Važno za sve autore definicija!
  • dl

Molim autore definicija da ubuduće vode rečuna o pravopisu makar o velikom slovu i tački na kraju rečenice. Hvala.

• Hydrog3n Cyanide

Pazi! Možda nstane obrnuta psihologija, pa da članovi iz inata ne poštuju pravopis. :)

• Shaper37

Mozda ljudi koji ne postuju pravopis gaje svoj stil. Ne treba se previse petljati sa tim.

• Humor man

nE RAZUMEM U CEMU JE PROBLEM?

• En_Dotter

sAGLASAN SAM SA hUMOR MANOM

• Humor man

Idem malo u skolu da se obrazujem Cao

• En_Dotter

Moguli i ja sa to bom?

• Surovi

Ho ću i ja savama. u želeo samse!

• mali prst

Ako ovo ispostujemo sajt ce bidne svecki

• Che-Vu

Jer mogu i ja, pera, dusxko i wlada???? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• dl

Aman ljudi zar je teško na početku nečijeg imena staviti veliko slovo i na kraju rečenuce tačku.
    Neću ni da se trudim da razgovaram o tome što vaz mrzi da kucate č,ć,š,ž ili ne daj bože đ.

• siny

DLZ zarad ženske solidarnosti,ispoštovaću te. A vi muškarci se ugledajte na nas..:P

• Surovi

ja abzolutno podrzavam chasnu sestru

• siny

jebozovnu časnu sestru..hehe

• dl

Tako je! Nje svaka sestra bilo kakva sestra :D

• siny

Mnogo je opasna,sviđa mi se:)))))))))

• ~Artemida~

Meni se sviđa onaj bič, i samo da se pohvalim da ja poštujem pravila.

• kgigor

@barracuda
    nekakomisečinidasibioupravukadasirekaoonozaobrnutupsihologiju

• Humor man

Psihologija obrnuta ovo je.Malo imitiram Yodu.

• Rose_W

Znam da skrećem s' teme ali ja bih samo nešto da pitam. Zašto je zabranjena izmena definicija? Ajde razumem za brisanje, ali sam sada podstaknuta ovom temom proverila pravopisne greške u mojm definicijama i uočila par njih (ništa drastično, progutano slovo i slično, ali ipak.)

• Humor man

To veze sa temom ovom nema.Zasto red remetish?

• Surovi

@rose_w
    ako mozes da menjas, to znaci da mozes da je promenis u praznu definciju... ako razumes brisanje, onda arzumes i ovo drugo sada...

• Rose_W

Da, arzumem :)

• dl

Pre ili kasnije ispravićemo sve greške, trnutno se najviše bakćem naslovima definicija, da njih ispravimo da bar oni deluju kkao treba.
    A te sitnije greške tipa gutanje slova nisu toliko strašne.
    Šta ste napisali, napisali ste, ovo sam potegla za ubuduće. Nadam se da ne tražim puno.

• Humor man

Tema ova kul je.

• Shaper37

Ma pustite ih da pisu kako hoce. Gde je zabava ako smo svi isti?

• Humor man

Iliti isti svi ako smo zabava gde je?

• dl

Individualnost izražavajte stilom pisanja, a ne specifičnim pravopisnim greškama.

• siny

e vala ako si im rekla:D

• Shaper37

Te pravopisne greske koje spominjes takodje spadaju u stil pisanja. Jesi citala Bukovskog?

• dl

Pa nešto se nesećam da sam negde videla da piše bukovski već Bukovski. O tome vam ptičam, ostalo manje-više. ostalo ne fi mogla ni Milka Canić lično da dovede u red.

• Humor man

Zla losa zla sto si uopste napravila temu za nesto ovako?

• Shaper37

"nesećam"

A-HA!

...uostalom, ne radi se ovde o tome kako su drugi pisali njegovo ime, vec kako je on licno pisao. Poenta je u tome da je nekolicina vas dobilo taj moderatorski posao pa mislite da sve mora da bude tip-top, sa sve ispravnom gramatikom i pravopisom, da sve definicije moraju biti dobre, itd. Kazem, ostavite sve kako jeste, dobro je ovako... :)

• Цыплёнок

Yes, bre, ne možemo sve da ispravimo. Ako idemo redom, ništa nećemo postići. Nego jednostavno, čitanjem definicija i nasumičnim izborom prepravljamo greške i, malo po malo, verovatno će se videti neka promena.

• dl

Ne pričam o gramatici nego og jebenom velikom slovu u imenima, ako je to teško da se uradi onda tražite učiteljicama da vrate karamfile koje su dobijale godinama za 8. mart.

• dl

I nije mi bio cilj da potežemo ovoliku temu već samo da vas obavestim.

• gospodžo-zgaziš-me

Ја се максимално уздржавам.... Мислим да никог нисам исправила за годину дана, до данас... А видим разноврсне грешке у најмање 30% постова и дефиниција.
    Не сматрам непознавање правописа хендикепом, јер ће онај ко чита схватити шта је писац хтео да каже. То је једноставно ствар коју неко жели да научи, а неко не жели.

2длз:
    ...Али могли би вала да обрате пажњу на тачку и велико слово, ако ништа друго. ТО може свако. Слажем се с тим.

• Shaper37

Nije tesko da se uradi, radi se o stilu pisanja. Smorilo me je da ponavljam, pa cu stati ovde.

• kgigor

biće i ovde Lock
    koliko ja vidim..
    :-)

• Humor man

Ocemo lock!Ocemo lock!Ocemo lock!Ocemo lock!Ocemo lock!Ocemo lock!Ocemo lock!

• dl

A jel vas neko pitao šta hoćete?!?!! Hoću ja samo da probate da ispoštujete molbu a tema može pod katanac.

• ZoneZamfirsko

ja se izvinjuvam svima sto mi tastatura skracena za koje slovo, i to ono Srpsko sh, ch,tj i tako te al nije kupljena ovdi pa sad ne znam kako to da se ispravim, tako da moram da pisem bez ti crtica razni' pa se osecam ko idijot ovdi. izvinjavam se svima ljudima koji su povredjeni sto se u moje definicije ne vide ta slova. pozdruv svima i ziveo praznopis, pardon, pravopis!

• Humor man

Ziveo praznopis!

• En_Dotter

"Ne pričam o gramatici nego og jebenom velikom slovu u imenima"

E sad... 'Oćeš da pišemo po pravopisu, a nećeš da pišemo po pravopisu... Æ sada da se dogovorimo šta je to pravopis na Vukajlij, jer ako je pravopis samo malo i veliko slovo, onda će nastati entropijski haos neuređenosti.

• rockangel

Slazem se sto se tice pravopisa u definicijama.Ali samo u definicijama i na forumu.
    To sto je ovo recnik slenga i ostalih zajebancija ne znaci da treba da bude totalno nepismen i pravopisno neispravan.
    Dali ste mi ideju da otvorim i ja jednu temu.:D

• En_Dotter

E pa onda treba da se stavi uređaj u koji se ubaci diploma filološkog fakulteta uz registraciju na sajtu.
    Pustite ljude da greše, ako do sada nisu naučili ko smo mi da ih učimo. Ima plaćenih za to.

• rockangel

Ево дотере отворила сам тему ѕа подучавање.:Д