СД Црвена Звезда
  • Марко 

Posto mi Cigani na vukajliji imamo teme samo za kosarkaski i fudbalski klub, a fala Bogu daleko vise uspeha imamo u ostalim sportovima, otvaram temu gde cemo moci da pisemo o dogadjanjima koja se ticu ostalih sportova: odbojke, rukometa, od skoro vaterpola itd, a da ne spemujemo fudbalsku temu.

Evo, sinoc je bio derbi u vaterpolu. Da, konacno moze da se nazove "derbi". Nisam gledao, mislim i da nije nigde imao prenos. Cujem da je bila opasna kradja. Nije bitno, bitno je da se vaterpolo klub budi.
    Analiza utakmice:
    http://www.mojacrvenazvezda.net/23577/2012/02/16/crvena-zvezda-vet-partizan-rajfajzen-68/

• Слепи

Жемскиње освојиле одбојкашки куп! Свака им час', капирам да су у целом СД једино оне константно у врху...

• Марко 

Ene, odgovorio mi neko na temu, ja i zaboravio da sam otvarao.
    Zemskinje jebu sve redom.

• Јованча

дош'о прлаиновић у ватерполу, опаааааа.
    још ако стварно доведу филиповића, шефика, ја батаљујем фудбал и пратим само ватерполо, лололо

• riffraff

Ја пратим само баскет и ватерполо ако наставе вако.

• Bojan extream

Sta je Bac nije ti dosta sto nas na FK mracis sa svojim pesimizmom?

• Марко 

Mracite i vi mene optimizmom.

• Bojan extream

Fora je u tome sto ti mracis vecinu tako da ako zelimo da odrzimo demokratiju ti treba da izvrsis samoubistvo.

• Johnny Kurajber

Ladno ste se izložili i napravili SD Crvena Zvezda lolololo

• Марко 

Bojane, prijatelju, ako ti smeta mozes slobodno ti to da uradis.

• Skočimiš

Hahahahhahahahahahhaa kakvi ste vi paćenici xD

• Марко 

Dzoni, tvoj kolega franjevac malopre napravio SD Partizan. Sto se iscudjavas?

• Johnny Kurajber

Pa dobor SD Partizan je normalno napraviti.
    Ček malo, niste se valjda izložili sada odjednom na basket i vaterpolo?

• Johnny Kurajber

I koji Franjevac? Vaš trener u fudbalu? Što bi on otvarao SD Partizan?

• Skočimiš

Sad će početi i to da prate huhuhuhu
    Odlično, taman da se bolje upoznaju sa institucijom :D

• Johnny Kurajber

HVALA VAM ŠTO POSTOJITE LOLOLOLOLOLOLOLOLO

• riffraff

Тема постоји одавано и раније од ваше.
    А друга ствар можете да га подудлате лололо.

• dusan1001

http://vukajlija.com/forum/teme/44754-kako-se-resiti-ciganluka
    Evo šta ljudi misle o vama
    I što proganjate milicu dušmani manijački lololo

• riffraff

Oвај фрањевац Џони, причате о љубави према клубу а не знате свог преЦедника.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/11/FranjoTudman.JPG
    Тi bokca dećki!

• Марко 

Dzoni, sto se ponasas ko da imas 12 godina, a ne trijes ili koliko vec?

• Johnny Kurajber

http://www.soskanal.net/wp-content/uploads/2011/01/ok-crvena-zvezda-zene.jpg

Otvorili temu SD Crvena Zvezda na Vukajliji, a osvajaju svake godine titulu samo u ženskoj odbojci. Nepotrebno.

• riffraff

Otvorili temu SD Crvena Zvezda na Vukajliji, a osvajaš svake godine titulu samo u ženskoj odbojci. Nepotrebno.

Јел то твој проблем ?
    сад ћу отворити тему сачувајмо омладински стадион иако офка не осваја ништа, па опет није твој проблем.

• Johnny Kurajber

Јел то твој проблем ?
    сад ћу отворити тему сачувајмо омладински стадион иако офка не осваја ништа, па опет није твој проблем

Dobro bre zajebavam se, šta se drkate odmah.

• Стеван

Треба закључати све Звездине и Партизанове теме, ако се ово спорталисање настави.

• riffraff

Не дркам се ја никако. Без срања и крај. Уфатила вас прпа јер Звезда постаје државни пројекат и јер се више улаже у њу па прекомјерно серете. Онај ваш Тодорић како већ уместо добро јутро каже нешто лоше о звезди. Гледајте своје двориште аман.

• Sub Focus

džoni prca nema milosti lololololo

NAPRED PARTIZAN!

• Johnny Kurajber

Ma prpa nas ubi. Znaš li ti koliko smo mi titula uzeli za redom?
    Pa i da uzmete jednu vi nemate sistem. A opet je nećete uzeti jer ja pratim košarku već mnogo godina i opet smo bolji.
    Vidimo se na kraju sezone.

• Sub Focus

sledeće sezone lololo

• riffraff

Ма боли ме курац за то што ви освајате 50 титула за редом, заборављаш ко је прије вас био шампион ?
    Ђе би сте били да вас не гура држава ? да нас не прцају судије ? да нас не прцају неспособни људи који нас воде ?
    Па погледај сад, све ваше "легенде" прелазе у Вк Звезду, КК Звезда ( зови је ФМП ако хоћеш, ту једете властита говна јер сте исто срање имали са Игокеом само што је Игокеа остала жива) коначно има слободне рачуне, људи који требају да потпишу за вас долазе код нас, пуна вам уста Звезде. Ако сте толико бољи шта серете за нас ? будите самоуверени и даље карајте.
    Не морамо ми освојити ове сезоне, ако се настави овако вођење клуба ви немате шансе, али оно никакве.

• Skočimiš

....a to ste rekli i kad je Kari prvi puta dolazio, i kad je drugi puta dolazio, i kad ste postali FMP, i kad je Rakočević prvi puta dolazio, i kad je drugi puta dolazio, i kad su vam otpisali neke tamo dugove, i kad su vam dali Pionir da trenirate iako nemate vodu da kupite.... A nama su puna usta Zvezde i osvajamo titule opaaaaaaaaa

• Sub Focus

nemamo šanse, jebote nemamo šanse, nemamo šanseeeeee

bez ljutnje cigani, ja sam veseo nešto pa se malo zajebavam (:

• riffraff

Skočko, kad ti osvojiš najviše titula posle partizana, i kad si drugi najtrofejniji klub u Srbiji, jel logično da ti država pomogne ? jeste! je li nam pomogla ? nije!
    A vama ne trebaju dvorane grade vam nove novcate za treniranje. Ne mora ove sezone, biće sledeće, biće nakon te ali će biti.
    A nalaziš se na temi SD Crvena Zvezda, sem Zvezde u grbu ne vidim ništa slično sa Partizanom.

• Skočimiš

OPAAAAAA a nama pomaže u pičku lijepe materine, vidim kako pomaže, osvojiš Evropu sa 100000€ a onda Đilas i ekipica milion i po u VKCZ.... :D

• riffraff

Batali temu, idi na SD Partizan pa komentariši kako karate kurvu n-tu godinu za redom. Nemoj ovde. Samo zaboravljate kad ste vi bili kurve koje su karane, a bićete opet, i to ubrzo.
    Odoh do grada, franjevci MWAH :*

• Давид

Лажни тренер Роберт Просинечки, мутави чудак.
    http://www.youtube.com/watch?v=cCpSVIDUBFA

• Skočimiš

Samo zaboravljate kad ste vi bili kurve koje su karane, a bićete opet, i to ubrzo.

....a to ste rekli i kad je Kari prvi puta dolazio, i kad je drugi puta dolazio, i kad ste postali FMP, i kad je Rakočević prvi puta dolazio, i kad je drugi puta dolazio, i kad su vam otpisali neke tamo dugove, i kad su vam dali Pionir da trenirate iako nemate vodu da kupite....

• Давид

Параполитичар, псеудо политичар, крајње минорна личност горан весић.

• Obozavalac_fanova

Давиде да ли ти стварно не видиш говнарштију дотичног Анђуса која је у овом клипу који си ставио, ма и да је све у праву што се тиче Просинечког рећи: "Он је КАО И ПЕШИЋ у кошарци, он ништа не зна као тренер" је таква ванвременска небулоза... Ко стави у било који исти кош Пешића и Просинечког је поремећен човек. И све што је рекао о Просинечком после ове изјаве губи на кредибилности...
    Иначе Анђус уме да исприча и нешто паметно али неретко се проспе оваквим говнима...

• Давид

Анђус је највећи лорд међу новинарима и највећи норвинар међу лордовима, много га готивим и ишчекујем с нестрпљењем сваку емисију.

Једино што је мало огорчен и острашћен и изнервиран па онда се занесе можда понекад и претера, али 90 посто је у праву, прозива и то врло креативно сваког кога треба да прозива ради баш као независни новинар, у причи је, из бга је креће се зна људе и све што уз то иде.

• Skočimiš

Na stranu ovo sa Pešićem - u pravu je....

• Obozavalac_fanova

Не знам да ли си гледао емисију са Живом? Таква демагогија није виђена одавно.

• S

Ајде лок тему, нема ништа горе него кад комплекси и навијачка острашћеност направе фузију.

• Skočimiš

Što je najgore - Anđus je zakleti Cigan.... On je nešto kao YeahBač al' u svijetu novinarstva...