https://www.youtube.com/watch?v=qNJUbsY0X-o
Ovo ne smemo da dočekamo. Dostojanstvo nema cenu!
Petar Pan Pezo$objasni mi sta ti smatras pod tim ''dostojanstvo''?
Dostojanstvo je kad ne moraš da ležiš na ulici i moliš prolaznike za parče hleba.
Dostojanstvo je kada ne dozvoljavaš da tvojoj majci privatnik na poslu kaže: "Gde si kurvo" iako je tu došla pošteno da radi.
Dostojanstvo je kada nemaš u džepu ni dinara a opet te zovu gospodine, jer si čovek isto kao i bilo ko drugi.
Dostojanstvo je kada ne moraš da lažeš da bi prehranio porodicu.
Dostojanstvo je kada te poštuju kao ličnost, a ne zbog posla koji radiš ili novca koji imaš.Ništa od ovoga nema u kapitalizmu. Tu postoji samo jedno pravilo, imaš novac-nemaš novac.

protest:
-sta ocete?
-sveeeee!
-sta necete?
-nistaaaaaa!otprilike tako bi mogo da sumiram ovu temu protiv novca, kao svetskog zla. ajmo da zaboravimo na novac i svi da se drzimo za ruke i dostojanstveno jedni drugima da pusimo kurac.
u teoriji lepo, u praksi se pokazalo da su najdostojanstvenija (ako je to rec) drustva ona koja su najbogatija. to ti je uzrocno posledicno i nema veze sa kapitalizmom.
Kelte evo iskreno ću ti reći. Koliko se sećam ti živiš u Švajcarskoj ili sličnoj zemlji na zapadu.
Ti nisi svestan da plata koju primaš nije realna vrednost tvog rada već posledica politike i istorije date zemlje. Dosta mi je tih naprednih koji su to postali držeći robove, imajući kolonije i pljačkajući Evropu i Afriku.
Ja te molim da ne komentarišeš teme o Srbiji ako tu ne živiš. Ko je otišao, otišao je. Radi tu i ćuti, primaj platu i kupuj čamac pa se vozi po Ženevskom jezeru, možda nabasaš na kosti nekih robova ili zakopane devizne rezerve Nacističke Nemačke.
Sve u svemu poenta je da mora da postoji neka granica, neki minimum preko koga se ne sme proći. Ne smemo da prodajemo svoje izvore vode. Moramo da prepoznamo vođe među nama koji imaju ideju, ideologiju, cilj koji neće prodati za novac. Moramo da podržavamo jedni druge jer vremena će biti sve teža i teža.
Kelte evo iskreno ću ti reći. Koliko se sećam ti živiš u Švajcarskoj ili sličnoj zemlji na zapadu.Ti nisi svestan da plata koju primaš nije realna vrednost tvog rada već posledica politike i istorije date zemlje. Dosta mi je tih naprednih koji su to postali držeći robove, imajući kolonije i pljačkajući Evropu i Afriku.
kelt se rani čokoladicama ukradenim od crnčića
vrati pare čamugama kelte
Majku im jebem misle da su pare sve. Vodu su nam privatizovali, prodali. Beskućnici po Americi bazaju na svakom ćošku, a polako počinju i kod nas.Svi mi koji mislimo da novac nije sve.
REVOLUCIJA!!!
Klasichan wapaj jednog sirotanovića koji nije spreman da radi a bulju bi dao da radi u državnom sektoru.
Idi radi nešto papančino, da shvatiš lepotu novca odnosno mogućnosti koju ti pruža.
Najviše protiv para seru jadnici koji ih nikad nisu ni imali
CRKNI
- lDostojanstvo je kada ne dozvoljavaš da tvojoj majci privatnik na poslu kaže: "Gde si kurvo" iako je tu došla pošteno da radi.
a šta kao, nije kurva?
Ja te molim da ne komentarišeš teme o Srbiji ako tu ne živiš.teme o SrbijiSrbijiBeskućnici po Americi bazaju na svakom ćošku,Beskućnici po AmericiAmericija tebe molim da ne komentarišeš ameriku jer ne živiš u njoj.
ti si našao celtu, koji živi u kapitalističkoj zemlji, da objašnjavaš šta je kapitalizam. koji si ti srbin... 
SERE MU SE OD GLOBALIZACIJE
http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg
JEBO SE ZA 100 MARAKAUKUPNO TRI PUTA GOSPODŽO

Nego, razumijem ja što pakao veli ali ono, nije problem u sistemu koji je trenutno na snazi, nego u ljudima koji čine taj sistem i onima koji bi činili bilo koji drugi. Kapitalizam, komunizam, monarhija, crkvena vlast... sve se to na kraju svede na oligarhiju.
Imaš hiljadu nekih komisija za provjeru rada kojekakvih državnih institucija i procesa a one su objektivne koliko i moja matora kad kaže "Najljepši si momak tamo na maturi bio."
Sistem koji bi proša na ovim prostorima bi bio neki na foru da svako ima pristup svim mogućim papirima i da može da se uvjeri u njihovu autentičnost... da svako ima pravo da kaže što oće da se radi u državi (znači jebeš skupštinu, za svaku sitnicu da se raspiše referendum)... takav sistem je reka bih čak i fizički nemoguć.EDIT: Jedina stvar koja me smara je što ljudi konstantno povezuju kapitalizam sa američkim imperijalizmom i nekim vanzemaljskim teorijama zavjere. Vau, CIA zna sve o nama... umrli bi da znaju kako je smrdilo govno koje sam sad izasrao
Nema tu šta da li bi ko dozvolio. Potrebna nam je nova ideologija. Prodali smo izvore vode jebote! Pa za šta, za pare jebene?! Pa nek nabiju svoje pare u dupe
jebem ih usta, voda nije na prodaju! Dostojanstvo nema cenu!!Кукај сад пичко мала, такви као ти су и отерали Војводу у тамницу!!1
Елем, што рече Цара, ради нешто, не чекај да ти посао падне са неба, ЈЕР ЈЕБЕНО НЕЋЕ, заради и имаћеш, онда нећеш да имаш ништа против лове. Позз