Panini album za sličice - FIFA World Cup, Brazil 2014
  • electrolover

Tema po ugledu na ovu.

Vidim ima zainteresovanih i za ovo SP, pa rekoh da ne spamujemo onu temu.
    Inače, sličice za sada koštaju 60 kinti (dok se ne utvrdi drugačije), album bi trebao da je 100, ili uz dnevne novine (Novosti, Sportski Zurnal), dok traje akcija, džabe.

Naravno, može biti priče i o starim albumima.

Što se tiče menjaže, još je nema, ali kada krene održavaće se:

-na Terazijama, Beograd
    -kod Rode na bulevaru, Niš
    -u katoličkoj porti, Novi Sad

Ovde je bar bilo do sada. Ko zna mesta za druge gradove, neka napise, pa ću ja dopuniti listu.

-----------------------------------------------------------------

http://www.fifa.com/stickeralbum/

Ovo je link do online albuma. On se pojavljuje 15. aprila, na fifinom sajtu.
    Na poledjini nekih slicica postoje kodovi, koji obezbedjuju po 5 virtuelnih slicica. Cuvajte ih ako naidjete na njih

http://www.fifa.com/mm//Photo/Static/Statics/02/29/51/75/2295175_FULL-LND.jpg

Srecno skupljanje.

• MaReEeEeEeE'

Zar nisu rekli ljudi da je 50 kinti kesica?

• electrolover

Pa ja sam juce platio 60. I iz prve ruke sam sad saznao da je i dalje 60. Doduse, mozda se razlikuju cene, ali ne bi trebalo.

• MaReEeEeEeE'

Za ono koji nemaju album, danas se dobija u sportskom žurnalu.

• zeussick

Kod mene 60, uzo album juče u novostima, lepo što je otvorena tema da ne spamujemo onu konkretnu o Svetskom Prvenstvu :)

• Usain Bolt

I kod mene šeset dinara. Uz'o danas 5 kesica. Dobio grbove Lala, Žabara, Slonova i Kostarike. Duplikati su mi 87. Meskikanac Raul Jimenez i 208. Grk Giannis Maniatis, oće neko da se menja?

• zeussick

Biće vremena za menjanje, tek smo počeli, ja danas o'šo da vidim cenu samo, pa ću u narednih par dana da kupim.

• Пд

Јаоооо ево сад сам га узео мајку му, кренуо са 10 кесица. Скупо јебем им матер, али мерак је мерак. Јебем ти који је то осећај као 10 година да имам сваки пут кад добијем албум на трафици.

• Puzzle-Fox

Oću i ja da skupljam sličice i poslije u prolazu pored neke dobre pičke onako sa "balkon+cigara+jesiliovlažila-pogled" facom, samo izvadim iz džepa štos od 500 sličica.

• zeussick

Јебем ти који је то осећај као 10 година да имам сваки пут кад добијем албум на трафици.

Isti slučaj.

• Puzzle-Fox

E, mene pomalo blam da kupim album za sličice.
    Nekako mi bezveze da lažem da kupujem za mlađeg brata svaki dan po paklicu. Mogao bih eventualno da kupim 10 paklica pa da igram tapkale sa nekom đečurlijom ispred osnovnih škola ali kapiram da će pomisliti ljudi da sam neki pedofil

• zeussick

Pa juče si imao u Novostima, mogo si da odeš po novine pa ko će znati da kupuješ zbog albuma.

• Фејзбукманијак

a jel će da bude onlajn album, ja se secam da sam za vreme prvenstva u africi, popunijo ceo :)

• cornelije

Кажем вам, ја данас купио 3 кесице, ту близу мене и изашло ме 150динара, изненадио сам се позитивно.

• Пд

У првој јебеној кесици добио сличицу број 1!

Мене никад није блам да купујем ни албум ни кесице. Идем годинама уназад на мењажу и ситуација је оваква. Рецимо да дође 100-200 људи на мењање (2010. кад смо ми играли је било и преко 200 људи ја мислим. Структура је следећа:

10% деца
    30% људи мојих година (у двадесетим) или старији од мене
    60% људи годиште мог ћалета.

• zeussick

a jel će da bude onlajn album, ja se secam da sam za vreme prvenstva u africi, popunijo ceo :)

Verovatno da oće, sećam se i ja toga, bilo je na fejzbuku, mogo si i da se tapkaš s ljudima.

• Puzzle-Fox

Pa juče si imao u Novostima, mogo si da odeš po novine pa ko će znati da kupuješ zbog albuma.

Brate, živim u CG, ne znam ni je li izašao ođe još ali kad izađe ću ga uzeti + 5/6 paklica sličica pod izgovorom da je za mlađeg brata. Poslije ću smisliti nešto već lel

• Фејзбукманијак

зеусик, било је и она фора купиш коцу, добијеш код испод затварача и на конту њега добијеш још две кесице :)

а иначе си добијао 2 дневно.

и да, тад сам највише кока коле пио у животу :)

• Томдрил Мерилин

treba otići na terazije da se trejdujemo sličicama. tamo se iskuplja ta sekta kolekcionarska.

• zeussick

Da, da, super bilo, biće valjda i ove godine.

• Фејзбукманијак

ал да их тролујемо, фазон донесемо стару пеглу или тако нешто. стару шољу
    ахахах

• PuppetMaster

ZA DOPUNU UVODNOG POSTA
    electrolover, u NSu bude organizovano menjanje u katolickoj porti.

Ja sam popunio poslednji album Premier Liga, isto Panini. 2006/07 ako se ne varam. Posle toga nikad nisam imao kesa. Ortak koji skuplja bukvalno svako svetsko i evropsko kaze da ce trebati 7700 da se popuni ovaj.

• Larry Underwood

Znate li kako se kreću cene tih albuma (starijih)? Imam negde zakopan album iz Meksika '86.

• Пд

Немој у потпуности да ми верујеш, али прилично сам сигуран да попуњен албум из 1986. године (Панинијев наравно) можеш да уваљаш за петоцифрену суму.

• Давид

ја имам попуњен албум немачка `74 и фали ми једна сличица за 2006. јер сам дебил залепио два иста мексиканца на различита места.
    http://p2.la-img.com/577/15940/5256948_1_l.jpg
    јел се добија сутра уз неке новине албум? ако се добро сећам 2010. је било 50 дин кесица јел?

• zeussick

Baš sam danas gledao jedan lik prodaje Nemačka Euro '88 za tri 'iljade.

• zeussick

ел се добија сутра уз неке новине албум? ако се добро сећам 2010. је било 50 дин кесица јел?

Ja mislim 40.

• S

Јавите обавезно ако сазнате да неке новине деле албуме.

EДИТ:
    http://www.mozzartsport.com/vesti/pocinje-ludilo-paninijev-album-za-sp-u-petak-uz-svaki-mozzart-sport/72675

Добија се албум + 6 сличица гратис.

• zeussick

Danas je bilo u Žurnalu.

• Давид

лол сад сам ископо имам и 2010. цео и `82. до јаја.

• Давид

ал мало ми је криво што су сад овакве сличице http://mco-s2-p.mlstatic.com/album-panini-camino-al-mundial-2014-1478-MCO4258108202_052013-F.jpg нешто ми није то то ко неки фуш ал ајд видећемо.

• Давид

иначе ФАЛИ МИ ЗА 2010. РАФАЕЛ МАРКЕС ако има неко.

• PuppetMaster

zasto armadilo predstavlja brazil?

• S

Давиде, овако изгледа албум, ако је веровати Моцарту.
    http://static.mozzartsport.com/img/news/b/7/0/13951567031002.jpg

Што је ок.

• Давид

а добро је.

• Radijacija

Sad u hteli u trafici da mi prodaju taj album 2014 za 50 dinara.

Da im jebem majku il ne?

• electrolover

Ako ima zurnal, kupi njega i dobijas album. Ako kupujes samo album, kosta 100 kinti. Tako bi bar trebalo.

• Пд

Давиде, то је албум за квалификације био што си ти оставио.

Цена попуњених албума МНОГО зависи од квалитета његовог. Колико је очуван, како су лепљене сличице и тако то.

Иначе, отворих првих 10 кесица. Већ ми је сад јасно која ће да буде репрезентација чије ћемо сличице извлачити у свакој кесици. Оно што су Холанђани били 2006. и што су Данци били претпрошле, сад су Бразилци. 8 комада Бразилаца, сви различити срећом, у 10 кесица. Ту су и 5 Енглеза. Извукао кеца и у 10. кесици извукао панинијеву поштанску марку, односно 000 сличицу!

• Usain Bolt

Imao sam svakog igrača duplikat. Ako nisam bacio imam. Videću.

• Давид

само ми реците јел смрдљиви енглези опет не дају грб и групну слику?

• Usain Bolt

Peki usralo te za medalju! Ja uzo 5 kesica i ladno neam ni jednog iz jačih zemalja tipa Engleska, Brazil i Španija. Doduše dobio 4 grba: HOLANDIJU, ŽABARE, SLONOVAČU I KOSTARIKU. Za sad najviše imam Kolumbijaca - 4.

• zeussick

Imao sam ja mnogo duplikata, dosta sam podelio, ostalo mi još malo sad ću da vidim.

• Пд

Давид

Опет. Јел зна неко зашто, ја то никад нисам капирао?

• Шека

Sad me uvatila želja za tim, al sa obzirom da nisam pri kešu ću onlajn da igram...

• Usain Bolt

Imate duplikate? Nudim 87 i 208 za bilo šta. Mogu i Iranci boli me kurac.

• electrolover

Vidi stvarno, usta ih jebem. Nisam to znao do sada. Pa verovatno njihov FS ne daje prava, jbm li ga.

• zeussick

Neam Markesa, ali Žervinja imam 5 duplikata leptejebo.