- B
DA VRATITE SE
- B
ODBAN ZA AJAXA MAJKU VAM JEBEM ON MI JE DALJI ROĐAK
- S
Kako to pises
- S
moras lepse malo

Е овако. Видјевши шта се све толерише појединцима на сајту, ја одлучих да се повучем. Од поноћи аутор Diln Dog неће написати више нити једно словце. Зашто? Зато што више Вукајлија није оно што сам вјеровао да јесте. Некад сам на сајт улазио са жељом да прочитам све што је објављено и нисам могао да издржим 24 сата да бих објавио нешто своје како бих оставио трага на сајту. Исправа је то све било одлично зезање, спознавање начина писања, упознавање добрих људи. Знало се десити и пар пута да по читав дан не узмем да једем само да бих почитао све оно што се објави, да случајно шта не пропустим. И није ми било жао. Било је квалитетних ствари, одличних аутора у лијепих размишљања. А сад... Сад се Вукајлија свела на пуко вријеђање и затрпавање идиотским фазонима. Ајде, разумијем ја да сваком наиђе жута минута, па почне неконтролисано да се истреса на сваког ко му се нађе у близини, али да се такво понашање настави мјесец и више дана, то не могу да схавтим. И да, шта неко има од вријеђања? Виртуелни лик каже другом да је овакав, онакав. Каква ситна и мизерна душа мораш да будеш да би то задовољило твој смисао за хумор и нахранила сујету да будеш НЕНАДЈЕБИВ, па макар и у овом свијету јединица и нула. Не бих о томе више тупио, али тако је како је. Дупли налози. Чему то све? Не може се исказати све оно што хоћеш да кажеш или једноставно немаш муда да станеш иза изасраних бљувотина? Јадно. Патетично. Мизерно. Из наведених разлога схватих да ово није мјесто за мене. Ја сам дошао овамо да пишем и да се зевзечим у неким здравим и нормалним оквирима, али то више није то. Знам да ће се сад након овог поста наћи паметне главе да ми кажу да ја не заслужујем да дајем своје мишљње јер сам свега пар мјесеци овдје. Можда су и у праву. Има много аутора са дужим стажом од мене. Али мало је уврједљиво кад такви аутори жмуре на ексалацију глупости која је присутна у посљедње вријеме. Због тога ја говорим, ма колико ме то коштало. Од мене толико. Вјерујем да нећу недостајати, што ми и није битно, али вјерујем да ће се можда неко замислити да ли су ове моје жврљотине ипак тачне и да ће се нешто промијенити. Живи и здрави били!
- 6
Казан ће одговорити поруком преко модератора чим пре.
- 6
Јој Митке ХД
- 6
https://www.youtube.com/watch?v=8T8cCKgdTdo&ab_channel=janko822
Legende volimo вас и што пре да нам дођете поз! - BMaj nejm iz Pero
Odbanujte navedene banujte tilma i bob roka uleti mu djoka haha jojHahah prosu kafu majke ti ga
- B
AJAX MI JE DALJI ROĐAK VEROVALI VI ILI NE.. I JA MOGU DA STUPIM SA NJIM U TELEPATSKI KONTAKT I ZAMOLIM DA SE VRATI NA SAJT U SLUČAJU DA SE ISPRAVI NEPRAVDA POČINJENA NAD NJIM. PROCES AJAXOVE REHABILITACIJE TRAJE VEĆ GODINAMA I VREME JE DA SE ZAVRŠI. VRATITE MI MOG ROĐU
- B
SERENDER USRANOGOVNOKASTER SE OPET PRAVI PAMETAN
- B
Zdravo živo, Defendere. Pa nije mi, kako bih rekao, odgovarala klima, ovi papci su nam obesmislili svaku zajebanciju abnormalnim isijavanjem kompleksa i primačine, malo su se previše uozbiljili i naložili. Znam, sećam se, bio je to drugi ustanak nakon što je prvi propao, međutim ipak otvorio je neki put i ukazao na pravac, tako da nam žrtve nisu bile uzaludne.. A za treći, rekao bih, više niko nema snage.
- B
Banovala ga ona iskompleksirana, sujetna babuskera, čisto da se iživljava jer joj se eto može, a takvo ponašanje mislim da svakom poštenom građaninu alergičnom na nepravdu užasno ide na kurac i zaslužuje 400 šamara minimum

Је л' беше Ајакс претио Видри или Рајдер? Тад је Видра била тек умодована, али су још били Селт, Брус, Агилни, Зиклон модови, прикључена је била и Ната.
Па су онда били бановани Псето и Марко због оне приче о Декију и Нати, па је био банован и Блек Хол јер им се прикључио па још успут испрозивао и Курајбера. Е, онда је био онај Догорело устанак, тад су отишли скоро сви модератори.
Ајакса нису бановале ни Ната, а ни Космо, неко од старијих модератора га је бановао.
- B
Ma daj, pretio Limaru, jel me zajebavaš jebote. To je sve bila sprdnja, i ti to vrlo dobro znaš, nego sereš jedeš govna