Геј вакцине
  • Chule37

http://www.vestinet.rs/info/italijanski-naucnik-jedan-od-glavnih-uzroka-porasta-broja-homoseksualaca-su-vakcine

Шта ви мислите о овоме?
    Мислим да је човек у праву, јер шта све ови западни болесници неће смислити само да би и даље остали дебели, једноставно не желе да деле храну, због тога раде на смањењу броја људи у свету, а чак се и овим баве.

• celt

cini mi se da si malo smanjio dozu, a?

• dusan1001

haaaaaaaaaaaahahahahahhahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• Бохор

Jedina gej vakcina je vakcina u dupe. Zaključavaj

• александаркг

Joj upiškiću se kako si vickast, pravi si Đoko Šalić. Nemoj više, životati, dosta je bilo NA FORUMU, NA FORUMU, NA, NA, NA FORUMU, NA FORUMU, NA FORUMU LJUTA TROLOVANJA.

• Chule37

Западни плаћеници.

• celt

CHULE PRIMIO KURAC U DUPE, I POSTAO PEDER

• Chule37

Целте ко прозива неког да је педер обично је педер, немој то да заборавиш.

• plok

jebene gej vakcine ahahahh

• celt

Целте ко прозива неког да је педер обично је педер,

znaci po ovoj logici i ti ispade peder. oces se jebemo onda?

• Chule37

Целте, ја сам говорио о страним плаћеницима који смањују популацију на све начине. Нисам нигде споменуо педере осим у наслову, јер то је назив вакцина.

• Chule37

Је л' могуће да од сваке иоле озбиљне теме направите спрдњу, данас сутра ако будете имали децу они ће добијате вакцине, а ви се спрдате.

• Cara™

pusti ih bre.
    Viš da im internet popio mozak.

Sutra kad im deca fasuju gej vakcinu pitaće se gde su pogrešli LOOOOOL

• Алекс Андрос

Ел оваква тема уопште могућа? Како неко ко верује у ово уопште може да укључи компјутер?

• Алекс Андрос

Тата и син

http://www.outnews.co.uk/on1/images/stories/Gay_Men.jpg

Се вакцинисали против еболе

• Chule37

Тако је Цара, они мисле све је неко љуто троловање. Ма ко зна шта ће све да угурају у те вакцине, ја сам чуо из поузданих извора да планирају да ставе у те вакцине да деца одбијају да једу оно што није гмо.
    Па у Бразилу су направили гмо комарце.

• александаркг

Da mi imamo ovakve pedere kao na džonijevoj slici, ja bih bio za to u potpunosti, al' kurac, nama sve poturaju neke bobane, zadrigle veprine.

• plok

ahhah debeljko pre nego sto je postao big gej al

• Алекс Андрос

Примио пола вакцине

Da mi imamo ovakve pedere kao na džonijevoj slici, ja bih bio za to u potpunosti, al' kurac, nama sve poturaju neke bobane, zadrigle veprine.

• dusan1001

ине, ја сам чуо из поузданих извора да планирају да ставе у те вакцине да деца одбијају да једу оно што није гмо.

L O L

O

L

• Johnny Kurajber

GLEJ KAKO SE SMEJU A DECI ĆE OVE GEJ VAKCIN DUBRIZGAVAJU
    http://www.gmhc.org/files/editor/image/meningitisdocs.jpg

• Chule37

Само се ти смеј, па ГМО је створен да контролише популацију, јер ти кад се храниш ГМО постоји супстанца која те убије, а то се лако стави у пиће, није ни нелегална нити шта, тако да кад за пар година много људи умре, реће као да су се отровали, али уствари су намерно отровани да би се смањио број људи. И људи који се хране ГМО храном јако тешко могу да имају децу, због тога ће се смањити јако светска популација и само богати ће моћи да имају пуно деце, јер ће се плаћати разноразне оплодње и то ће бити јако скупо.

• Марко 

јеси ли стваран

• plok

ko primi pola vakcine postane bi

• velikiblek

Само се ти смеј, па ГМО је створен да контролише популацију, јер ти кад се храниш ГМО постоји супстанца која те убије, а то се лако стави у пиће, није ни нелегална нити шта, тако да кад за пар година много људи умре, реће као да су се отровали, али уствари су намерно отровани да би се смањио број људи. И људи који се хране ГМО храном јако тешко могу да имају децу, због тога ће се смањити јако светска популација и само богати ће моћи да имају пуно деце, јер ће се плаћати разноразне оплодње и то ће бити јако скупо.

http://meanttosayit.files.wordpress.com/2012/05/homer_facepalm.jpg

• celt

fenomen trola sto toliko tupavu temu i stav odabere, da je nemoguce da ne provalis da je trol, ali je toliki idiot da je okrenuo krug i postao zanimljiv.

• JUGOSLOVEN123

Ма ја мислим да се педери не роде такви,него да их окружење таквим направи.
    Иначе, вакцине су опасне,али не због амера и шиптара. Даља родбинска породица је имала четверо ђеце, преселили се у Канаду, добили још једно. Све се он фино развијао, и примио неку експерименталну вакцину, након месец дана му је дијагностикована церебрална парализа.
    Они то ваљда тестирају на емигрантима.Или само на Србима, ко нас јебе.

• Chule37

Они то ваљда тестирају на емигрантима.Или само на Србима, ко нас јебе.

Те све вакцине су прошле као неке ригорозне контроле, али пола народа не жели да их користи, то јест, имају право избора, само сиромашни народи користе вакцине стално, јер немају пара за скупе лекове, па боље да рокну вакцину ил' две. У Бразилу у фавелама кад се роде они клинци у некој шупи, наравно не добијају вакцину, и ништа им не фали, иако живе у опасној средини. Па чоколада је направљена како би се контролисала осећања деце, кад је бесно даш му чоколаду, јер чоколада лучи као неки хормон среће, ал' уствари чоколада делује на децу као дрога и изазива зависност. Од сваке дроге одпадају зуби, па и од чоколаде. Замисли да ми сад кажемо да нећемо вакцине, они ће одма да измисле нове болести, па вакцине за наводни свињски грип су имале супстанце које смањују плодност, у најгорем случају и убију плодност. Ја нисам примио ту вакцину, нисам ни био заражен грипом, нити знам било кога ко је био заражен, то је била игра запада са нама, и што је најгоре знам доста случајева који су имали дете, ил' децу, примили вакцину и после нису могли да имају децу више, да ствар буде још гора и њихова деца су примили ту вакцину. Само погледајте каквим се они све болештинама баве само да би смањили популацију, па нас су бомбардовали отровима, да би умрли, па да узму наше плодно земљиште да би могли да хране своје дебеле гузице, стока са запада.

• plok

gej vakcine hhahahah

• dusan1001

ĐOKOVIĆ SE OŠIŠO NA ĆELAVOLOLO

A FEDERER OSEDEO I PUSTIO BRADICU

• Valdemar

Situacija ni izdaleka nije toliko beznadežna koliko izgleda, jer ako su smislili gej vakcinu, onda sigurno negde u svetu postoji poštena i tradicionalnim društvenim vrednostima odana grupa naučnika koja radi na pronalaženju anti-gej vakcine. Vakcinišeš na rođenju, i posle postane drvoseča, ali ne kao onaj u Monti Pajtonu, Lumberjack sketch, već pravi. I žena prava, mesi, kuva, pere, puši, sve, sve kako je Bog reko.

• Cara™

Neeee, krenuo je Valdemar, sad kad Granjka snimi ima odma da doleti sa kilometarskim postovima, onda uleće Truleks sa opovrgavanjem, zatim kreće previranje, onda upada Blasivanr sa stupidističkim stavovima 21.veka posle čega sledi kilometarski post u kojem opisuje jebanje majke random autora sa svinjom od preko sto kila pri čemu je svinja zapravo nerast, jer svinja ne jebe.

Eto odgovora kako tema napuni 100 stranica

• Valdemar

Pa šta sam ja rekao loše? Što, ne smem da pišem da se Granjka ne bi nadovezao? E, jebem ti život...

• Chule37

Валдемар, то о чему ти причаш то неће никад бити вакцина, јер већ група Руских научника ради на томе, али колико сам успео да сазнам, а јесам, то неће бити вакцина, већ ће то бити као нека инекција, која може да се да кад хоћеш, буквално као што постоји трансплатација полова, тако ти тражиш од државе да ти да ту инекцију, уколико родитељи сконтају такав поремећај код свог детета до његове 12 године могу и они да траже од државе да му дају ту инекцију, али после 12 дете доноси само одлуку о томе, то јест, противно је законом. Иначе то је закон који Европска унија планира да примени 2021. али ја мислим да они неће дочекати ту годину, ал' добро. Научници који раде за ЕУ су близу једног јако бизарног открића, наиме они желе да направе неку инекцију која ти убризга ген, например Немаца, и сад кад оде неки Србин у Немачку да ради и тражи држављанство, он ће морати да прими ту инекцију, како би сматрао Немачку као његову рођену земљу, иначе то ће бити примењено по целој Европској Унији за неколико година, наравно, све зависи колико брзо ће ови научници усавршити ту инекцију, али с' обзиром колики буџет имају, верујем да ће убрзо.

• Cara™

hahahaha, ma jok, samo se prisećam čuvene DNK teme

• Valdemar

Evo, šta sam rekao. I to gde nego u Rusiji, majčici.
    http://conservativeangle.com/scientists-discover-vaccine-to-prevent-and-even-cure-homosexuality/

Научници који раде за ЕУ су близу једног јако бизарног открића, наиме они желе да направе неку инекцију која ти убризга ген, например Немаца, и сад кад оде неки Србин у Немачку да ради и тражи држављанство, он ће морати да прими ту инекцију, како би сматрао Немачку као његову рођену земљу, иначе то ће бити примењено по целој Европској Унији за неколико година

Avaj, gde si to pročitao :)

• Da objasnim

Ја са пет годна примио анти-трол вакцину и сада сам имун на овакве теме.

• Valdemar

Ја са пет годна примио анти-трол вакцину и сада сам имун на овакве теме.

Ja kad sam se rodio to nam Tito nije davao, samo BSŽ i još neka sranja, protiv variole, valjda. Zato imam one pečate na ramenima.

• Chule37

Пре ће бити да је то инекција, вакцина је мало другачија, али важно је да ради. Само надам се да их неће забранити у продаји код нас, јер ипак чуо сам да ће Србија да ипак уведе санкције Русији, па можда и то буде под пакетом санкција. Тако би могли да се боримо против беле куге, овде код нас влада бела куга, а свет се бори са великим бројем становника, а најгоре је што су нас тровали, убијали са свих страна, јер су знали да ако опстанемо и ако нас буде било преко 20 милиона да не постоји светска сила која би нам могла стати на пут. Ако нисте знали, годишње потребе Србије су 2 милиона тона кукуруза, а ове године се проценује да ће род прећи 5 милиона тона кукуруза, и Србија купује по кили 9 динара, а прошле године је било 17 динара, и то намерно раде да би сељаци престали да производе, и да беже у град, како би могли лакше западни плаћеници да купују земљиште и да трују народ са отровним фабрикама. Па ако нисте знали, пола фабрика у Војводини се налази на плодном земљишту, али су направили лажне резултате како би испало да то није плодно земљиште, због тога и многи инвестирају у Србију, како би затровали земљиште. Због чега су дуванџије цењене у Србији, па зато што су они највећи тровачи земљишта, они немају своје земљиште већ узимају у аренду, а ако се 5 година на једној њиви сади дуван, после не може ништа да роди на њој, чак ни дуван, а њих држава штити, а и дуванска мафија, која је све јача. Толико су западни шпијуни направили будалама, да ће за 20 година Србија да увози све живо, и нико ништа неће садити, и тако ће нас опет побити.

• Chule37

Avaj, gde si to pročitao :)

Један мој рођак је запослен као професор у Бриселу, не знам тачно који факултет, а истовремено ради и за БИУ, тако да ако он нема проверене информације не знам ко има.