MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije
  • Bruce

http://www.dodaj.rs/f/a/8I/15irGx0J/coollogocom-323371010.gif
    Svi mi umemo da mrzimo, ponekad na sitno, ponekad krupnije. Mrzimo povremeno i u talasima, prođe nas s vremenom. Poneki mrze iskreno, poneki mrze jer se slažu sa društvom. Poneki tek reda radi.

A poneki mrze iz dna duše, mrze sa žarom koji je neprevaziđen, mrze toliko da su u stanju svoju mržnju da prenesu na druge. Mrze pojave, mrze stvari, mrze Mrguda iz Štrumfova zato što je mrzitelj, mrze jednu crvenu čarapu među roze muškim gaćama, mrze so jer se ne može *odvaditi* iz supe i mrze supu jer je neslana. Mrze brate za medalju...

Dakle, da vidimo postoje li takvi ovde. Ljudi koji nešto mrze do te mere da su u stanju ubediti i druge da počnu istim žarom da neku stvar mrze. Da odmah upozorim: ne prijavljujte se ako ne možete napisati kvalitetnu dužu definiciju u kojoj ukazujete na temeljnu pogrešnost neke pojave, proizvoda ili grupacije. Prijavite se samo ako ste sigurni u sebe.

Pravila:

1. U zavisnosti od broja prijavljenih odigraće se tri ili četiri kola.
    2. U definiciji se ne može opisivati šovinistička mržnja (u smislu "Ja mrzim Eskime jer su prljava govna" ne u smislu "Eskimi jedu kitovska muda").
    3. Definicija *ne sme* biti kratež.
    4. Dozvoljeno je linkovanje, reklamiranje, komentarisanje.
    5. Svaka definicija mora u primeru imati link *Definicija je napisana za Mizantrophy.*
    6. DEFINICIJE NISU ZAŠTIĆENE OD BRISANJA! Svaka koja nakon 24 sata ima negativan skor biće automatski eliminisana.
    7. Nema parova, nema zadatih tema, glasa se za pet najboljih iz kola po evrovizijskom principu.

Kao primer kvalitetnog hejta imate ovu i ovu definiciju.

*** Ovo je tema za diskusije pa se na njoj nemojte prijavljivati, za to će biti otvorena posebna tema.***

Svaka dobronamerna i kvalitetna sugestija biće razmotrena i uvažena ili odbijena.

Ovde će se glasati prvi krug: http://vukajlija.com/forum/teme/55413-mizan-trophy-zvanicna-tema-za-glasanje

• Bruce

e jebiga glavni, pročitaj prvo do kraja :)

• лош тенор

p r i j a v lj u j e m

s e

j a.

• Glavni

hahahah
    Ako po svom slobodnom uverenju misliš da nema mesta za mene na ovom kupu, razumeću tvoju odluku da ne učestvujem.

• Chavez

Ja hoću ovo.

• Puzzle-Fox

Prijava a sad čitanje teme.

• Tuccini

Dopadam. Imam čak par ideja u tefteru, ali me samo neki spoljni motiv - tipa takmičenje, može naterati da ih realizujem.
    Do kad bi trajalo takmičenje? Imam neke obaveze, da razmislim da li da se prijavljujem, kad bude prijava.

**Dajte po trajni ban ovim što se prijavljuju, pa ću posle na onoj temi da tražim da im se ukine.**

• Radijacija

Ja NE učestvujem jer po prirodi nisam mrgud, ali ću rado ispratiti.

• Bruce

Takmičenje će početi prvog septembra i trajaće najduže do sedmog septembra. Ja ne procenjujem ko je kvalitetan, a ko nije, ostavljam svakom priliku da se isproba. Prvo kolo je kao prva godina fakulteta - eliminacija svih **ispod crte**.

• Radijacija

Jel iko pročito uvodni post? koj moj se prijavljujete?

• лош тенор

apsurdna situacija, Count Zero sjedi u rozom mercedesu, sanjari o mandatu kapitalizma koji traje do kraja svijeta, jede hambas iz Meka i piše definiciju o mržnji prema Mizantropskom kupu

• Bruce

pojačao sam citat u uvodnom postu za prijave :)

• Usain Bolt

E jbg rek'o sam da neću propuštati takmičenja al u ovome baš nisam dobar. Preskačem ovaj put, al kao i uvek pratim od početka do kraja i glasam.
    EDIT: Vidimo se na narednom takmičenju.

• Truleks Krpa

ja bih učestvovao ali sam smorio međeda na prethodnim takmičenjima tako da preskačem ovo.
    EDIT: sem ako se ne prijavi džumle takmičara, tipa 150+, ondak ide i mali mujo gde i svi Turci!
    EDIT2: Prijavio se, jbg.

• Tužni Lijam

Ovo čak i meni deluje zanimljivo, upis, da pratim razvoj teme. Ako budu ipak neke prijave kasnije, raöunajte na mene. Keep me posted.

• Tuccini

Dopada mi se princip glasanja, smanjuje tenziju i mržnju ne rasipa na protivnika u duelu, već usmerava na defku.

• Deku

Mažem se sjajnim.

• Glavni

Bruse, jebiga

• Bruce

To mi i jeste cilj, isključivo se ocenjuju defke i samo se glasa za pet najboljih u svakom kolu. Nema nikakvog odabira *hoću-neću*, jednostavno "za ovu glasam, za ovu ne".

• NikolaiV

Ja bih se prijavio, iako nisam iskusan u pisanju definicija. Kapiram da cu samo zauzeti nekom mesto.

• Tuccini

A možda zauzmeš i dobro mesto? :D

• NikolaiV

Verovatno me ocekuje fejl, mada cini mi se da imam odredjen potencijal iz proste cinjenice da smatram sebe mizantropom u odredjenoj meri.

• Bruce

Nikola, ako misliš da možeš napisati dobru hejtersku defku ti se prijavi, prvo kolo je ionako turbo eliminaciono...

• NikolaiV

Slobodna tema? Mogli bi da probamo. Ako cu se uopste prijavljivati za neko takmicenje, ovo bi bilo to.

• Bruce

Inače, cela ideja je potekla od kolege celta, pa mu se ovom prilikom zahvaljujem i obaveštavam da je mesto broj jedan u prijavama njegovo ukoliko ga želi :)

• Usain Bolt

Truleks Krpa
    sem ako se ne prijavi džumle takmičara, tipa 150+, ondak ide i mali mujo gde i svi Turci!

Isto tako.

• Mr.RaleQ

Prijavljujem se. Ali prvog septembra ne moze nista da se pise, tad je koncert.

• Tuccini

Dajte po trajni ban ovim što se prijavljuju, pa ću posle na onoj temi da tražim da im se ukine.

Koliko bi takmičara bilo?

• Bruce

Prvobitna ideja je da prvo kolo krene sa 25 takmičara, međutim, nakon pažljivijeg razmatranja mislim da bi realnija cifra bila do 50. Svako naredno kolo počinje sa polovinom takmičara iz prethodnog kola prema ukupnom zbiru bodova, a iz finala izlaze tri najbolje definicije rangirane jednako (nema prvo, drugo, treće mesto). Nagrade će, osim odabranih defki sa takmičenja, biti verovatno i proširene na još po nešto, ali o tom potom...

• Mr.RaleQ

Ok. Rezervisi mi mesto. Posto ovo nije tema za prijave. He he.

• Џереми

Лепо ми звучи, објављуј тему за пријаве.

• Mr.RaleQ

Ok. Rezervisi mi mesto. Posto ovo nije tema za prijave. He he.

• Bruce

Smatrao sam da neće ni biti više od 25 autora koji mogu napisati 3-4 mrziteljske defke vrhunskog kvaliteta u kratkom roku, ali sam skontao da je to previše mizantropski stav. :)

• Bruce

Razmišljajte još, tema za prijave se objavljuje u SREDU.

• Tuccini

Šta znači "napisati defku u kratkom roku"?
    Već si najavljivao pre uz reči "brzopotezno", neće biti valjda neki mali rok od 3-4 sata ili sl?

• Bruce

12 sati za objavljivanje, 24 sata za glasanje, 3-4 kola...

• Bruce

za ovakve defke to je brzopotezno, osim ako si Kurajber :)

• Tuccini

12 sati za objavljivanje, 24 sata za glasanje, 3-4 kola...

Ok, to je sasvim prihvatljivo.

• paninaro

jbg, ja nisam sposoban da mrzim. život je isuviše kratak da bih ga proveo u mržnji. davno sam došao na ovaj svijet, vrhunac sam već prošao i nije mi još puno vremena ostalo... i kako vrijeme prolazi sve više uviđam da je mržnja ćorsokak, neplodno tlo iz kojeg ni zlo ne može izrasti, osim zla prema samom sebi. volite se, đeco, jebeš to. još jedno takmičenje koje će proći bez mene.

• Tuccini

Mrziš takmičenja, eto inspiracije :D

• Bruce

ma sigurno nešto ima što mrziš, makar to bilo i neslano pečenje :)

• paninaro

ne mrzim ja ni takmičenja, volio bih da se takmičim u pravom takmičenju kratežima.

• paninaro

pečenje mi je zabranjeno jbg tako da ga volim svakakvo, čak i neslano :)

• Igor J.

Ima i onaj slavni hejt Linkin Parka.
    Možda se prijavim. Ima li neki rok za prijave ili maksimalan broj učesnika?

• bata gugi

hoće li tema da se zadaje ili će biti po slobodnom izboru?

prijava

• Igor J.

Pa ne može neko da ti zada da mrziš nešto :)

• Bruce

ne zadaju se teme, još nisu prijave i nema nekog posebnog ograničenja u broju učesnika