- Пд
Инсирисан пљескавицом коју у овим тренуцима вари мој желудац, рекох да отворим ову тему како би се упознали са комбинацијама прилога које практикују Вукајлијаши.
Дакле, чиме се находите када бирате прилоге? Да ли увек практикујете исто, или волите да мешате и експериментишете? Да ли стављате лук?
Ево ја волим да нагурам све врсте поврћа - парадајз, купус и краставац, а додам и лук кад једем сам и кући. Некад волим да додам кечап, некад павлаку.
Да чујем вас.
- Пд
Е да, помфрит кад дају, не може да изостане. Овде га само негде дају као прилог.

Eh, Peki, pa znaš valjda da je urnebes jedini pravi prilog za pljesku :)))
- Пд
Па прочитај последњи коментар са те дефиниције. :)
Džimi, nagruvam ti jaja k'o gajde za ovo, znaš :PНапасеш ми се муда ко зека келерабе! :P :P :P

ako je pljeskavica dobra, onda samo majonez i paradajz ili samo majonez i kupus. Ako je loša, mećem od svega po puno!
- Пдmajonez i kupus
Ово је вероватно једина комбинација коју никад не би смео да пробам, а знам многе који то стављају. Ајде што не једем мајонез, али још са купусом да се помеша....
- Ž
Само кечап.
- Ž
Мислим да од раџе, а?
- С
Кечап, мајонез, павлака.
Некад сам цепао гомилу туцане паприке и сва могућа љута срања која су могла да се ставе у пљеску. Једно време сам стално куповао у некој усраној ћевабџиници само зато што су имали неке зајебане љуте прилоге. Пљеска је била говно али јбг.
- С
Сенф је увек био за пичке. Мада је и мајонез ал' ја га стављам.

Smahaine, ne postoji tema na forumu u koju nisi stavio priloge: pička , kurac.....
Da nisi kočijaš?
- С
Нисам, само волим да натрпам јебачке прилоге како би било сварљивије осталима. Посебно на нету, пошто је теже исказати осећања речима. Јбг.