ два дана мало мислим ово мало оно како чујем разне ствари са разних страна и свашта укалкулишем у покушај рачунице објективне прогнозе.

рецимо, још 2012. су имали 4,33 а прилично сам сигуран да је било изборне крађе.

• Срета-Штета

Ви који нисте нагласили, рачунам да мислите на парламентарне изборе.

У мом случају је тако, него је л' треба да приложимо принтскрин или је добро овако?

• Стеван

Сасвим је довољно то твоје.

Фађо, како мислиш да преко принтскрина видимо доњу половину тикета?

• Стеван

Може ли неки модератор да закључа око 11-12?

• Bruce

ako budem tu, a nadam se da hoću

• FAĐO

Фађо, како мислиш да преко принтскрина видимо доњу половину тикета?

Хтедох да окачим доњу половину ал не стигох, ево сад сам је окачио.

• Стеван

Што зајебаваш мене поштена човека? Ко још организује кладионицу, а да нема зараду од тога? И тако ми враћате, добро, добро...

• Стеван

Учествују: Папет, Џерико, Чак, Срета, Псето и ја. Пффф каква бедна излазност.

Закључавај.

• dusan1001

Ček saću ja da sastavim

• Стеван

Нема више на сајту, али ено ти два принтскрина на почетној.

• Србијанка

Риза Халими, Јосип Броз и Иштван Пастор из ика у икс.

• Стеван

Не могу прелази, ево ти курац.

http://www.youtube.com/watch?v=dh1p_g3ixvs

• dusan1001

SNS 40.5 >
    SPS 13.80 >
    DS 8.8 <
    DSS 6.9 <
    NDS 7.1 >
    LDP 5.2 >
    Dveri 4.2 >