Овај сајт се претворио у класичног Енглеза тј. говно.
Чак су почели да се користе појмови вагина, Ром, геј и слично. Па мајку му јебем и Вук Караџић је у рјечник прије 200 година ставио Курчину!
Значи, не морају да буду толико смјешни вицеви и приче колико морају да повреде осјећања људи, животиња или педера.
РоманијаПа то је и циљ
najgori mogući tip vađenja - da, ovu temu koja zapravo ima smisla i u koju si ubacio pesmu sa divljeg zapada u kojoj se spominje da je struja puštena u reku ubila petsto čamuga
kao lik što je zvao kontrakviz i priča vic kako matematičar, fizičar i mašinac mere masu crvene kuglice, i sad, matematičar izmeri poluprečnik, nađe zapreminu, pomnoži gustinom, fizičar potopi u vodu i izmeri kolko je vode istisnula, a mašinac samo proveri u tablici crvenih kuglica
i sad, ja verujem da mašinci pišaju od smeha na ovaj vic jer nonstop koriste neke tablice sa poznatim vrednostima i ne računaju ništa i to je kod njih interna fora i čovek poželeo da taj vic podeli sa narodom, ispriča popu na tdi radiju i pop stane i kaže: brate, ovo je najgori vic koji sam čuo u životu, a ovaj jadnik odgovara: znam, zato sam ga i ispričao
- BV
Pa i nije bas da sam shvatio foru iskreno

Ево да кренемо од дна:
Знате како да узмете број од Јеврејке?
- Заврнете јој рукав.Знате што Јевреј има велик нос?
- Зато што је ваздух бесплатан.Дође Јевреј педофил у парк и приђе некој цурици и рече јој:
-Оћеш да купиш од мене бомбону?Био неки лик ћаћа му црнац а мајка Јеврејка. И дође он код ћаће једног дана и пита га:
Ћаћа, јесам ли ја више црнац или Јевреј?
-Што питаш?
Па неки момак продаје мотор па не знам дал да га украдем или да га наговорим да ми прода по нижој цијени.
Šta radi malo jevrejče na otvoru od dimnjaka?
Čeka mamu.Nabili nacisti cigane u gasnu komoru. Jedan Ciga krene da lupa na vrata:
-Puštaj! Puštaj!!
-Puštam, puštam. (ovde praviš pokret kao kad odvrćeš ventil).Kako spakovati 20 Jevreja u Peglicu bez da se guraju?
Dva napred, dva pozadi, ostali u pikslu.Ide Hitler kroz logor i sretne malo Jevrejče.
-Kolko godina imaš mali?
-Sutra ću da napunim 9.
-Nećeš, nećeš...Dođe Hitler u logor i naredi da se iskopa jarak 7m širok dole šiljci i kaže:
-Ko preskoči slobodan je da ide.
Krenu Jevreji padaju ginu i na kraju se smore odustanu. Pojavi se neki sportista njihov, jak u formi, zaleti se preskoči ko iz pičke. Ovi svi u transu. Hića izvadi pištolj i ubije ovog što je preskočio na mestu.
-Prestup, jbg.Bonus:
Pita pedofil nekrofila:
-Hoćeš da idemo u vrtić?
-Što? Pala bomba?
Били Мујо и Хасо током рата у Сарајеву неђе ко војници. И сад ми нормално грувамо по њима збрда ђе стигнемо, ал и Муји и Хаси се присрало и чучну они поред неке зграде и серу а око њих падају гранате на све стране.
Пита Мујо Хаса:
Хасо јел се бојиш?
-Ма јок, не бојим се..
Па што онда бришеш моју гузицу?- P
imam ja jedan dobar
- P
bila jedna tema na vukajliji i zakljucali je modovi :D
- S
pitali miša i kojem selu najbolje živi, a on odgovori u onom gde nema mačaka xD

Tačno, i bili su dobri prema njima
https://pics.me.me/1943-sick-jew-getting-a-mri-scan-because-the-nazis-18613077.png

Шта се бијели у гори зеленој...
https://s1.postimg.org/sdet0suq7/Screenshot_2017-08-07-12-02-17-971.png
- S
РОМАНИЈОМ ШАРАЦ КОСИ КОСОРИЋ ГА ПЕРО НОСИ
- S
Takve stavove ima i izvesni gosn Samardžić. A tvoj izvor za ovo je...? (a da nije maloprepomenuti, koji btw, sa svojim tvrdnjama samo još više izvrće ruglu te vaše četnike)...?

Просто су сва села била четничка, под Дерикоњом, Нешковићем итд.. У партизане након 1941. су одлазили само лопови и нерадници. Ето узми те Косориће које си поменуо, колико их је било у Јвуо а колико у комунистима.
Али су долазиле партизанске јединице из других крајева па је било доста борби. Чак је и Тито док је бјежао на запад ишао близу Романије па је настала она нека пјесма.
Разлог свему овоме је партизанско убиство 64 официра на правди Бога (мислим 1942), код Борика, што је утицало на опредељење људи.
Комунисти су после рата измислили да је Нешковић био партизан, што довољно говори о њиховој бројности, па су његове подвиге рачунали као своје.- S
"Упартизаненакон 1941.суодлазилисамолоповиинерадници" - ovde sam prestao sa čitanjem. Jbt kao da čitam Samardžića ili Dinčića ( ovog prvog na žalost poznajem)... Ipak, ne može a da mi ne zapadne za oči poslednji deo posta (ovo 'prestao sa čitanjem ne treba shvatiti bukvalno xD). On, kao šlag na tortu potvrđuje misao koja mi se vrti po glavi još od početka konverzacije sa tobom. Naime, baš kao što SNS ( ovo "N" po želji zameniti sa "R" - isti kurac xDD) ima botove, tako i Samardžić pušta antikomunističke botove da lunjaju Internetom ( osobito velika koncetracija istih zabeležena na video servisu (YouTube). Dakle, zaključujem, da kao što stranke, koje su ništa drugo no skupovi ljudi okupljenih oko istih ideja plaćaju botove, tako to čini i Samardžić, koje je toliko puta diskvalifikaovao SAM SEBE !!! OVIM smatram da je bilo kakva dalja rasprava oko njega izlišna.
- S
Ma, ok. Nema potrebe da staviš to 'poy' na kraj. Kao da ne znam da troluješ. Uostalom to i nije moja struka.
- S
Hahaha... Posebno mi je smešno to što hoćeš i Samardžića da nabiješ na kurac. Pitam se zašto? A prvi deo tvog posta ne mogu a da ne prokomentarišem, iako je u pitanju čisto trolovanje. To je čist samardžićizam ( na kurac ga nabiješ xD). Naime, tebi su dokazi da su partizani bili škart nekakve priče lokalnih četnika, koji vrv 1945 pređoše u partizane jel? Hahahahahaha... A sada lepo idi na "poglede", pa prijavi svom poglavniku kako je neko čačkao svetoserbske velikomučenike. EDIT: AHAHA PA TI SI LADNO ONAJ ŠTO JE JEO LJUTU PAPRIKU I PLAKYO HAHAHA LOL