Вицеви о вукајлијашима
  • riffraff

Значи нема се шта рећи, ево примјера, радијација писао.

Odbrojava sudija Skočimišu koji je u nockdown-u, kad dovikuje baba iz publike: - Neće taj ustati, znam ga ja iz autobusa!

Dodje devojka u teratanu i gleda Provirona,pa mu priđe: -Znaš ti si meni sladak! Šta radis u subotu uveče? A Proviron odgovara: Bicepse i ramena!!!

Dolazi Cokula kod časovnicara i kaže: -Možete li da mi date rezervne baterije ove su mi se pokvarile. Časovnicar: - Ne radi vam taj sat na baterije nego na navijanje. Cokula: - Ahaaaaaa hvala! ZVEZDA, ZVEZDA!

Наставите...

• Radijacija

Ide Ciklon ulicom i vidi blizance BAN! Dupli nalog!

Ide Ciklon ulicom i vidi dve žene kako pokazuju slike svoje dece BAN! Privatne slike u posteru.

• Punjac

jos jedan radetov

Ide Ciklon ulicom i vidi blizance BAN! Dupli nalog!

• Punjac

ide devetar ulicom,vidi grupu momaka sa partizanovim salom,krene da ih bije i zaboravi da je klinac

• Radijacija

Stoji mladić pred ogledalom i pucketa prstima. Pucne jednom, ništa. Drugi put, ništa. Treći put, ništa.
    Iz kuhinje se čuje "Radijacijo, ručak!"

-A da jebote, Radijacija!

• Radijacija

Pitaju Manču:
    -Da li tvoji roditelji znaju da si gej?
    -Ma ne, samo tata i brat.

• Punjac

radijacija drka,jebe zenu i vara zenu u isto vreme

• Radijacija

Šta to zajedničko rade Facafacaa i automehaničar?

-Opela.

• александаркг

Испраћа мајка Рајка сина Смарка у војску и плаче к'о киша, сузе лију, не може да дође себи. Прилази јој утом млађи син и каже: "Ада шта ти је, мајко, смири се, вратиће се, па не иде у Београд".

• riffraff

Иде валсинарб улицом, пита га дете колико је сати, он каже: Пола дванес, ја идиократски ерудитивно едукујем плебејске апофеније.

• Thilmo

Иде деветар улицом, наиђе десетар и јебе га у пркно за пример.

• riffraff

Подигне ти Смарко слушалицу и пита ко је најљепши на свету, кад оно слушалица ти-ти, ти-ти, а Смарко Е ЈЕС ВАЛА ЧАСТИ МИ

• Punjac

ide stefan kostic ulicom

• Риха Дисидент

ide stefan kostic ulicom

И улица се смори.

• Punjac

ulica neverue

• Radijacija

Piroćanac stoji iza Džankija u kladionici i pita ga:
    -Bratko kolko će uplatiš?
    -150 dinara.
    -Lele, znači, pala neka dojava...

• riffraff

Плива ти СтефанКостић морем, кад га заустави човјек и каже не пливај даље тамо је велики зли делфин рећи ће ти нешто страшно, костић настави даље каже ко га јебе, плива даље, опет човјек опет иста прича са великим злим делфином, каже костић јебе ми се ја сам стефан костић идем даље, плива даље кад опет неки човјек, немој даље тамо је велики зли делфин рећи ће ти нешто страшно, и каже костић ја сам модератор на вукајлији шта ми може велики зли делфин, и доплива костић до великог злог делфина гледа у њега да види шта ће бити, кад оно:
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201010/33248/medium_untitled.JPG

• Риха Дисидент

ide stefan kostic ulicom

И затовори је због спема.

• Thilmo

Punjac

ide stefan kostic ulicom

...испред њега жандармерија..иза њега жандармерија, са леве и десне жандармерија...навијачи демолирају Београд.

• riffraff

АХАХАХА ТХИЛМО АХАХАХ

• Риха Дисидент

Што чоека испрозиваше. Ко да им је смртни непријатељ.

• Radijacija

Ulazi Sos u mesaru.
    -Daćete mi kilo salame.
    -Oćete da vam narežem?
    -Ma neka, može i na fleš.

• Punjac

ide dzela ulicom i zaboravi da nije iskljucio sporet xD

• L@ki

... кад оно садржај шерпе искипео ке ке

• Thilmo

....сви пију а Сос дошао на ћуфте.

• riffraff

Био ти мали YeahBatch у школи.
    И пита га учитељица мали јебач шта си јео јутро, он каже пасуљ. Сви остали јели кобасице.
    Други дан, опет јебач јео пасуљ остали кобасице.
    Трећи дан исто.
    Четврти дан припиздило учитељици, болан мали јебач реци да си и ти јебо кобасице.
    Добро учитељице. Шта си јео јутрос ? кобасице ? колико ? двије кутлаче хехе

• SnobIvanKenjoBi

Ulazi Zhajk u apoteku i kaže: "daćete mi jedan kond*m."

• Thilmo

Па смислите нешто оригинално, макар било преглупо, шта преправљате вицеве бем вам сунце.

• taedium_vitae

БАРИ ВУКАЈЛИЈАШ РИБУ И ИСПРИЧА ЈОЈ ВИЦ
    ОНА КАЖЕ ХЕХХЕХЕ
    ОН КАЖЕ ЛОЛОЛОЛО

• Риха Дисидент

Привела Бача мурија у творза. Уводе га у ћелију а познати глас из ћошка добације: ''Оће неко курца?''

• riffraff

Докторирао могша географију, и сад брани докторску дисертацију на тему распад бивше југославије и каже му профан, браво колега одушевили сте ме, сад за крај
    како би сте формурисали кључни проблем распада у једној реченици а могша ће:
    ДА ЈЕ ВЕЛИКЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ САДА ГДЕ БИ НАМ БИЛО КРАЈА САДА!

• Thilmo

-Свевишњи, знате да један поп долази пијан на литургије, јебе штићенице, пиша иза капеле и вежба певање уз стењање са порнића!

-Брате, тај лик је Фаца, не не, ФацаФаца!

• Billy Sharp

Šta radi Devetar Cokulić za računarom?
    Pretura po kanti za otpatke.

• Radijacija

Ide Kaizen ulicom i naleti na masivne demonstracije protiv sajta, samo prokomentariše "boli me kurac" okrene se i ode.

Ide Ciklon ulicom i naleti na turistu koji fotografiše bilbord BAN! poster u posteru.

Ide Ciklon ulicom i naleti na klinca koji deli flajere na ulici BAN! spemer

• Billy Sharp

Ide Ciklon ulicom i naiđe na decu kako se fale svojim očajnim defkama. Ode do stana po laptop, pa se vrati da im objasni šta misli o tome.

• Radijacija

Ide Ciklon ulicom i vidi dva klinca kako bacaju kosku jedan drugome BAN! Lajkovanje autora

• Thilmo

Брате, глупе су нам форе, реално.

• Шоми 

колико је лејм све ово

• DP

Ide Jebač ulicom i sretne Darka Lazića i pošto su oni u stvari sastavljeni od istih čestica, samo različito naelektrisanih, dođe do reakcije anihilacije i novog velikog praska.

• Thilmo

Ide Jebač ulicom i sretne Darka Lazića i incest.

• DP

Sretne Fatal Eror Salvadora Dalija i pita ga, ''je li, šta ti znači ona slika zlatnog hleba?'' I Dali mu kaže, pa 'nate kako, moje slike teraju na razmišljanje.

• beni

Излази циклон на испит, извлачи питања и гледа оно, ништа не зна. - Шта је, колега, није се читало, је л'? пита га професор. - Читало се, професоре, како није, двеста хиљада оцењеног садржаја. одговори му цикло.

• Munja nebeska!

Уђе жена у пекару и каже ''Дајте ми један 'бурек са сиром'', кад устаје мали Шунта, ''Ало госпођо, ја сам први у реду, само сам се сагнуо да вежем пертлу.''

Глуп виц до бола.

• Thilmo

-Еј мала оћу да те плодим, ја сам вукајлијаш хехе.

-Пали сероњо већ ме један Смарко.

-Ја сам Јебач хехе

• Glavni

Ide bokser makadamom i naleti na asfalt. Kae on koa avangarda jebem ti zeno majku.

• Thilmo

Десет попова силовало аутистичног клинца а само Главни кривац га јебо у уста.

едит: Шта сам ја написао лолололо

• Punjac

VukasinRajsic:Pjer88,muci me
    Pjer88:necu

(ko zna za odnos ovih glava,shvatice :))

• Punjac

dodje mekanazivotinjica i kaze skocimisu:,,prebicu te neces znati gde si,jebacu ti kevu,, i zaboravi da nije na netu

• Марко 

Ide Jebač ulicom i sretne Darka Lazića i pošto su oni u stvari sastavljeni od istih čestica, samo različito naelektrisanih, dođe do reakcije anihilacije i novog velikog praska.

ХАХАХАХАХАХ

До јаја су вам вицеви, само немојте неке старе едитовати него смислите нови јебига.