- b
Mima
Nikoli Tesli očigledno smeta što napredujemo na svim poljima. Uzeo je pare u Americi i radi za njih kao špijun pa mu smeta legalno izabrana vlast i naš predsednikLea
Plagijator i hohštapler belosvetski, ko je on uopšte!!!?Roki
Hahahah, on da valja nečemu oženio bi se, njemu smeta napredak Srbije i naš predsednik. 
“Šteta koju je Tesla napravio u sobi se procenjuje na nekoliko hiljada dinara, naročito zbog toga što je eksperimentišući munjama spalio sve zidove, a u uglu sobe napravio improvizovani golubarnik. I u naučnim krugovima su saglasni da je taj takozvani naučnik bruka za Srbiju i nadaju se da njegovo ime nikad u budućnosti neće biti dovođeno u vezu s našom nacijom.“
- b
Lana
A zuti su ti bili dobri sramoto? Bolje cuti i radi za te Amerikance kao i do sad.
- b
hahq Mister No

“Za električnu energiji sam živeo i budio se zbog nje,ali sve je postala prošlost.Tada sam se pitao šta dalje. Resenje je bilo piće i kokain i odlepio sam totalno. Jednom prilikom zaključao sam se u hotelsku sobu na 6 nedelja i započeo put ka paklu. Mislim da sam izvlačio 16 crta koke dnevno”.
Nikola Tesla(the shining, 26. avgust 2018 17:30)
- b
Шта хвали Јури???!!!
Он да је нешта ваљо осто би у СРБИЈИ!!
- bTop tema ali iz svakog bonbijevog posta isijava mržnja prema južnjacima i loše karikiranje istih lolo
Lepinja i mesa pojeo po Niševima, Vranjima, Leskovcima, Bujanovcima... Jedan od najboljih prijatelja iz Žitorađe. U vojsci dobar prijatelj Nišlija, dobar dečko, ali sirotinja mrtva, dao mu ja patike najk dvojka da se skine u njima. Nikad ništa ružno nisam doživeo od južnjaka u životu. Možda nekad pominjem južnjake u humorističkom kontekstu, ali ništa protiv ljudi nemam zaista niti sam kad imao. Grešiš Zapata prejako (ne bi ti bilo prvi put, ko je reko tarzan hahah)

BRAVO! Tomas Edison otvara FBRIKU za proizvodnju SIJALICA u Knjaževcu! (FOTO)
VUČIĆ: Zahvaljujući našim prijateljima iz inostranstva još 500 radnih mesta do 2020. (FOTO) (VIDEO)
Dule_Pančevo
Bravo! Svaka čast! Druga šansa za istok Srbije! Sada nam samo treba mir i stabilnost!Milena_T
A koliko je radnih mesta otvoreno zahvaljujući tom Tesli? Lako je kritikovati, ali nama treba mir, posao i sigurnost. Samo napred!- b
Stravicno!!! Nazimenicna struja ubila vise ljudi nego malarija i ebola zajedno!
- b
Zuti Tesla

ZA SAT VREMENA 10000 LAJKOVA!!!
Nikola Tesla ovom objavom na instagramu prikupio je 10000 lajkova za sat vremena (FOTO, VIDEO)Poznati Američki naučnik i borac protiv srba u Hrvatskoj Nikola Tesla na svom instagram profilu **croatian_thunder_lord** okačio je sliku sa Kolindom Grabar Kitarović, predsednicom Hrvatske i Hilari Klinton, ispod koje je napisao "Moje cure!".
Ova slika je za svega sat vremena nakupila deset hiljada lajkova.- PZAŠTO SE VUČIĆ RUKUJE SA OVIM ČOVEKOM
Nikola Tesla prima donacije od Bedžeta Pavolijahahaha pobeda jebena, lockaj temu
- l
ma ovo se odnosi na teslinu izdaju
- М♦
Hahahha dobra tema
- М♦
BLIC: Nikola Tesla podrzao Aleksandra Vučića
Disident
Koliko si sendvica dobio za to picko botovska?? Prvo Bule Goncic pa sad i Nikola Tesla. Sramota za ovu drzavu kad glumci i naucnici moraju da se prodaju za parce sendvica
- l
DuleVP
Tesla je prodao veru za veceru, sramota.Otac mu se u grobu prevrce.A za to sto laje mogu samo da kazem onu nasu narodnu:psi laju vetar nosi i neka prica ko sta hoce najbolje je jesti voce