- DP
80 din, umesto 60, i 5 sličica po kesici umesto 6. Genijalan potez paninija
- S
hahah kakvo pisanje po sirotinji. 680 slicica, 5 u kesici. treba ti 11 soma dinara da popunis album i to pod uslovom da nemas nijedan duplikat.
govna - S
besplatan album 2.aprila u novostima, ako nekoga zanima
- DP
Imam ludu teoriju zavere da su oni dobrano odradili ispitivanje tržišta, videli da se narod 1000 posto manje loži na repku u odnosu na pre 8 godina, štaviše mrzi je, i zato nisu spustili cene za ovaj sirotinjski kraj planete.
- DP
Bilo bi dobro da je kesica bila 70, valjan skeč bi se mogao napraviti sa čavezom
- DP
Ma znam ja to, nego kažem, da misle da bi se prodavalo ovde masovno, snizili bi. Nego mi smo jedina zemlja na sp koja mrzi svoju reprezentaciju, to je znano nama, pa i njima.
- 6
Одлична тема, упис, скупио сам већ један овај дигитални пре пар година.
- 6
Ма ја преко компа фурам сада, јебено имам и онај албум из 2016е, само биле скупе сличице па нисам ни куповао превише.
- 6
Ја имам Звездин који је пре пар година био популаран, нисам попунио до краја, али сам бар 70 80 посто испунио.
- 6
Видех Шомијево обавештење да се добија албум у новинама неким узимам ал не попуњавам.
- 6
Ја ушо
- 6
па само ако си се логово преко фба укуцај тамо у мај тим ид и пв
- 6
Врхстра, ридимово сам све. ТНХ

Јддини албум који сам скупљао. Недостајало ми 5 сличица до краја.
https://img.goglasi.com/img/131297207- 6
Ух, из које године је ово?
- 6
Да види се да је стар, ја сам раније написао да сам сакупљао онај новији од пре пар година Звездин, нисам попунио, фалило ми још мало баш..