Dakle, da ne bismo opterećivali teme za podele izraza i glasanje, na ovoj temi možete diskutovati, razmenjivati mišljenja i davati prognoze za takmičenje u pisanju kratkih definicija
Ova tema će biti aktivna do završetka takmičenja.
- DP
a ja ne mogu više da se prijavim?

Promoter upao umesto paninara.
@ Rosoneri - u oba posta sve lepo piše, a i na četu sam napisao. Ponoviću ovde:
Na ovoj temi smeju pisati samo autori koji se takmiče. Jedino što mogu napisati u svom postu jeste pun link do svoje definicije koju su napisali za takmičenje.@ Crno - u pitanju je takmičenje u pisanju kratkih definicija. I na temi za prijave je napomenuto da defke treba da budu do 10 reči.
@ Noeto Tomket Zeka - pa, pošto se mnogi buniše što uopšte postoji opcija da se napiše primer, ovo je neko srednje rešenje, kao.
- M
PRIMERI U OVAKVIM DEFINICIJAMA SMARAJU, SAMO PATIŠPANJIŠU!
- linkovanje je dozvoljeno;To jednostavno znači da reči smeju da se linkuju. Nigde ne piše da nešto jeste, a nešto nije dozvoljeno (što se linkovanja tiče). Jedino nije dozvoljeno sledeće:
- zabranjeno je neki izraz definisati jednom rečju koja bi bila "požućena" (linkovana) i koja bi vodila do neke starije definicije.To znači da ne ne sme u telu definicije biti napisana jedna reč koja bi (kao linkovana) vodila do druge definicije.
Ja inače stvarno ne znam da li je toliko teško pročitati pravila polako i natenane? Pravila su veoma slična (gotovo ista) pravilima sa prethodnih takmičenja, tako da ne razumem kako vas sada zbunjuje ono što vas ranije nije zbunjivalo.
- (
Promoter upao umesto paninara, i baš meni zap'o :DDD
- (
sutra pišem defku, danas ne merem
- DP
jebote sunce pola sata tražim s kim se takmičim i onda shvatim da nisam zapata ahaahaha
- M
DILAN DOG VIŠE NEGO REZERVOAR DOG!
- DP
ne, ali mislim da je bolje držati se imena promoter za vreme turnira, jer ime zapata je brend, tako da bi mnogi plusirali ne pročitavši, u strahopoštovanju.
- (jebote sunce pola sata tražim s kim se takmičim i onda shvatim da nisam zapata
Pa i nije ti mnogo trebalo !!!
Srećno svima !!! - (
Da se Kuzman nije malo zajebo ?
- (
Pitanje, kao što je i Bolt postvavio.
Jel do utorka ili do 26. juna ? 
A, a, a, otkud ti znas da mi nece odobliti? A? A?
http://stuffpoint.com/dogs/image/thumb/220202-dogs-sweet-little-wolf.jpg- M
TRANSFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER