ima tema
i na toj temi je konstatovano sledeće:
crni luk - dobar prilog je uz pljeskavicu
ljudi - vole ga, ali osećaju potrebu da naglase da vole luk i kako ga stavljaju uvek i svuda jer, očigledno, nisu pederi i jebe im se što posle smrdi iz usta, takav je mačo men život, ako ne možeš da istrpiš malo luka, ovaj surovi svet nije za tebe

Ja znam jednom kod srednje uteka sam sa jednog časa bio i nijesam ima pojma đe ću pošto ovaj drug nije uspio da utekne i onda sam blejao vamo kod kioska sa roštiljem i kaže mi ova što radi tamo da ova jedna mala debela iz mog odjeljenja svaki dan dođe i smara da joj stavlja majoneza više i ono, nije njoj žao da joj stavi toliko, nego kaže sve sa strana kaplje i kad zagrize ono, pola joj izleti po faci lol... Jednom sam kasnije baš obratio pažnju kad je kupovala i brate znaš ti koliko to sa strane izađe kad zagrize cijeli obrazi joj se umajoneze lol fazon pola one boce majoneza zavšri u tom sendviču ili pljeski, šta već jede nmm pojma
ja sam ljuta glava sta god da radim zato radim sve a vi ste mekane glavice koji tripujete da cete odjednom biti ljuti ako odbijate ici u mek i slicno,kao sta pijes taj sok uzmi pivo ahah ae pali nemoj da ti shutnem chmar degenko mali+1000
Znam lika koji jede urnebes uz pljesku a nosi kacigu kad vozi bajs... al ono fazon u farmerkama je ali stavi kacigu strah ga da se ne povrijedi uh uh hahahahaha
jel odbijate piti sokove na slamcicu?Ja kupim uvijek ono veliko pakovanje slamčica i kad god pijem sok kući pijem na slamčicu. I čokoladno mlijeko pijem na slamčicu isto i mnogo sam ljut.
EDIT: Zdravlje ulazi na usta, a ne ljutina, tako da nema veze šta i kako unosiš ostaješ ljut. Ljutina izbija iz kurca i muda i ništa to promijeniti ne može.

http://sketchtoy.com/66322823 - prosječna "ljuta glava" sa vukajlije van vukajlije
- s
Sta zelite od priloga?
Sve
Stavi mu plazmu i dzem majku mu jebem - s
Aha bio je ovaj skeč već.
Majakovska
u pljesku pavlaka kečap i urnebes, eventualno kupus. luk je fuj po mom mišljenju kad je sirov, može se jesti samo u čorbicama nekim kad omekša i nestane i stopi se u toKad debeli ljudi počnu da pričaju da im je luk fuj. A i ti, Nebitna, što kenjaš?! Garantujem da ne prihvataš roštilj bez pavlake i majoneza, još kažeš "Pojačaj!"
EDIT: Prevideo sam da si napisala da voliš pavlaku. Ok je, pišeš donekle u skladu s kilažom.