Omiljeni prilozi uz roštilj
  • Smirnoff_On_Ice

Šta od priloga najviše volite da stavite u pljeskavicu, belo, vešalicu?
    Bez kog priloga ne započinjete da jedete roštilj?

Meni je pljeskavica bez luka kao Srbija bez Đurđevih Stupova.

http://s2.pinchstatic.com/images/recipe/4/7/5/1/1/9/i.1.mLfddLzFjATnWbPPjyddQmJC7Fb0HRZmDZMEEdUDVos..jpg

• CapooN

pls ban za spemovanje

• Puzzle-Fox

Urnebes za pljeskavicu brt.

Ćevape najviše uz luk, mada zavisi kakvo je meso i da li uzimam već gotove, npr. uz neke mi je pavlaka odlična (sarajevski, banjalučki).

• Milos-88

CapooN
    pls ban za spemovanje
    +1

• Радјард Куплунг

ima tema

i na toj temi je konstatovano sledeće:

crni luk - dobar prilog je uz pljeskavicu

ljudi - vole ga, ali osećaju potrebu da naglase da vole luk i kako ga stavljaju uvek i svuda jer, očigledno, nisu pederi i jebe im se što posle smrdi iz usta, takav je mačo men život, ako ne možeš da istrpiš malo luka, ovaj surovi svet nije za tebe

• Eru Ilúvatar

cz zaključavač tema

• celtic

Luk se podrazumijeva, a nekad pravim svoj sos: propasiram puno bijelog luka (1-2 glavice!), to pobiberim i krknem u pavlaku.

• Радјард Куплунг

voliš da ga zabiberiš, a? ;)

• Sanitarni čvor

luka.moze i nesto kiselo.eventualno neki kecap.
    jesam!peder sam,stavljam kecap.
    a i generalno sam pedercina.

• plok

cesto kazem stavite mi sve

• Tuccini

Celtic propasira ljute glavice, čuvajte se, ljute glavice, hehehe

• Puzzle-Fox

cesto kazem stavite mi sve

Ja kažem "pošto su prilozi? :D :D :D" i kad oni kažu džaba, tad ja kažem "XAXAXA Pa dajte mi onda kilo luka xDDDD"

• Радјард Куплунг

ја им често кажем: лепи су вам прилоги

• plok

inace jel ovo neka anketa?xdddddddddddddd

Ja kažem "pošto su prilozi? :D :D :D" i kad oni kažu džaba, tad ja kažem "XAXAXA Pa dajte mi onda kilo luka xDDDD"

dajte mi sav luk ahah i onda istrose sve i rezhu opet i sve hahah

• лош тенор

ja uvijek pokažem prstom na neki sos i kažem: ''Daćete mi ovo...'', jer ne znam kako se tačno zove, a ukusno je, i nema puno luka unutra, siguran sam da Seltik ne radi u toj ćevabdžinici

• Paun91

Сецкани лук, купус салата..
    Фалафел не могу да замислим без цвекле и рендане шаргарепе, хумус и тахини стандардан

• лош тенор

da li su to humus i Serđo Tahini postali mjerilo dobroće jela xDDDD

• celtic

Rađarde, volim ga zabiberiti, ko ne voli?
    Sanitarni, nisi peder, more kečap preko mljevenog mjesa uvijek.
    Grofe, glavice te ne ubile :-)

• Paun91

Серђо Тахини најгора марка, све патике им бушне после месец дана тако да не ххД

• Puzzle-Fox

Ja znam jednom kod srednje uteka sam sa jednog časa bio i nijesam ima pojma đe ću pošto ovaj drug nije uspio da utekne i onda sam blejao vamo kod kioska sa roštiljem i kaže mi ova što radi tamo da ova jedna mala debela iz mog odjeljenja svaki dan dođe i smara da joj stavlja majoneza više i ono, nije njoj žao da joj stavi toliko, nego kaže sve sa strana kaplje i kad zagrize ono, pola joj izleti po faci lol... Jednom sam kasnije baš obratio pažnju kad je kupovala i brate znaš ti koliko to sa strane izađe kad zagrize cijeli obrazi joj se umajoneze lol fazon pola one boce majoneza zavšri u tom sendviču ili pljeski, šta već jede nmm pojma

• plok

ja sam ljuta glava sta god da radim zato radim sve i idem svugde a vi ste mekane glavice koji tripujete da cete odjednom biti ljuti ako odbijate ici u mek i slicno,kao sta pijes taj sok uzmi pivo ahah ae pali nemoj da ti shutnem chmar degenko mali

• лош тенор

- Alo, jel se čujemo?
    - Aaahhhh... Pffff...
    - Šta ti je brate?
    - Ma ništa, pojeo sam falafel sada, jedva dišem...
    - Jel Ribok?
    - Serđo Tahini brate, Serđo Tahini...
    - Auh, pa to je onda skroz odličan falafel!!!

• Sanitarni čvor

celtic

Sanitarni, nisi peder, more kečap preko mljevenog mjesa uvijek.

znaci mi ovo brate.
    vec sam mislio da sam zastranio.

• Радјард Куплунг

Фалафел не могу да замислим без цвекле и рендане шаргарепе, хумус и тахини стандардан

eh, kako su naši stari znali da kažu u šali: falafel bez humusa i tahinija ko žena bez dupeta ;))

• Радјард Куплунг

ollanik

ja sam ljuta glava sta god da radim zato radim sve i idem svugde a vi ste mekane glavice koji tripujete da cete odjednom biti ljuti ako odbijate ici u mek i slicno,kao sta pijes taj sok uzmi pivo ahah ae pali nemoj da ti shutnem chmar degenko mali

!

• celtic

Kolega Ollanik u Meku - tvrd je

• plok

jel odbijate piti sokove na slamcicu?

• Puzzle-Fox

ja sam ljuta glava sta god da radim zato radim sve a vi ste mekane glavice koji tripujete da cete odjednom biti ljuti ako odbijate ici u mek i slicno,kao sta pijes taj sok uzmi pivo ahah ae pali nemoj da ti shutnem chmar degenko mali

+1000

Znam lika koji jede urnebes uz pljesku a nosi kacigu kad vozi bajs... al ono fazon u farmerkama je ali stavi kacigu strah ga da se ne povrijedi uh uh hahahahaha

• Puzzle-Fox

jel odbijate piti sokove na slamcicu?

Ja kupim uvijek ono veliko pakovanje slamčica i kad god pijem sok kući pijem na slamčicu. I čokoladno mlijeko pijem na slamčicu isto i mnogo sam ljut.

EDIT: Zdravlje ulazi na usta, a ne ljutina, tako da nema veze šta i kako unosiš ostaješ ljut. Ljutina izbija iz kurca i muda i ništa to promijeniti ne može.

• plok

to je to,clan xd

• plok

Ja kupim uvijek ono veliko pakovanje slamčica i kad god pijem sok kući pijem na slamčicu. I čokoladno mlijeko pijem na slamčicu isto i mnogo sam ljut.

takodje...mogu igrati lastis sa klinkama i slusati barbi grl i biti preljuta glava i dalje

• Paun91

Мјок, кола и гурманска, кола уз фалафел..добра је кад се наједеш ко стока напијеш се да подригнеш и да те не боли стомак касније.
    Јебеш пиво, зачепи стомак и после се телиш од болова у стомаку хД
    Пиво само на гладан стомак хД

• Puzzle-Fox

http://sketchtoy.com/66322823 - prosječna "ljuta glava" sa vukajlije van vukajlije

• plok

ne bi se slozio,prosecna ,,ljuta glava,, bojkotuje mek jer sam po sebi nije ljut a jako hoce da bude pa odbija da radi ,,neljute stvari,,

• Puzzle-Fox

A ja sam mislio da ka vole da idu u mek ali kad nijesu na vukajliji onda ne vole da idu

• Đoto

**ПЉЕКА**
    **Љ
    Е
    К
    А**

**МИЛЕРАМ**
    **И
    Л
    Е
    Р
    А
    М**

**КУПУС**
    **У
    П
    У
    С**

**БЛАГИ**
    **Л
    А
    Г
    И**

**КЕЧАП**
    **Е
    Ч
    А
    П**

**МАЛА**
    **А
    Л
    А**

**КОЦА**
    **О
    Ц
    А**

**ЛАЈТ**
    **А
    Ј
    Т**

• s

Sta zelite od priloga?
    Sve
    Stavi mu plazmu i dzem majku mu jebem

• s

Aha bio je ovaj skeč već.

• Đoto

axaxaxaxaa

• Skočimiš

Kako falafel i humus i tahin, to je kao da jedeš isto jelo, koji kurac, moraš malo napraviti kontrasta, npr. uz falafel neki celticov sos sa bijelim lukom jer se slaže uz čikpiz (tako Gordon Remzi naziva leblebije zipa kretena jebote ne zna kaže leblebije)

• Majakovska

u pljesku pavlaka kečap i urnebes, eventualno kupus. luk je fuj po mom mišljenju kad je sirov, može se jesti samo u čorbicama nekim kad omekša i nestane i stopi se u to

• Mickey Savage

Majakovska
    u pljesku pavlaka kečap i urnebes, eventualno kupus. luk je fuj po mom mišljenju kad je sirov, može se jesti samo u čorbicama nekim kad omekša i nestane i stopi se u to

Kad debeli ljudi počnu da pričaju da im je luk fuj. A i ti, Nebitna, što kenjaš?! Garantujem da ne prihvataš roštilj bez pavlake i majoneza, još kažeš "Pojačaj!"

EDIT: Prevideo sam da si napisala da voliš pavlaku. Ok je, pišeš donekle u skladu s kilažom.

• Majakovska

pa nisam rekla da je kupus fuj? rekla sam da kupus stavljam ponekad, luk mi je fuj. majonez isto ne podnosim

lol editovao si sad. ne vidim kakve veze ima da li je neko debeo s tim koje dodatke voli, od svih se otprilike jednako gojiš

• Mickey Savage

I ubeđen sam da ne voliš da jedeš među ljudima? Sad reci da te nije malo sramota da jedeš među ljudima, i bićeš najveći lažov na sajtu!

• Majakovska

?
    što bi me bilo sramota da jedem među ljudima? je l' me troluješ? :D