- v
Sah je majka, samo Zvezda ne postoji, odavno je zagasena. Poput vaterpolo, rukometnog i kosarkaskog kluba.
- v
Mislim da oni ozbiljno ne postoje jos od 2000-te..

табела прве лиге од прошле године
http://i.imgur.com/GBiayU9.png
мада нисам проверавао пиб и адресу. :(- v
Nije to Zvezda, to je neki levi klub. Zvezda je ugasena 2000-te, ustvari ni to nije bila Zvezda vec su fuzionisani, ako potrazim nacicu link. Ovo je neki kao sad tim, dali ime Zvezda samo...

http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-content/uploads/2013/11/22042013-sahisti-300x139.jpg
ko da je bitno, ima ih 4-vorica (kapiram da je ovaj sa kravatom menadzer), mogu se zovu kako zele.- v
http://www.sd-crvenazvezda.net/index.php?mod=vest&id=4433
Некада је Шаховски клуб Црвена звезда бионајцењенији на простору целовите Југославије, десетострруки шампион државе и вишеструки освајач националног Купа.Изнедрили су најзвучнија имена нашег шаха,многобројне носиоце олимпијских и медаља са првенства Европе.од 1999.до данас клуб је практично «замрзао» постојање.
ШК Борац из Раковице је основан 2003.године и за кратко време стигао је од Београдске до Премијер лиге главног града,а након одустајања неких екипа добио је право да се такмичи у Првој лиги Србије.
-Унутар клуба сагласили смо се да покренемо питање фузије са Црвеном звездом. Упутили смо писмо Скупштини СД Црвена звезда и председнику УО Александру Боричићу и добили пристанак да реализујемо идеју. Финале договора је Скупштина шаховског клуба Црвена звезда - истакао је Драгољуб Раичевић,председник Борца. - С
слушам тове ло управо
- v
@Truc
Kako nisam znao, pa jesam rekao gore ako potrazim nacicu link...
Opcinjava me taj SD Zvezda, pa sam dosta istrazivao. To je svojevrstan socioloski fenomen, uz latinski jezik verovatno druga nepostojeca stvar sa tolikim brojem pratilaca. Ja generalno mislim da se radi o jednom velikom eksperimentu sa narodom, odnosno delijama.

http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-content/uploads/2013/11/22042013-sahisti-300x139.jpg
lik gore levo - osrednji igrac, sluzi da popunjava broj, kad izvuce remi dobro je doneo koji bod.
lik gore desno - menadzer
lik dole levo - glavni teoreticar tima, razvija otvaranja, mrsi muda, uglavnom gubi. pizon
lik u sredini dole - zvezda tima, uglavnom on dobija partije, nakon partije sedi i razmislja kako je bilo, prvi dolazi na trening i ostaje do kasno
lik dole desno - sluzi da zajebava protivnika tako sto pravi face tipa "usssssss" na svaki njegov potez, vesto se sluzi upadicama "a kud si krenuo sa tom damom medju konje kurate", i cuvenom "ovaj iza ce da ga poguruje dok ne postane dama" kad mu se udvoje pioni. ako iznervira protivnika dobije.- С
јеси сигуран да не постоји латински па учили смо га у школи
- v
To je jedna velika igra i eksperiment truc i mislim da ne vodi nicemu dobrom. Mnogo me interesuju tehnike ispiranja mozga kojima su delije izlozene vec godinama. Pogase ti sve klubove, oni i dalje pene.
Pogledaj samo grobare, stave jednu jebenu upravu koja ne valja, 90% grobosa ne jebe dva posto da gleda taj tim i da se cima. Ono, cekas i cutis dok prodje okupacija.Ali delije... mislim da je kraljni cilj eliminacija svakog slobodnog misljenja, da te jebe na oci, a ti da mu verujes.. Ugasi ti klub, kaze niko FMPu ne moze da zabrani kako da se zove, ovi ga proglase legendom.
Videces da je eksperiment u pitanju. Ako uzmemo da moras imati odredjenu genetsku predispoziciju da bi bio delija, utoliko je stvar olaksana kreatorima eksperimenta.
- v
Samhaine, ruzno sam se izrazio, ne htedoh reci nepostojece, vec mrtvo. Sto mu ustvari dodje na isto. Mada kvantna mikrobioza delija govori suprotno. Moze se bodriti mrtva stvar. Evo ti kurac Ajnstajne.
- С
знам на шта си мислио хтео сам да бацим скеч
- v
Oprosti
Inace truc, ova fuzija koju sam naveo nije orginalna. Bila je zesca negde 93 ili 94-te, ako se potrudim nacicu.
- С
кад те већ не мрзи да гуглаш јел постоји партизан у шаху и ко је актуелни првак чисто да могу да се укључим у препуцавање
- С
ладно постоји трећа лига у шаху ја сам мислио да је то превазиђен спорт лол
- С
спорт
- v
Cisto da dovrsim za SK Zvezda
U 1996. godini ŠK Crvenа zvezdа uredno je registrovаn u Šаhovskom sаvezu Beogrаdа, prijаvljen je solidаn igrаčki kаdаr koji je trebаo dа izbori plаsmаn u društvo nаjboljih klubovа.Ko ce to vise znati koji su klubovi u pitanju. Uglavnom Zvezda ne postoji, osim u Delija Interstellar svetu.
Sto se tice Partizana, nikada se nije gasio i imao je kontinuitet u postojanju. Bar koliko ja znam. Znam da je SK Partizan jedan od najtrofejnijih sportskih klubova u Evropi, visestruki sampion Evrope, i drzave, klub koji je iznedrio mnogo velemajstora koji su opet doneli desetine medalja sa najvecih takmicenja.
Trenutno nisam pratio, jer se ne takmici u elitnim rangovima. Ali postoji.
- v
Ima, ima Truce, kod mene u mesnoj zajednici igraju i takmice se u nekoj zoni jebenoj... koji su to likovi, ja im nosio redbul
- v
Ne znam zaista, moguce da su bili brisani iz registra kao neaktivni, ali nisu se fuzionisali ni sa kim.
- v
Gonzo, jel to pao sajt informera, pa si dosao ovde da prosipas glupost?
- v
Ko kaze da su penzioneri? Uglavnom likovi do 50 godina.
Inace slazem se da se otvori tema o SK Partizan. Ipak je to najtrofejniji srpski klub uz VK Partizan u istoriji.