Interaktivna priča TEMA ZA DISKUSIJE
  • Mlada Partizanka

Poštovani autori,
    Organizujem pisanje INTERAKTIVNE PRIČE, za ne upućene to je priča koja ima više uporednih tokova i različite krajeve. Čitalac posle svakog događaja bira kojim putem nastavlja dalje i tako sam kreira svoju priču.

Ovako nekako:
    http://i.imgur.com/Aw0tiiCh.jpg

STA TREBA DA RADIM?
    1. Vidi gde je stala priča
    2. Izaberi opciju na kraju posta koju želiš da nastaviš
    3. Na temi Interaktivna priča ukucaj broj opcije i klikni pošalji. Na taj način si najavio ostalima da ti to pišeš.
    4. Klikni na olovku u svom postu.
    5. Nastavi priču kako ti želiš.
    6. Ponudi 2 opcije za nastavak price ili je završi. Ako zavrsavas napiši: kraj.
    7. Oboj u žuto broj posta i opcije. Koristeci znakove ravnih matematickih zagrada. Imaš kako izgledaju na strani : Napiši svoju definiciju.
    8. Kada neko nastavi tvoju priču edituj svoj post tako sto ćeš linkovati nastavak u svoje opcije. Kad neko klikne na opciju koju bira treba da ga prebaci na post koji se nastavlja.
    9. Ako se opcija posta ne žuti znaci da nema nastavak
    10. To je to.

VAŽNO:
    Na temi gde se piše priča nemojte postovati ništa sem delova priče!
    Svaki post treba da bude numerisan.

Sve ostalo što želite da kažete, komentarišite ili sugerišete možete slobodno ovde.

Dužina posta biće ograničena na 10 rečenica i moraće da se završi opet mogućnošću da se bira nastavak ili da se tu priča završava.
    Priča može da ode u horor, romantiku, dramu, filozofsku raspravu ili nešto sasvim deseto - to će zavisiti od vas.

*Dakle ovo nije takmičenje. Nema pluseva, nema pobednika, nema roka trajnja... Traži se kreativnost i čist altruizam. Aj sad, rečeno mi je da će najaktivniji dobiti odabranu po svom izboru.
    Pisaće se isključivo na forumu.*

• Petar Pan Pezo$

treba tebi dobra kurcina da se ne dosadjujes vise po forumu

• Petar Pan Pezo$

gde je kosmopolita da zakljuca sad ovo govno od teme

• ps

Ovo ce biti katastrofa 99 posto

• kosmopolita

pezose il napiši priču il ne jedi govna

• b

Јел може укратко

• Mlada Partizanka

Ps, ti onda daj sve od sebe da mi pomogneš da ne propadne

Bombas, može. Evo ovako je nakreće: Imaćeš zadatak da napišeš 10 rečenica koje će biti deo neke priče.

• Романија

Ја ни то кратко не контам. Мајко што ме роди у босни

• Puzzle-Fox

Evo za one slabije umne sposobnosti objašnjenje:

Ja napišem 10 rečenica i na kraju stavim dva ili više izbora koje možete napraviti.
    Npr. ispišem 10 rečenica o drkanju kurca i onda vi imate izbor:
    a) svrši
    b) ne svrši

U zavisnosti toga što izaberete pišete u skladu sa tim.

Npr ako ste izabrali da svršite pišete o brisanju kurca vlažnim maramicama, tuširanju, klecanju u lijevom koljenom zglobu...
    Ako ste izabrali da ne svršite pišete o... ne znam... razlozima zašto nijeste svršili i tome šta ste odlučili da radite umjesto da brišete kurac vlažnim maramicama, tuširate se odnosno osjećate klecanje u lijevom koljenom zglobu...

Mislim da je sad jasnije malo

• Mlada Partizanka

To je to. Hvala Ciro!

Pocetak priče će biti na novoj temi. Izvinjavam se sto sam stura na odgovorima. Moram sad da radim. Al sve ću lepo da odgovorim kad budem mogla.

• Puzzle-Fox

Ja mislim da ti je bolje zbog preglednosti da otvoriš posebnu temu na kojoj će samo ići segmenti priče a ođe da se dogovaraju ljudi i to, u slučaju da zaživi sve

• Mlada Partizanka

Tako sam i planirala.

• b

Ћиро брт јеси приметио да у скоро сваком проширеном посту који напишеш постоји реч курац? Практично ти не излази из уста.

• Романија

А колико ће тек кураца бити у његових 10 реченица...

• Puzzle-Fox

Više nego što ih ti i Bombaš imate zajedno... dakle jedan ili dva najvjerovatnije

• plok

draza nema pishu ali zato ima chicha glishu :)

• b

Hahahaha, bilo je pitanje vremena

• b

Oly nece ga ubiti malo shale ne brini

• plok

ta spika ti nece proci da me sprecis da dam svoj objektivan sud

• b

Oly jel Slobodan ima nekih problema zivotnih, ili neki sindrom brt, kazi da prekinemo? Mozda gresimo dusu jbg

• Puzzle-Fox

"Oly"

Juče je pisao "Oli" ali je onda pomislio pošto niko ne reaguje na tako glupu prozivku da ne vidimo dobro pa da čitamo kao "Oll" i sad kao oće da svi dobro vide kako se on vrhunski posprdava sa tobom pa stavlja "y" na kraju. Hahahah Bombaš koliko je tebi ispomjeran buljson

• b

Checkaj brt Olyja da odgovori, verujem da on treba misljenje da da prvo.

• Puzzle-Fox

"Bombice", ove fore eventualno mogu da ti prođu na malom odmoru u šestom osnovne poslije časa hemije, kad su đaci željni kratkog 'komičnog' predaha nakon najdosadnijeg mogućeg predavanja

• b

Lako je tebi pored Olyja

• plok

stvarno mislis da ce ti proci ta prica,bombashine ;)

• Puzzle-Fox

Bombašin znači ŽIVOT!

• b

imam velikh problema da provalim gde se zavrsava Oly gde pocinje Slobodan. Oprostyte. Nego da ne spamujemo vise.

• Puzzle-Fox

Kaće priča Young-P?

• Mlada Partizanka

Sad sam dosla s posla. Da se istusiram i nesto gricnem i postavljam.

• kosmopolita

aman bre ceo dan jedeš nešto

• Thilmo

Ajde, ja cu prvih deset recenica. Prijavljujem se.

• kosmopolita

de reakcija, thilmo?

• Thilmo

Obrisao je.

• Mlada Partizanka

Evo. Izvolite.
    Dakle post dva je borba izmedju vozača i glavnog junaka. Ne zaboravi da na kraju ponudis opciju smrti vozaca i smrti glavnog lika.
    Postr 3 treba da smesti glavnog junaka u auto. Tamo sedi osim zene jos neko. Ponudi 2-3 opcije.

• Thilmo

Ja da krenem ili?

• Mlada Partizanka

Imas link. Nastavi pricu. Izvoli prvi si.

• Thilmo

Ok, nego ovo mi nije baš najjasnije?

1. Ako ce glavni lik izvaditi nož iz kaputa i napasti vozača idi na stranu 1 post 2

2. Ako ce ući u auto idi na stranu 1 post 3

• Mlada Partizanka

Ti sad pises nastavak te price. To su ti opcije. Npr opises sukob izmedju njih dvojice. Nemoj vise od 10 recenica da bi prica imala dinamiku neku.

• Mlada Partizanka

Aj ovako. Ukucaj broj dva na temi a ja cu da uradim 3.

• Puzzle-Fox

ako pišeš prvi, onda nastavljaš priču kao da je glavni lik izvadio nož i napao vozača

Ako pišeš drugi (nakon nekoga ko je pisao o tome kako je glavni lik napao vozača) onda pišeš o tome šta se desi kada glavni lik uđe u kola (mada i mene ovo drugo buni malo)

• Puzzle-Fox

I stavljajte prije početka posta broj da se lakše snađu ljudi ako zaživi tema

• Mlada Partizanka

Ciro ti pises post 4.

• Thilmo

Aj ti Ćiro kreni prvi, da vidim kako ide. Ja cu posle da nastavim.

• Mlada Partizanka

Moze meni svejedno.

• º

Ovo može da bude i zanimljivo, pratiću dalji razvoj.

• Puzzle-Fox

Eo saću da pišem #2 post