Masni vicevi
  • (

Ovde kačite masne viceve. Bljutave viceve.

Kuva Fata ručak, a pošto je prethodno imala težak dan i dosta se umorila, presolila je ručak. Kad je Mujo došao sa posla i probao ručak, sav srdit uzviknu:
    -Fato, šta je ovo miša mu poljubim?!!! Pa sto mu gromova, kakav je ovo preslan ručak?!!!
    Fata se uplaši za život, te pobeže u šupu. Mujo krenu da je vija i sve dobacuje:
    -Kad te uhvatim, videćeš ti svoga Boga!!!!
    Na izlazu iz kuće zapne, padne i sav se izubija. Tad reče:
    -Uh, pao sam gadno, je*em mu ćole pantalone!!!!!

:D >(

• ПАНЋЕРА

:DDDDDDDDDDDDDDD

• º

Šta su rekla tri praseta, kad su videla da Crvenkapa kenja u njihovom dvorištu?

**Grok**

• Majakovska

grdi majka sina:
    - pa kako ovo nisi ništa napravio u životu, školu si napustio, ženu nemaš, opijaš se itd.
    a on će njoj:
    - možda mama, ali sam zato u prvih 2000 autora :D

• Tuccini

Xaxax, SUBNOR podrzava ovu temu

• Стеван

https://www.facebook.com/kursumlija027/posts/701242119969234

То је то, нема сврхе било шта више писати, може један Срећко Катанец овде.

• Tuccini

Dođe pyc i kaye
    Jemen ti krme

• º

**KLOKAN
    L
    O
    K
    A
    N**

• Krojcler

Takmičili se Amerikanac i Mujo ko će da popije više vode za pet minuta. Amerikanac sav se zajapuri, popio nešto malo, oko dve litre vode.
    Dođe Mujo, napuni se energije i krene da pije, kad upadne Fata u sobu, pa uzviknu:
    -Mujo šta radiš to, idi u očin!?
    Mujo se iznervira pa je žestoko opsova:
    -Fato, znaš šta? Idi bestraga!! Jako si zločesta i srdiš se bezveze.
    Tako se oni svađaše, prođe vreme i Amerikanac pobedi.

• atomski mis

Jel može na ovoj temi se kače tako trolovski vicevi, jer ja imam tako dosta ideja za trolovski humor tj. za viceve koji imaju cilj da iznerviraju nekog.

• Krojcler

Može, dozvoljavam ti. Kulturno si pitao.

• Ratko_Sokolac

Puno se kurčiš krojcler. Mogao bi neko da ti se posere u zahvalnicu.

• Krojcler

Čuj puno se kurčim Ahah mrš jebem ti sve

• atomski mis

Odlazi cura u policijsku stanicu i seda za stolom za ispitivanje.Prilazi tako pandur za stolom koji otpocinje ispitivanje.
    Pandur:Gde ste bili veceras gospodjo ako nije problem da pitamo?
    Cura:Brinula sam o svojoj majci, znate ono mnogo je bolesna u zadnje vreme
    Pandur:Aham gospodjo ako ste brinuli o majci, onda odakle kod vas ovaj alkatel?
    Cura:E neznam nista gospodine juce meni dolazio drug i on ono ima bas takav mobilni, i zaboravio ga kod mene vraticu mu ga sutra.
    Pandur:Dakle znaci draga gospodjo tvrdite da ste nevina, i da je to mobilni vaseg druga u pitanju?
    Cura:Pa dakle dragi gospodine tvrdim da sam nevina, i da mobilni nije ukraden.
    Pandur:Epa sad ce da proverimo koliko ste nevina draga gospodjo, zamoljavamo vas da skinete donji deo odece i da legnete na stolu rasirenih nogu.
    Cura:Staaaa jel vam ja licim ovde na neku prostitutku.
    Pandur:Gospodjo pa mogli bi smo i to da vam stavimo u dosijeu ukoliko se usprotivite naredbi sluzbenog lica, dakle bio sam jasan i necu da ponavljam skinite se i legnite na sto rasirenih nogu.
    Cura:Kaze u sebi ok, aj kad moram bolje ista nego nista.
    Pandur:E sad ce da vidimo, ahaaammm znaci krivi ste gospodjo i niste nevina kao sto tvrdite, molim vas obucite se pa potpisite izjavu gde tvrdite i obrazlazete da priznajete krivicu da ste ukrali mobilni telefon od coveka u autobusu dok je bio napolju na pus pauzi.
    Cura:Ok priznajem da nisam nevina i da sam kriva.

• K:

Pita mujo hasu
    -haso šta si tužan
    A tek će ovaj
    -ti se interesuješ za mene??? Mrš ništaku nijedan
    Mujo se začudi ali mu odgovori
    -more jedi pite!