Kako se boriti protiv snooooooza?
  • Vo iz kupusa

Siguran sam da nisam jedini koji od prvog zvona alarma odložim jednom, pa aj dvaput, pa 7 puta, i onda... Izgubim tako po sat vremena i više, a to šteti organizmu. Ima li ko adekvatnu meru?

• Jeffrey Murdock

Tako što ne otvaraš takve teme u 3 ujutru pa se posle pitaš što nemoš da ustaneš.

• Vo iz kupusa

Kad ustaješ sutra brate?

• Фејзбукманијак

staviš budilnik dovoljno da leko da moraš da ustaneš da bi ga ugasio

• Mala Vidra

pa onda ga ne čuješ

• Vo iz kupusa

Isprobavao sam to. Vraćam se u krevet posle toga. Ajde sigurno neko zna nešto. Odo sad da spavam. Da ne kažem da ću da spavam jednu večeras. Snežana Savić fazon (kupa se), pa imam vremena da se ovde pohvalim. Poželite mi sreću.
    Laku noć.

• Mala Vidra

ako legnem da spavam u 5 i navijem alarm u 8 da zvoni 15 puta zaredom odzvoniće svih 15 puta sa svim ponavljanjima i probudiće i cimerke i komšije i mrtvog miša, al ja ću nastaviti da spavam
    pre-lje-po

• Марко 

ја се пробудим из прве, спичим телефон толико јако да ми није јасно како остане читав

иначе ствар коју највише мрзим и спреман сам да убијем је кад ме неко нагло пробуди, а за вас који можете да трпите то буђење неколико пута и опет не устанете препоручујем онај будилник са точкићима који бежи од вас и појачава тон све док га не ухватите, мислим да сам видео да има на хоцуто.цом или тако нешто

• Carl Cox

Ima onaj alarm sat sto izbaci elisu u tri lepe i ne prestaje da zvoni ma kolko ga lupao dok ne nadjes jebenu elisu i ne ubodes u onaj kurac.

• Радјард Куплунг

Ja imam bag da kad god vidim da mi piše snooze na telefonu, moram da izgovorim SLUUZ

• paninaro

trudim se da legnem na vrijeme. bitno je i zvono alarma, na starom telefonu sam imao neke ptice te cvrkucu i kurac sam ustajao ali sada na novom telefonu ima opcija da je zvono stalno razlicito i to me budi bez problema, za sada. telefon je S5 i to mi je službeni, inace.

stari mi je bio S3 i isto je bio službeni.

• paninaro

S5 najbolji tel u cg sig

• Сантјаго Коровјов

Haha, sirotinja, još nema iPhone6

• paninaro

ajde prestani da me pratis po forumu, reme (santjago), pomalo je debilno.

• Makaronac

mene budi posluga

• Радјард Куплунг

Mene bude pastorci Ištvana Pastorka - Ištvan Pastorci

• Mali Ker

Mora se malo uvećati ovaj gif trule kobilee
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/200808/4710/medium_1784b44827734ae75b5f03f283e8209e.jpg
    takoc

Ti za mene samo si seks,
    samo seks, jednostavno seks.
    Ti za mene samo si seks..
    lelelelej..

• Vo iz kupusa

Ovo što kaže Marko za sad ima najviše smisla. Ajde još neki predlog

• Mala Vidra

a brate, ne računaj njega, njega probudi onaj zvuk ščeta na fejsu.

• šaljivdžija

Imaš aplikacije za telefon, alarm clock xtreme ili tako nešto, pa ne možeš da snuzuješ dok ne rešiš neki razlomak ili šta već odabereš od tih mozgalica... A onda sam izvalio da mi je lakše da izvadim bateriju lol

• Бохор

a brate, ne računaj njega, njega probudi onaj zvuk ščeta na fejsu.

HAhahahah kako smo ga usrali ono veče. Mislim da se nije nikad onako iznervirao

• Mala Vidra

HAHA JAO DA, između ostalog i tad

• Марко 

бохоре буди захвалан што немам твој број да те будим у 6 ујутру као што ћу њу одсад

• Бохор

Nemoj maltretirati ljude, to što ti ne mož da spavaš tvoj problem. Ima ko može!

• Sanitarni čvor

samo studentarija razmazena ne moze da ustane kada sat zazvoni.

• kurator

samo studentarija razmazena ne moze da ustane kada sat zazvoni.

:(
    inače stavim telefon na 3 metraod sebe al kurac kad usjutru se i ne sećam da treba da ustanem il bilo šta, tok misli ide otprilike ovako:
    zvuk se mora ugasiti, ja spavati.

• crnigrujan

Udariš glavom par puta u zid, lupiš sebi jedno tri šamara, umiješ se i bog da te vidi.

Ja s tim šnjuzom imam problema samo kad ne moram nigde da idem, tad kad se zagnam u san ne moš me izvući iz kreveta ni viljuškarom, al kad znam da bi okasnio neđe ustajem na zvižduk ko zekan. E šta ti je kad si opušten, sve ti ide od ruke pa i odmor.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.