Геј мачор?
  • GM

Вратим се данас кући и имам шта да видим. Мачор ми се мази са другим мачором. И то оно... хардкор. Залећу се један у другог, лижу скротуме (један другом), праве срце од репова итд. Нисам баш видео да се спавају, али и ово ме мало брине. Прво смо мислили да је нашао неку прераслу мачку. Јесте да никад нисам видео да мачори јуре веће од себе, али боже мој... ако је он срећан и ја сам. Само нек се мачке воле. Међутим, свака сумња је отклоњена кад су мачки испали мудићи.

Моје питање је: да ли је он геј? И ако јесте, има ли му спаса, терапије неке. Ипак живим у старомодној средини. Свашта ће кренути да се прича. Може чак бити последица и по мене. Јебему, шта сам ја крив у свему томе?? Мислим, нек се они и јебу, али у своја четири зида.

БОЖЕ, САМО ДА НИЈЕ ФУРУНЏИЈА

• Lullaby

мачак ће ти да најебе, то је сигурно.

• GM

А ја???

• BR

JEL ME ZAJEBAVAŠ?

• Kolfild

ahahahh

samo dok je u 4 zida..

• Луди Чак

Probaj da sapunjaš mačora. Hnjo hnjo, koji sam mag humora...

• GM

Или да мењам мачка, или средину. Да га прихвати. Геј кет прајд да правим, такорећи. Или кет геј прајд.

• Billy Sharp

Ili nađi mačku.

• GM

Само да стрејт мачори, у знак протеста, не почну да обијају шупе по комшилуку...

• Kolfild

pravi prajd, pa da ih tuku oni huligani, tomovi drugovi

• Lullaby

мало сам размислила и мислим да је ипак романтично. то срце од репова. и залазак сунца. и маи таи. подржавам.

• GM

Ili nađi mačku.

Имам ја мачку. Укро јој је пинк огрлицу.

• GM

и маи таи.

Мјау таи.

• Lullaby

Мјау таи.

то. маца маци лиже скротум

• izijem flips

Uzmes od Rigips ploca napravis mu mincy prcaliste za macke, i onda nek radi sta ON HOCE U SVOJA CETIRI ZIDA! ili ga posalji u Crnu Reku...

• Billy Sharp

dawwwwwwwwwwwwwwwwwwww

• GM

Неће он ни живу, а не плочасту.

• Стеван

A šta ja tek da kažem... Moj mačor je proslavlja Noć veštica, dete mu jebem :/ Ja mu kažem "danas je sveti Luka, mani se da ideš tamo među te karakondžule" al jok, maskoro se u Jovu Radovanovića i otišo.

• izijem flips

Piiii! jbga onda

• Стеван

Ako nastavi da se pederiše u javnosti, odrekni ga se preko časopisa "Moj ljubimac". Ili preko teme Dačići, mačke

• GM

A šta ja tek da kažem... Moj mačor je proslavlja Noć veštica, dete mu jebem :/ Ja mu kažem "danas je sveti Luka, mani se da ideš tamo među te karakondžule" al jok, maskoro se u Jovu Radovanovića i otišo.

Разумем те у потпуности. Ајде да се маскиро у Данета Данчевића, па ок. АЛ, БРАТЕ ГДЕ У ТОГ МЕЈНСТРИМАША ЈОВУ!?!?!?!

• Billy Sharp

Nemoj preko toga, niko ga ne čita.

• Lullaby

Ili preko teme Dačići, mačke

колко вечерас!

• GM

Не могу да га се одрекнем, ко дете ми је. Јебо га Силвестер у маљави чмар...

• Стеван

Al mi uteha u toj nesreći što je izabrao nekog Srbina, a ne Edvarda Makazorukog ili tako nešto amerčki.

• GM

Е јес србенда... Силвестер... љуби га Душан Силни :)

• Lullaby

ај знај јел србин. можда је маџар!!

• GM

Маџор

• Стеван

Mačgej kekekekeke

• Sanitarni čvor

samo da je taj drugi iz dobru kucu.

• GM

Само да није Хрват...

• Sanitarni čvor

samo da nije peder

• Стеван

Tako to počinje, a posle će ti i ideja da usvoje mačiće biti prihvatljiva.

• Lullaby

хахаха стиво
    и мачичи су људи

• GM

И која старост је прикладна за мачоре да ступе у свит лавин? Онај љубавник ми делује мало маторо, а овај мој нема ни годину дана. Па да, биће да је Грк

• лош тенор

tvoj mačak ga dakle prima u svoje malo mačije dupence. i koliko god ti pokušavao da utičeš na njega, da ga odvučeš od tih zala, on to neće prihvatiti nego će igrati po svom tako da bi ti najbolje bilo da mu olakšaš njegov gej život: maži mu kremice oko čmara svakog dana, dok ne nauči sam to da radi. uči ga.

• Lullaby

тигрова маст?

• Sanitarni čvor

pustaj mu boj dzordza,hrani ga samo povrcem i neka gleda utakmice reala.

• лош тенор

može to. da. a može i Ilirija, jer je uvijek tu, na dohvat ruke.

• GM

Јебе ми се. Кад се већ хефта, нек га боли гуза. Говно једно протуприродно.

• лош тенор

da li si se zapitao, da tvoj mačak tim svojim potezom ne daje tebi neki znak jer pazi, životinje osjete zemljotrese prije nas. možda tebe vreba neki Kurd ili nešto sl.

• Стеван

A jese gej mačori jebu samo u februaru ili je sa dobrim mačorom svaki mesec februar?

• GM

Оћеш да кажеш да се курд намерио на моју гузу?

• Lullaby

са добрим мачором сваки је мачор геј