ја се пробудим из прве, спичим телефон толико јако да ми није јасно како остане читав
иначе ствар коју највише мрзим и спреман сам да убијем је кад ме неко нагло пробуди, а за вас који можете да трпите то буђење неколико пута и опет не устанете препоручујем онај будилник са точкићима који бежи од вас и појачава тон све док га не ухватите, мислим да сам видео да има на хоцуто.цом или тако нешто

trudim se da legnem na vrijeme. bitno je i zvono alarma, na starom telefonu sam imao neke ptice te cvrkucu i kurac sam ustajao ali sada na novom telefonu ima opcija da je zvono stalno razlicito i to me budi bez problema, za sada. telefon je S5 i to mi je službeni, inace.
stari mi je bio S3 i isto je bio službeni.

Mora se malo uvećati ovaj gif trule kobilee
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/200808/4710/medium_1784b44827734ae75b5f03f283e8209e.jpg
takocTi za mene samo si seks,
samo seks, jednostavno seks.
Ti za mene samo si seks..
lelelelej..
Udariš glavom par puta u zid, lupiš sebi jedno tri šamara, umiješ se i bog da te vidi.
Ja s tim šnjuzom imam problema samo kad ne moram nigde da idem, tad kad se zagnam u san ne moš me izvući iz kreveta ni viljuškarom, al kad znam da bi okasnio neđe ustajem na zvižduk ko zekan. E šta ti je kad si opušten, sve ti ide od ruke pa i odmor.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.