Najjači po gradovima
  • Puzzle-Fox

Ko je najjači u vašem gradu? Ono da niko ne može da ge prebije u uličnoj tuči i to.
    U Podgorici smo to ja i moj drug Dovi. Zanimaju me ostali gradovi ono npr. ako budem neđe prolazio kroz Srbiju da znam koga da izazovem da se pobijemo.

Nije problem ni ako ste sa sela ili ste neki gastrabajteri. Sve dolazi u obzir.
    Može čak i po kvartovima.

Skroz ozbiljna tema.

• PROSEČNA SRBENDA

ne moguce kad je u pg moj brat a on je najaci
    u zemunu je prosecna srbenda i moj drug cofi
    na nbg coa od mladjih

• Puzzle-Fox

Nije jači od mene sigurno. Svi mi ga priznaju što se toga tiče.

• Bruce

Kod mene u selu je škola MMA, drže je braća Mihajlovići, oni što organizuju SBC. Ne znam da li su najjači u gradu, mislim da niko nije tolika budala da se zajebava s njima.

Doduše, ima i karate klub, vlasnik je internacionalni karate sudija. Mislim da se ni sa njim niko ne kači.

Od ovih regularnih šibadžija dosta je penzionisano, ali ako baš osetiš želju mogu da ti organizujem nekog slabijeg, čisto da se oprobaš pa da mogu da ti sastavim skalu.

• decko_koji_obecava

vecinu ljudi bi sahranio iz jednog najvise dva udarca

• Бохор

Vlada zvani Nindža. Šampion i trener kikboxa. Robot čovek.

• decko_koji_obecava

nzm sta ti je uspeh biti najjaci u podgorici realno grad picaka

• Puzzle-Fox

Da, svakako Bruse planiram da krenem u veliku avanturu po svijetu kao Goku i da bijem ljude od grada do grada. Dobro to bi ispalo više kao pokemoni da izazivam poke-trenere al kapiraš poentu.
    Ono gdje god čujem da ima neko jači da idem tamo i borim se sa njim dok ga ne savladam i onda idem do drugog grada i tako postanem najjači čoek na svijetu.

• Puzzle-Fox

nzm sta ti je uspeh biti najjaci u podgorici realno grad picaka

... ti ćeš biti side quest na ovom putovanju. mini boss u svom gradu

• Fender Stratocaster

Ако ћемо најјаче по снази да могу да пребију неког јер могу да подигну 100 кила једном руком, онда их има неколико који долазе у теретану где и ја идем. Поред газде теретане, има њих петорица-шесторица, који делују као да имају кацигу уместо лобање, делују отпорни на било какав бол. Највећи од њих, Милан, ради као обезбеђење у околини. Има 120 кила мишића, профи бодибилдер. Ту долази и један Сале, ММА борац. Не делује крупно, али кажу да бије, да месо отпада. Има доста кик-боксера јер имамо и кик-бокс клуб. Има један, мислим да се зове Младен, успављује ногама.

Вид' ово!
    http://www.pravda.rs/2015/02/26/mma-borac-pretukao-coveka-koji-ga-je-preko-interneta-izazivao-na-borbu/

• decko_koji_obecava

klinac ne lozi se nalupacu ti samare

i bilderi su picke sta to kacis ovde fendere ne nerviraj me

• Fender Stratocaster

Слажем се за то да међу билдерима има класичних пичака и позера, ликова који се курче, а добијају редовно по лабрњи, али има и правих табаџија. Не верујем да би неко баш тако лако кренуо на човека који има преко 100 кила углавном мишића. Још ако познаје аикидо...

• Puzzle-Fox

klinac ne lozi se nalupacu ti samare

Pišeš gluposti. Ja sam vjerovatno i najjači čoek na Balkanu samo nije formalno. Siguran sam da svakog čoeka na Balkanu mogu prebiti 9 od 10 puta da se pobijemo jer imam nevjerovatnu i snagu i tehniku ali oprostiću ti ovo sad što si napisao jer to radiš iz neznanja.

Svjedok tome ti je činjenica da onda kad je Fedor dolazio da održi neki seminar u Srbiji da je saznao da planiram da ga sačekam da se pobijemo i doveo sa sobom obezbjeđenje i pokupio se kući 2 dana ranije nego što je trebalo. Prpa

• Bruce

Šta ti ja znam, moj burazer za mene kaže da sam pacifista, to je valjda neka uvreda. Imam jednog poznanika što nema 80 kila, ali pirčaju za njega da šamarom baca u nesvest. Meni to malo nelogično da bacam u nesvest šamarima, ali tako pričali ljudi.

A bili su ti ovi moji dole, nalupali pola neke diskoteke sa sve obezbeđenjem, jedva ih pustili iz CG nazad.

• decko_koji_obecava

oke pale su velike reci ocekujem da opravdas ovo sto pises naci ako te sastavim iz dva udarca ima automatski da te ugazim do smrti jer si me cimao bzv

inace kad kreces na tu tvoju turneju da stavim u podsetnik

• Puzzle-Fox

A bili su ti ovi moji dole, nalupali pola neke diskoteke sa sve obezbeđenjem, jedva ih pustili iz CG nazad.

Ja mislim da sam ja bio tad tu. Znam da sam bio pored neke diskoteke kad su neki likovi iz Srbije pravili nered uletio unutra i sve ih prebio.

inace kad kreces na tu tvoju turneju da stavim u podsetnik

Moram prvo da se dogovorim sa mojima kući da me puste :-( Mama kaže da je to opasno

• AndreyArlovski

Banjo najjaci borac na svijet
    sig

• Шоми 

Нови Београд - ЈА
    мада ми нисмо град него република, има нас више од црногораца нпр. ал добро да не цепидлачимо

• Puzzle-Fox

Okej Šomi kada budem prolazio kroz NBG zvaću te da ti odvalim džigerice.

EDIT: Dobro, neću sad ono do smrti da te prebijem ali neđe ono na pola između sparinga i prebijanja dušmanina al ostaćeš živ što se toga tiče jer moj cilj nije da pokorim nego da prosvijetlim.

• Skočimiš

Ako prebiješ Damira Mihajlovića sledećeg traži Baleša iz Doboja, mnogo jeben lik xD

• Plastični Zet

Znaš li ti Pazle da kad i ako uspiješ da postaneš najjači čovjek na svijetu, tako što si prebio sve druge ljude to postaje isto kao da si najslabiji čovjek na svijetu, jer u oba slučaja ne postoji više čovjek koga možeš da pobijediš (ne računajući djecu koja se rađaju)

EDIT: Imaju i braća Ćulum od Modriče

• Puzzle-Fox

Onda ću samo da nađem neku drugu zanimaciju plastični.

EDIT: Npr. probaću da postanem najbolji spremač sarme

EDIT 2: Dobro.. to je malo gej

• Plastični Zet

Elem, nikad ne saznasmo ko pobijedi na onom pokemon takmičenju što si kačio

• Бохор

Brate dok Dzela hoda zemljom nemaš ti tu šta.

• Бохор

A sarme, nije sperme.

• Puzzle-Fox

Inače iskoristio bih priliku da vas podsjetim da se uskoro izvjesni Jebač sa Vukajlije bori za titulu međugradskog prvaka Čačka.
    Ako osvoji to prestižno odličje onda će biti jedan od mojih protivnika na tom putovanju a ukoliko ga neko smakne sa tog trona vjerovatno ću ga kontaktirati da mi bude sparing partner kada se budem borio protiv tadašnjeg prvaka Čačka

• Puzzle-Fox

Elem, nikad ne saznasmo ko pobijedi na onom pokemon takmičenju što si kačio

Počeli ljudi da varaju nije bilo smisla da nastavljamo lol.

• v

U Podgorici smo to ja i moj drug Dovi

Ako mislis na fizicku snagu traktor je prilicno jak. I nosorog zna da bude nezgodan.

Ne znam u mom gradu, nemam ga vec 17 godina. Slabo sam u Srbiji. Ono, karao sam sve rase (belkinje su najbolje, cisto da znas da te ne lazu), veceras cu da bacim oko 2000 dolara jer vodim jednu meleskinju na koncert Billy Oceana, jebeno skup hotel, privatni performans.

Kad napunis 18, javi se, dacu ti lepu kintu da bijes kad treba.

• FAĐO

U Bajinoj Bašti je najjači izvesni gospodin Sexi Rok (Zaboravio sam pravo ime čoveku, mislim da ga i rođena keva zove Sexi Rok). Ludak na kub. U Užicu sam verovatno ja ali nisam siguran dosta je jaka konkurencija.

• Марко 

гледао сам његове клипове давно, има ли то још увек на интернетима?

• FAĐO

One stare sam tražio po jućubima i nisam mogao da ih nađem. Jedino ako je neko imao te klipove u telefonu pa sačuvao memorijsku karticu. Gledao sam video u kom igra kolo u nekoj kući sa nekim likom i nekom babom ali to je privatni snimak sa fejsa. Sedeo sam u nekom kafiću u BB sa njim zimus.

• PROSEČNA SRBENDA

u smederevu Rade lacković-savić sig

• PROSEČNA SRBENDA

kao što se možeš uveriti na ovom linku http://www.radesavic.com/index.php
    čim on ima sopstvenu reprezentaciju tu onda nema ša čovek masa
    evo piše ovde da je najači na svet pa brate onda se ti samo sa njim potuci i ako ga prebiješ onda si najači a ne ovako da se cimaš da biješ pola srbije vako ti lakše veuj mi . sad, možeš ti i težim putem kako oćeš jbg možda si ti toliko mudo ali jednostavnije je ovako samo njega da ugaziš veruj mi čuo sam u novinama http://www.telegraf.rs/sport/703566-srbin-je-najjaci-covek-na-svetu-rade-savic-dize-340-kilograma

• wicked

Ипак само ми редовно и сурово тренирамо, много се знојимо. Мада Ђиле ни не тренира. Он има фору да, док ми тренирамо, диже папучу десним кажипрстом, као вежба прст за окидач. Хоће да каже да џабе тренирамо када може свака будала да нас упуца. И у праву је, само ја не волим када од мене има неко бољи, јачи, паметнији, сналажљивији, бољи у кревету, ма ни у чему.

http://prezupc.net/%D1%88%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%98/

• Puzzle-Fox

onda se ti samo sa njim potuci i ako ga prebiješ onda si najači a ne ovako da se cimaš da biješ pola srbije vako ti lakše veuj mi . sad, možeš ti i težim putem kako oćeš jbg možda si ti toliko mudo ali jednostavnije je ovako samo njega da ugaziš

Mudri Valdemar je jednom rekao da je važnije putovanje nego sam cilj.
    Iz svakog susreta sa novim protivnicima naučio bih neku novu životnu lekciju

• Deku

išamarao bih vas sve nogama

• j

parovi, ultras world, najjaci po gradovima. sve teme za mladice. jake ko mi. ultrasi.

• plok

navijaci su presmesni
    daj ne budi neozbiljan,brate kakvi ultrasi
    inace najjaci je vrv neki profi bokser,ali ni takvi ne bi smeli da se biju(cak i posteno) sa neartikulisanim sjebanim ljutim lobanjama...jer njih ne zanima kolika povreda bice cak ce i da se trude da bude sto veca
    moj odgovor je
    k\atra
    clanad i pancera znaju o kome pricam xd
    suprotstaviti se takvoj glavi ne vidim kao mogucnost

• j

inace najjaci sam u svom gradu. i u selu kad odem tamo. desi se da odem busom i budem najjaci u busu. platim ja kartu, hijerarhija mora da se postuje. cile nije takav, on ih maltretira. moras to u busu da ne bi odlepio. a u busu samo nas trojica gradjana, ostalo seljaci. mada niko od njih iz ljiga. cile dok mi placamo kartu dize sofera kaziprstom. somi razmislja slicno kao ja. prava je momcina samo je malo glupi cigan. drkam ga 5 puta dnevno. ne kurac, somija drkam. juce me je pitao sto kurajbera nema na forumu i ko je vucicupederu. otkud ja znam ko je, pitaj njega. imam jednu nadrkanu vaspitacicu. idem u vrtic, pravim bokseru drustvo. kako me samo pali. ne boxer, vaspitacica.

• Бохор

Hehe, duša si. Da ne bude da se samo ja setim tebe na forumu.

• director©

janpi, opet si klincima oteo pivo?
    de će ti duša ;)

• j

pa bokser misli da idem da mu pravim drustvo a ja skidam deci dresove. moras tako da ne bi odlepio

• Бохор

Vragolane jedan :)

• Puzzle-Fox

Pomenu Ol ovog Katru, on će vjerovatno da bude zadnja kraljica kad budem išao na ovu misiju

• Fender Stratocaster

Пазл, је л' познајеш неку борилачку вештину?

• Puzzle-Fox

Trenirao sam kikboks i radio mma sa društvom.
    Solidno gađam i iz vazdušne puške

EDIT: Preferiram stvarno stojku ali mogu i parteru sasvim dobro da se snađem. Znam par džudo zahvata da dovedem protivnika na pod a što se brazilske tiče tu znam dosta poluga samo se malo teže izvlačim iz njih ali ako treba da ih primjenim mogu

E da i rvačke zahvate neke isto znam najviše double leg i single leg TD-ove

• Fender Stratocaster

Онда значи знаш да бијеш. Јебем ли га, имаш ликове који познају аикидо или џудо, нису крупни, делују мирни, а бацају два пута веће од себе. Један другар са факса, живи у Борчи, тренирао је џудо, био је и репрезентативац у млађим категоријама, висок је око 175, у војсци уа Батајници је онесвестио лика од 2 метра и 120 кила. Тај га је малтретирао, крао му је ствари. Покачили су се једном, овај рмаплија налетео на њега, другар га сачекао, бацио га преко главе и онесвестио га. Био је 45 минута у несвести, пао је на потиљак.

ЕДИТ: Знам да најмирнији најјаче бију и ретко започињу тучу. Један другар, а и један човек који зна кунг фу, су ми рекли да кад си нервозан, вичеш и свађаш се, покрети су ти уствари успорени, а и немаш шансе да се добро одбраниш јер ниси довољно смирен и сконцентрисан.

• Puzzle-Fox

Inače sad sam razmišljao nešto kako da ispunimo živote mladih generacija i indirektno ih natjeramo da zdravije žive.
    Da se svake godine organizuju šampionati osnovnih i srednjih škola u tučama na fer.
    Mogu da učestvuju samo đaci 7. i 8. (odnosno 8. i 9. u reformisanim sistemima) razreda kada je riječ o osnovnim školama i 3. i 4. razreda kada je riječ o srednjim školama.

Postoji dug kvalifikacioni i predkvalifikacioni period prije nego započne knock out faza.

Prvo, đaci posljednja dva razreda osnovnih i srednjih škola organizuju odjeljenjske tuče. Svi momci se okupe na dogovorenom mjestu i biju se svako protiv svakog dok ne ostanu samo dvojica. Nakon toga, oni odlaze na sličan obračun u kojem se opet svako protiv svakog bore najjača dvojica iz svih odjeljenja njihove škole dok na kraju opet ne ostane samo dvoje. Ova faza odvija se za vrijeme ljetnjeg raspusta.

Sa time se završava izbor predstavnika škole u ovom prestižnom takmičenju i prelazi se na opštinske obračune. Ovi opštinski obračuni imaju za cilj da smanje broj takmičara iz te opštine za ~75% (izuzetak su opštine sa vrlo malim brojem škola a to bi bilo uređeno specijalnim normama).
    Svaki od dokazanih boraca iz školskih turnira ima pravo da izazove nekog drugog borca koji nije iz njegove škole na tuču 1 na 1. Za pobjedu dobija +3 poena a ako je poražen -2 poena. Izazvani za pobjedu takođe dobija 3 poena a za poraz gubi 1.5 poena. Ukoliko odbije izazov gubi 3 poena a izazivač dobija 2. Faza izazivanja traje do pred novu godinu, tačnije 7 dana do početka novogodišnjeg turnira.
    Top 15% boraca dobija automatski mjesto u državnom kupu dok ostatak iz gornje polovine tabele ulazi u još jedan FFA fajt (novogodišnji turnir) koji za cilj ima da popuni preostalih 10% mjesta iz te opštine.

Npr. neka opština ima 100 boraca. 15 boraca sa najviše bodova automatski upada u državni kup a onda 35 boraca koji ih slijede po plasmanu ulaze u FFA fajt za posljednjih 10 mjesta.

note: u izazivačkoj fazi svako ima pravo da odbije najviše 3 izazivača. Ako odbije četvrtog automatski je diskvalifikovan iz daljeg takmičenja. Takođe svaki borac ima pravo da najviše jednom izazove drugog borca ali drugi borac može kasnije izazvati njega. Borac može bez posljedica ikakvih da odbije meč na neko vrijeme je svako ima pravo na 3 dana odmora između borbi.

E sad, kad se završi novogodišnji turnir ide mala pauza dok traje zimski raspust a od početka drugog polugodšta počinje državni kup gdje svako ima pravo da izazove bilo koga drugog na tuču na fer. Ukoliko su borci iz različitih opština/gradova, izazivač se bori u opštini/gradu onoga kojeg izaziva.
    Barem 25% borbi mora biti sa borcima koji dolaze van opštine/grada.
    Tj. na svake tri borbe sa borcima iz tvog grada moraš izazvati nekoga iz drugog grada ako želiš opet da se boriš protiv boraca iz tvog grada.
    Sistem bodovanja i ostala pravila se prenose iz opštinske faze ali se dodaje novo pravilo. Izazivač ako ide na borbu van svog grada dobija 2 do 3 dana opravdanog odsustva iz škole.

5% najboljih ima direktno mjesto u završnom, tzv. ljetnjem turniru dok 10% koji ih prate imaju 2 neđelje rok od objavljivanja imena direktnih učesnika završnog turnira da organizuju borbe kako bi se još malo bolje odredila situacija u tom dijelu tabele i 2% najboljih odlazi na završni turnir nakon toga.

U zavisnosti od toga koliko boraca ima pristup tom turniru zavisiće i način određivanja parova za borbe.
    Broj boraca prvo treba da se smanji na 16 što se postiže jednom ili više FFA tuča u zavisnosti od broja takmičara.
    Npr. ako je 200 takmičara lakše je da se naprave 4 tuče od po 50 nego jedna od 200.

Kada se odredi tih 16 izabranih počinje knock out faza. U kojoj se žrijebom utvrđuju parovi.
    Svaki par se bije po jednom na terenu koji je prethodno izabran i pobjednik ide dalje dok se konačno ne dođe do finala kada se određuje najjači borac osnovnih, odnosno srednjih škola.

Ovo sve može da se pravno reguliše i da doprinese porastu fizičke aktivnosti kod mladih ali i smanjenju stope pederastije.

• Puzzle-Fox

ЕДИТ: Знам да најмирнији најјаче бију и ретко започињу тучу. Један другар, а и један човек који зна кунг фу, су ми рекли да кад си нервозан, вичеш и свађаш се, покрети су ти уствари успорени, а и немаш шансе да се добро одбраниш јер ниси довољно смирен и сконцентрисан.

+1

Mada nije tolko da su usporeni nego su više nekoordinisani. Probaj neđe da duboku udahneš kad ti pane mrak na oči ono da ti dođe nekoga da sahraniš viđećeš kolko ustvari drhtiš u toj situaciji. Dobro, vjerovatno moš i ja če da sastaviš ali uz to imaš i tunell vision tako da vjerovatno nećeš :D