SK Crvena Zvezda
  • YouCantHandleTheTruћ

мислим да си окаснио. већ су се угасили, ако се не варам.

• Tibor Váci

dosta vise sa stereotipima, sta fali sahistima? bolje sin sahista nego sin fubaler

• v

Sah je majka, samo Zvezda ne postoji, odavno je zagasena. Poput vaterpolo, rukometnog i kosarkaskog kluba.

• Стеван

Где ти је дијакритик? Ови гастоси забораве језик чим напусте земљу.

• YouCantHandleTheTruћ

није одавно. играли су пре неку годину прву лигу, али су се угасили.

• celt

e jebi ga... sta je bilo, umro im prvi tim? mislim po slici, sve je moguce.

• v

Mislim da oni ozbiljno ne postoje jos od 2000-te..

• YouCantHandleTheTruћ

табела прве лиге од прошле године
    http://i.imgur.com/GBiayU9.png
    мада нисам проверавао пиб и адресу. :(

• Džonimir

Brt reci kad smo se ugasili u klizanju ili tako nekom avangardnom sportu

• v

Nije to Zvezda, to je neki levi klub. Zvezda je ugasena 2000-te, ustvari ni to nije bila Zvezda vec su fuzionisani, ako potrazim nacicu link. Ovo je neki kao sad tim, dali ime Zvezda samo...

• celt

http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-content/uploads/2013/11/22042013-sahisti-300x139.jpg
    ko da je bitno, ima ih 4-vorica (kapiram da je ovaj sa kravatom menadzer), mogu se zovu kako zele.

• YouCantHandleTheTruћ

па добро, угашена је била шаховска секција, па је после поново активирана. какве има везе? прошле године су играли, сад су се опет угасили.

FMP bio

лол, могуће да их је намерно угасио неки тајкун чији син игра шах да бих преузео,

• v

http://www.sd-crvenazvezda.net/index.php?mod=vest&id=4433

Некада је Шаховски клуб Црвена звезда бионајцењенији на простору целовите Југославије, десетострруки шампион државе и вишеструки освајач националног Купа.Изнедрили су најзвучнија имена нашег шаха,многобројне носиоце олимпијских и медаља са првенства Европе.од 1999.до данас клуб је практично «замрзао» постојање.

ШК Борац из Раковице је основан 2003.године и за кратко време стигао је од Београдске до Премијер лиге главног града,а након одустајања неких екипа добио је право да се такмичи у Првој лиги Србије.
    -Унутар клуба сагласили смо се да покренемо питање фузије са Црвеном звездом. Упутили смо писмо Скупштини СД Црвена звезда и председнику УО Александру Боричићу и добили пристанак да реализујемо идеју. Финале договора је Скупштина шаховског клуба Црвена звезда - истакао је Драгољуб Раичевић,председник Борца.

• YouCantHandleTheTruћ

хахаха, молим те, реци ми да си то све знао и да ниси сад изгуглао.

• С

слушам тове ло управо

• Džonimir

Mogu li da dobijem odgovor za klizanje ili neki drugi avangardni sport od autora "vucicupederu"? Hvala unapred.

• Skočimiš

Jebotesunce ovi su se fuzionisali u svakom jebenom sportu koji postoji

Odeš na Tajland i nađeš sepak takrav klub Crvena zvezda, fuzionisan sa nekim lokalcima.

• v

@Truc

Kako nisam znao, pa jesam rekao gore ako potrazim nacicu link...

Opcinjava me taj SD Zvezda, pa sam dosta istrazivao. To je svojevrstan socioloski fenomen, uz latinski jezik verovatno druga nepostojeca stvar sa tolikim brojem pratilaca. Ja generalno mislim da se radi o jednom velikom eksperimentu sa narodom, odnosno delijama.

• celt

http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-content/uploads/2013/11/22042013-sahisti-300x139.jpg

lik gore levo - osrednji igrac, sluzi da popunjava broj, kad izvuce remi dobro je doneo koji bod.
    lik gore desno - menadzer
    lik dole levo - glavni teoreticar tima, razvija otvaranja, mrsi muda, uglavnom gubi. pizon
    lik u sredini dole - zvezda tima, uglavnom on dobija partije, nakon partije sedi i razmislja kako je bilo, prvi dolazi na trening i ostaje do kasno
    lik dole desno - sluzi da zajebava protivnika tako sto pravi face tipa "usssssss" na svaki njegov potez, vesto se sluzi upadicama "a kud si krenuo sa tom damom medju konje kurate", i cuvenom "ovaj iza ce da ga poguruje dok ne postane dama" kad mu se udvoje pioni. ako iznervira protivnika dobije.

• С

јеси сигуран да не постоји латински па учили смо га у школи

• v

To je jedna velika igra i eksperiment truc i mislim da ne vodi nicemu dobrom. Mnogo me interesuju tehnike ispiranja mozga kojima su delije izlozene vec godinama. Pogase ti sve klubove, oni i dalje pene.
    Pogledaj samo grobare, stave jednu jebenu upravu koja ne valja, 90% grobosa ne jebe dva posto da gleda taj tim i da se cima. Ono, cekas i cutis dok prodje okupacija.

Ali delije... mislim da je kraljni cilj eliminacija svakog slobodnog misljenja, da te jebe na oci, a ti da mu verujes.. Ugasi ti klub, kaze niko FMPu ne moze da zabrani kako da se zove, ovi ga proglase legendom.

Videces da je eksperiment u pitanju. Ako uzmemo da moras imati odredjenu genetsku predispoziciju da bi bio delija, utoliko je stvar olaksana kreatorima eksperimenta.

• v

Samhaine, ruzno sam se izrazio, ne htedoh reci nepostojece, vec mrtvo. Sto mu ustvari dodje na isto. Mada kvantna mikrobioza delija govori suprotno. Moze se bodriti mrtva stvar. Evo ti kurac Ajnstajne.

• С

знам на шта си мислио хтео сам да бацим скеч

• YouCantHandleTheTruћ

добро, ово је тема о шах-клубу. то бих сад воле да чујем. шта је било са том раковицом што се фузионисала са звездом. је л' они и даље постоје или су тако фузионисани угашени начисто?

• v

Oprosti

Inace truc, ova fuzija koju sam naveo nije orginalna. Bila je zesca negde 93 ili 94-te, ako se potrudim nacicu.

• С

кад те већ не мрзи да гуглаш јел постоји партизан у шаху и ко је актуелни првак чисто да могу да се укључим у препуцавање

• YouCantHandleTheTruћ

то знам и ја. игра трећу лигу партизан. мада не знам да ли је било неке фузије исто. ни њих није било дуго. а првак је, ваљда, нови сад.

• celt

cekaj, jel ste vi realni sa ovim prepucavanjem, ili samo iznosite cinjenice iz guzice cisto da izgleda kao da se nesto prepirete ozbiljno?

• YouCantHandleTheTruћ

чекај, хоћеш да кажеш да је било више фузија? значи они усисавају шахосвке клубове и заједно са њима се гасе?

• YouCantHandleTheTruћ

ко се препуцава?

• С

ладно постоји трећа лига у шаху ја сам мислио да је то превазиђен спорт лол

• v

Cisto da dovrsim za SK Zvezda

U 1996. godini ŠK Crvenа zvezdа uredno je registrovаn u Šаhovskom sаvezu Beogrаdа, prijаvljen je solidаn igrаčki kаdаr koji je trebаo dа izbori plаsmаn u društvo nаjboljih klubovа.

Ko ce to vise znati koji su klubovi u pitanju. Uglavnom Zvezda ne postoji, osim u Delija Interstellar svetu.

Sto se tice Partizana, nikada se nije gasio i imao je kontinuitet u postojanju. Bar koliko ja znam. Znam da je SK Partizan jedan od najtrofejnijih sportskih klubova u Evropi, visestruki sampion Evrope, i drzave, klub koji je iznedrio mnogo velemajstora koji su opet doneli desetine medalja sa najvecih takmicenja.

Trenutno nisam pratio, jer se ne takmici u elitnim rangovima. Ali postoji.

• YouCantHandleTheTruћ

самх, има једно пет-шест лига. шах је јако популаран у србији, мислим да смо и лидери у свету по неким статистичким параметрима по глави становника (број играча са титулом, број велемајстора и сл.). али јесте у изумирању.

• YouCantHandleTheTruћ

сад сам погледао на апр-у. јесте тачно за звезду, уписана је у регистар 2003. али и за партизан пише да је уписан '99. надам се да имаш добро објашњење за то!

• v

Ima, ima Truce, kod mene u mesnoj zajednici igraju i takmice se u nekoj zoni jebenoj... koji su to likovi, ja im nosio redbul

• gonzo

Dali je realno da Kelt otvori temu, a onda vučićpeder istresa govna na njoj. Majstore pravac bolnica, tebi nije mesto među svetom, opasan si i po okolinu i po sebe.

• celt

ja sam iskreno iznenadjen kolicinom ozbiljnosti na ovoj temi

• Стеван

YouCantHandleTheTruћ

сад сам погледао на апр-у. јесте тачно за звезду, уписана је у регистар 2003. али и за партизан пише да је уписан '99. надам се да имаш добро објашњење за то!

хахахахахах АУУУУУУУУ

• Стеван

КУКУУУУУУУУУУУ

• Стеван

АЈМЕ МЕНИ

• YouCantHandleTheTruћ

дај, гонзо, не зајебавај. видиш да нормално дискутујемо. што ти то треба?

• v

Ne znam zaista, moguce da su bili brisani iz registra kao neaktivni, ali nisu se fuzionisali ni sa kim.

• v

Gonzo, jel to pao sajt informera, pa si dosao ovde da prosipas glupost?

• YouCantHandleTheTruћ

носиш ред бул пензионерима? је л' то хоћеш да их убијеш?

ћелте, јако сам заинтригиран овом темом. можда би требало отворити тему за шк партизан, па тамо истражити шта се десило са клубом од периода када су харали европом до реактивирања.

• v

Ko kaze da su penzioneri? Uglavnom likovi do 50 godina.

Inace slazem se da se otvori tema o SK Partizan. Ipak je to najtrofejniji srpski klub uz VK Partizan u istoriji.

• gonzo

дај, гонзо, не зајебавај. видиш да нормално дискутујемо. што ти то треба?

Brate pusti me ozbiljne diskusije sa ovom amebom. Tu nema ozbiljne priče pošto je poznato njegovo reagovanje na gde se spominje Zvezde. Dečko je dijabola i to je to.