SRPSKA ČAST
  • velikiblek

Srbi su kurac od naroda

• Demigod

Đavodemoni katolički. Osetićete i vi ruku Boga Oca Sapsitelja na ramenu svom jednoga dana ali će tada biti kasno za vas.

• S

Tipična klerofašistička organizacija. Jebiga, da nije njih, razne Kandićke i Biserke ne bi ni postojale. Svi oni su povezani u uništavanju Srbije. U te klerofašističke organizacije mahom pristupaju homoseksualci, jer valjda kad se neko izdaje za patrijotu i nacijonalistu ( a u suštini: klerofašistu), automatski ne može biti peder.

• Shir Kahn

mi smo srbi a ne srpi

• Shir Kahn

bojan stojkovic srbzki milosh obilitz

• Demigod

Samopotapam

Trebalo bi malo više da povedeš računa o načinu na koji se izražavaš... Kada sam zatražio argumente, ti hoćeš da mi ih nabiješ penisom u anus. Ja razumem da si ti možda gej, ali moraš shvatiti da ja nisam, te da to ne želim. Drsko obraćanje sigurno nije zamena za argumente, kojima moraš propratiti svaku svoju tvrdnju, da bi ista postala činjenica. U pitanju je metodologija; razumem da istu možda ne poznaš, ali to nije razlog da potegneš uvrede.

pre 3 sata

Demigod

Idi se Bogu Ocu Sapsitelju pomoli da spasi tvoju antisrbsku dušu, ti ljubitelju ubogih muslimanskih penisa.

pre 22 minuta

Samopotapam

"antisrbsku"? Ako pod "srbsku" podrazumevaš šovinističku, onda svakako hoću! I ne razumem čemu sada u to uplićeš i nacionalnost? Kompleks toga obično imaju ne-Srbi, koji bi želeli biti Srbi, ali to pokazuju na pogrešan način...i brzo se izlanu!

pre 13 minuta

Demigod

Izrodski đavodemon si ti.

pre 13 minuta

Samopotapam

Da, tipično klerofašističko izražavanje. Spominjanje demona, antisrba, Svetog Save u nacionalističkom kontekstu, kao i car Lazara, Obilića...sve su to odlike klerofašista u Srbiji, koji su usput i jaki vernici, a to dokazuju odlaskom u crkvu. Da li si se prepoznao? Ja mislim, da pohađaš bogosloviju, zato što si peder, pa kad postaneš pop, niko neće ni pomisliti da si to (jer srbski popovi valjda ne mogu biti pederi?).

pre 8 minuta

Demigod

Nemoj plaky. Dovešću ti sirijsku porodicu na večeru da ih nahraniš, daš im nešto para i pošalješ ih ka Horgošu.

pre 7 minuta

Liberalni đavodemonski strani palćenik mnogo priča.
    Srbin iza koga Bog Otac Sapsitelj stoji odsečno zapišava.

• velikiblek

Da li je ovo autor rasni,kako je jesi upisao faks ima li picaka nekih

• velikiblek

Da li bi jebao muslimanku?

• Demigod

Samo ako se prethodno odrekne Alaha i prihvati veru pradedovsku.

• Dilan Dog

Odmah da razjasnim.
    Dakle, ne poslovna pratnja. Ne poznate ličnosti koje se loše jebu za velike pare kao Sandra Afrika i Goran Trobok naprimer. Nego KURVE. Kurve su one kod kojih je odnos "cena - kvalitet" bolji nego kod "Nokije 3310".

---------------------------------------------------------------------------
    Zanima me ko jebe kurve. Ko je nakada jeb'o kurve, a sad više ne jebe. Zašto više ne jebe?! Ko bi želeo da jebe kurve. Da li kurve jebete samo u pičku. Ili ih jebete i u rčetinu? Da li ližete kurvi pičku možda?

Zanima me zašto ljudi ne jebu kurve. Pogotovo me zanima zašto ljudi koji nemaju šta da jebu -ne jebu kurve. Već sam rekao da na ovom sajtu niko ništa ne jebe, tako da je ovo savršeno mesto za postaviti jedno ovakvo pitanje. Dakle, zašto kad već ne jebete ništa lepo ne počastite sebe svežom kurvom?!

Ja sam jebao kurve. Sa nekim kurvama sam ostao u dobrim odnosima i kad su one prestale da budu kurve. Uvek ću jebati kurve. Platio sam mlađem bratu za 15. rođendan kurvu. Nije 'teo da jebe. Rek'o sam mu: "Jebi pizda ti materina, vi'š kakav si sav nikakav...ako ga sad ne zamastiš nikad nećeš". Jeb'o je. Platiću i sinu kurvu da jebe.

Ovo je jedna ozbiljna tema. Nemojte da spemujete, oftopikujete i nazivate kurve pogrdnim imenima.

• velikiblek

Rasni idi na kurve kao dilan neces se opterecivati srpstvom toliko

• dusan1001

BUREK JE SAMO SA SIROM

• dusan1001

KOJE OVO IMA IZUZETNO GLUPU NJUŠKU

• 6

БОЈАН СТОЈАКОВИЋ А.К.А ОСНИВАЧ СРбСКЕ ЧАСТИ ТЈ. ВОЂА НАВИЈАЧА СРБИЈЕ БЕЗ ДОСИЈЕА.

• dr .Vuk

https://i.imgur.com/4eVHyJM.jpg

Света Богородице, помози им

Никола Тесла се преврће у гробу.

https://cs9.pikabu.ru/post_img/2016/12/07/5/148109545716064333.jpg

• 6

Теби ни др Хаус не може помоћи ха ха смијешно.гиф скеч.

• b

najgori isprdci na svetu i sramota civilizacije i ljudske vrste

• b

na Srbe mislim

• 6

наравно.

• Shir Kahn

rasni kupi sajt

• S

Za to su zapravo krivi "Srbi", koji tvrde da su Hrvati Srbi.

• Романија

Дилан Доже, зашто би се курве лоше јебале?

• Бохор

Dodje mi da liku koji nosi ovo jebem ćerku na oči njegove da vidim baš šta će
    Punoletna da je naravno

• Sanitarni čvor

pise srpska cast i kapiram da bi oni napisali кћер или шћер ili jos neku varijaciju.
    cerka je za njih gej americki nato naziv za zensko cedo.

• S

Latentni homoseksualci, koji se kriju iza nacionalizma. Valjda niko neće posumljati da su pederi, ako su nacionalisti?

• Бадвајзер

Космајац
    Dodje mi da liku koji nosi ovo jebem ćerku na oči njegove da vidim baš šta će
    Punoletna da je naravno

Хахахахаха... +∞

• Цар

Значи Швурханд је дефинитивно испао из употребе као главни симбол србства?

• S

SrBstva? Glavni simbol Srbstva je Nedićevski grb. Budući da je Srbstvo čist klerofašizam, jedan od njegovih predstavnika su i tri prsta ( ali nikako glavni! ). Normalno, ne treba mešati Srpstvo i Srbstvo. Klerofašizam je u ovom slučaju nacionalizam prilagođen Srbstvu, tj, Svetosavski nacionalizam.

• Thilmo

Ja u jednoj cevabdzinici video bokija iz srbske casti, pa recimo da je dosta nizak kao bohor recimo. A i sitan je obzirom na mišiče sa slika. Tj on je nabildovan za svoju gradju al je baš sitan nekako. Mali je i to.

• Thilmo

Vozi megana keca, onog 1998god ljubicastog ili tamno plavog kolko se secam.

• Shir Kahn

srbska cast je prolazna faza jednog cazima bokija koji valja dukseve klincima za 2k dinara i majice za 1300.... pozer ciganski, dobro bio je na gazimestanu svaka mu cast,ali cist pozer...
    Srecan vam Sveti Sava a cazimima, pozerima i antisrbima zelim smrt.

• Sanitarni čvor

lik kao da je iz onog rumunskog spota di oni nabildovani cigani igraju oko one

• Романија

Као трејлер за хорор филм
    https://www.instagram.com/p/BeYseu0FS_2/

• b

ovaj i ovakvi za 1000 evra prodaju Kosovo i Vojvodinu na keca, potpis stavljaju i ljube se dvaput sa hardinajem, nema gorih licemera od srbskih patriota...

• b

evo jedan primer srbskog patrijote i njegove trenutne borbe za srpstvo

https://i.imgur.com/r2x8IrI.jpg

Od ovog i slicnih su gori samo oni koji takve stvari podrzavaju, glasaju ili se loze na neki nacin. Jebote koliko moras biti na izolovan na Kamcatci ili Himalajima u incestuoznom kultu bez ikakvog izvora informacija osim pinka, pa da srbske patrijote shvatis bilo kako drugacije osim balvane, klovnove i dijabole.

• Бохор

Ajde ne računaj Šešelja u ljude jbg

• S

jel realno da je ovaj degenerik ispred majčinog groba ispozirao? još zalepio nalepnicu ovu idiotsku na spomenik.

https://image.prntscr.com/image/f_-xAzTeQR6Ad-Zxpbn5fw.png

• Shir Kahn

degenerik obican pisa po srbima a isti ga velicaju haha... ko nas kleo nije dangubio.....

• S

Samo po sebi to je ok, više smeta to što je zalepio nalepnicu na spomenik. Mada, možda je ta nalepnica samo fotoshop? Ja mislim da jeste.

• Бохор

Ne mora biti fotosop unovcio je on svoje blamiranje finansira ga dijaspora debelo i to je to

• dr .Vuk

Da li iko normalan moze da poveruje da su ovi idioti bez grama mozga Srbi? Docilni instrumentalizovani kreteni, batinasi.