Значи нема се шта рећи, ево примјера, радијација писао.
Odbrojava sudija Skočimišu koji je u nockdown-u, kad dovikuje baba iz publike: - Neće taj ustati, znam ga ja iz autobusa!Dodje devojka u teratanu i gleda Provirona,pa mu priđe: -Znaš ti si meni sladak! Šta radis u subotu uveče? A Proviron odgovara: Bicepse i ramena!!!Dolazi Cokula kod časovnicara i kaže: -Možete li da mi date rezervne baterije ove su mi se pokvarile. Časovnicar: - Ne radi vam taj sat na baterije nego na navijanje. Cokula: - Ahaaaaaa hvala! ZVEZDA, ZVEZDA!Наставите...

Плива ти СтефанКостић морем, кад га заустави човјек и каже не пливај даље тамо је велики зли делфин рећи ће ти нешто страшно, костић настави даље каже ко га јебе, плива даље, опет човјек опет иста прича са великим злим делфином, каже костић јебе ми се ја сам стефан костић идем даље, плива даље кад опет неки човјек, немој даље тамо је велики зли делфин рећи ће ти нешто страшно, и каже костић ја сам модератор на вукајлији шта ми може велики зли делфин, и доплива костић до великог злог делфина гледа у њега да види шта ће бити, кад оно:
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201010/33248/medium_untitled.JPG
Био ти мали YeahBatch у школи.
И пита га учитељица мали јебач шта си јео јутро, он каже пасуљ. Сви остали јели кобасице.
Други дан, опет јебач јео пасуљ остали кобасице.
Трећи дан исто.
Четврти дан припиздило учитељици, болан мали јебач реци да си и ти јебо кобасице.
Добро учитељице. Шта си јео јутрос ? кобасице ? колико ? двије кутлаче хехе- DP
Ide Jebač ulicom i sretne Darka Lazića i pošto su oni u stvari sastavljeni od istih čestica, samo različito naelektrisanih, dođe do reakcije anihilacije i novog velikog praska.
- DP
Sretne Fatal Eror Salvadora Dalija i pita ga, ''je li, šta ti znači ona slika zlatnog hleba?'' I Dali mu kaže, pa 'nate kako, moje slike teraju na razmišljanje.