Da li je inteligencija nešto što ne krasi Srbe?
  • Ejdus

Poštovanje svima.
    Na ovom sajtu sam od skoro pa je red da se predstavim.
    Imam 35 godina i zaposlen sam u prehrambenoj industriji. Od škole imam visoku turističku školu.
    Za sajt sam čuo i ranije, ali sam samo gledao objave na fejsu i omiljeni deo sajta bili su mi posteri. Vidim da sajt nije popularan u odnosu na ono kakav je bio pre 5 ili 6 godina.

Sada, što se tiče teme. Za otvaranje ove teme podstakle me je ova vest koju sam pročitao i nisam mogao da verujem.
    http://www.politika.rs/scc/clanak/360597/Albanci-i-legalno-kupuju-stanove-u-Nisu
    Izgleda mi da smo stvarno kratkog pamćenja.
    Kako je moguće da tek što smo prošli kroz čitavu agoniju koje se tiče Kosova i dalje nastavljamo po starom? Da li možemo da se dozovemo u pamet?
    Šta vi mislite?

Hvala i veliki pozdrav svima.
    Ejdus

• Марко 

паре > глупи српски патриотизам

може да се закључа тема сада

• highlander007

E, šta misliš da

• highlander007

Jedan... Jedan, jedan...

• Mister_NO

Što kaže moj jedan drugar, ako dođe i da mi dobru ponudu ima samo da ga pitam do kad da se spakujem, ili možda oće i stvari da mu ostavim.

• b

Чру стори

Лик из Прокупља, средња класа, стан 50-ак квадрата. Куца неко на врата, пита јељ стан на продајо? Лик је за новац од продаје купио стан и локал у Нишу. Још живи у Прокупљу у истом стану, Шипац му је рекао можда ја не дођем ни за 50 година, слободно живи ту док ја не преузмем.

• Радјард Куплунг

pa vidiš da nisu oni toliko loši

• Радјард Куплунг

odakle im uopšte tolike pare, jel to sve saudijska arabija plaća

• b

Не брт, централизован кућни буџет, доста их напољу такође

• plok

ajde sto si se predstavio al ovaj potpis na kraju posta hahah ko da ti ne vidimo niknejm

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.