Vukajlija ELFC 2018/19
  • Млатони

Postovani ljubitelji kosarke i fantazi igara, druzimo se i ove sezone uz Evroligin fantazi koji je gori neko ikad. Napravljena je privatna liga "Vukajlija", molim sve zainteresovane da mi se obrate za kod.

Srecan pocetak sezone zeli vam i ova izuzetna petorka evroligaskih legendi:

https://i.imgur.com/CMswm3g.png
    https://i.imgur.com/WPugKtm.png
    https://i.imgur.com/IhZzAem.png
    https://i.imgur.com/dvcaUfw.png
    https://i.imgur.com/ra5SOnY.png

• lečki_mrav

Zar može gore nego prošle godine? :) Šta su sad uradili, je l još uvek mogu da se kupe 3-4 najbolja igrača, a i ostatak tima da bude pristojan?

• lečki_mrav

A za slike, pa liče haha

• S

Šalji kod mlato

• 6

Синглетон, Слукас, Мицић аџаџааџаџаџаџаџ

• Ledeni

Šalji kod

• александаркг

Mlatoni, jesu li vratili na onaj stari fantazi ili je i dalje onaj prošlogodišnji koji su ameri zasrali? Teška posla da su vratili onaj raniji sistem, ali jbg da pitam.

• Nikolas.

Pošalji i meni

• Млатони

Nikolase, ti nisi imao problema da nađeš ligu?

• Nikolas.

Nisam, iz prve sam ušao. Za sada su u ligi Andro Knego i Ispod mene nubine teške

• Млатони

Pošto nas se baš malo skupilo dosad, evo koda ovde, samo da se skupimo što više. Kontam da će neko ko se dvoumi pre da se pridruži ako vidi kod nego da ga traži preko pvt

ZYYUKZY7

Samo ubacite kod u onaj search bar na join league I naći će vam ligu, nemojte da tražite po imenu

• Dukka

Gospodine Knego, spremite se za revanš ove sezone!

• Млатони

Izvolite gospodine, sačuvali smo Vam VIP mesto

• Dukka

Razočaran sam malo što odmah nisam u pvt dobio kod, ali neka, te prljave igre van terena Vam neće pomoći.

Edit
    Jako mi žao što nisu vratili stari fantazi, mislim da ću da im pišem opet jednu podužu protestnu notu, čisto da se ne opuste previše

• Млатони

A šta ćeš, takav je život

Očigledno ih zabole za fantazi, slali su im gomilu primedbi ljudi i ništa nisu promenili, osim što su cene možda malo više. Nisu objavljivali ime pobednika kao svake godine pre, za drugi deo sezone nema tabele. Evo šta su uradili liku koji je osvojio prvi deo:

Last year I won some prizes from the game. Specifically my team finished 1st in the first half of regular season and 7th in the end of regular season. The prizes for the 1st place of first half was a voucher of 400eur to spend on turkish airlines , a euroleague tv pass for the upcoming season and a signed jersey of a player of my choice. Euroleague sent me a mail at 30 of may and told me that i have won an official spalding basketball and 2 tickets of a regular season game of my choice for the new season since i finished 7th in euroleague fantasy. I replied them that I have also won some other prizes since I was 1st in the first half of regular season. After a month and a lot of mails they finally respond me that I am right and I have won these prizes. Then after 10 days I recieved the basketball and nothing else.I send them a mail and they told me that the rest prizes I am gonna get them at September. Since now I have send them severall mails at september ,I haven't take a single one responce .I don't even have the tv pass and euroleague starts in 8 days. I have serious doubts if I am going to take any other prizes from euroleague since no one seems to care about it. I just wanted to inform you because we may play just for fun but everyone have in his mind the hope of winning some prizes from this game and it is unacceptable for euroleague to disrespect all the fans who deal with the game

• Млатони

Ajmo ljudi bar 10 da skupimo

• александаркг

Evo jedan rifreš da vidi narod

Ali ja neću jbg, da su vratili na stari, onda bih sigurno

• Thilmo

Pa koj se kurac mešaš onda jebem te u usta.

• Maksimilijan Morel

Stvarno sramota za ovako mali odaziv, ja kao vicesampion sada i nemam toliku ambiciju da te skidam sa trona, kada nas ima petorica u ligi. Koja je prva nagrada, sada se moram na to fokusirati?

• Thilmo

Rekao bih da sam ja bio vicešampion.

• Thilmo

Jedino ako sam batalio pred f4 pa ste me prestigli.

• Maksimilijan Morel

Ne znam cemu to vadjenje sad, kao batalio sam pred f4, mislim...

• Nikolas.

Buboa smrdibubo

• ps

Sto hanga nije igrao usta ga jebem?

• ShteffNK

Lagano ja prvi, a samo kliknuo autofill

• ps

Izvukao te sved bolesnik, da je hanga mejmun igrao vrv bih ja bio prvi

• Nikolas.

Šta je ovo dan ti jebem?! Nemoguće da su ovoliko podbacili
    https://i.imgur.com/7GCQT9a.jpg

• Млатони

Crkla statistika za taj meč pa tako ostalo

• ps

Odlicnim odlukama sam ostao bez nekih 200 poena

• Млатони

7. rezultat kola s ovim timom što mi je u našoj ligi, jes da bih dobio kurčinu i da je bio prvi al ono

• Plankton*

Je l' zna neko kome treba da se zalim ako je igracu losa statistika?

• Млатони

Žali se tom igraču što ima lošu statistiku xD

• Plankton*

Bas skecujes...xD Ne to, nego na sajtu evrolige je losa statistika...Upisali su Dibleru ukradenu, dva poena i iznudjen faul, a promasaj bacanja Pejnersu i zakinuli su me za 4 poena... To me zanima kome i kako da napisem gresku... I onako mi kapiten ne igra bice ovo propast kolo

• александаркг

Uh uh pa to bi moglo da reši prvenstvo xd

• александаркг

Prijaviće to već neko sigurno, oni sa ibn foruma su zaludni pa uvek neko prijavi. A eto možeš tamo da pitaš kome da prijaviš, ranije je bio onaj španac koji je to regulisao, ali nema njega više (tj. otišao prošle sezone, ne znam da li se vraćao)

• Млатони

javier.gancedo@euroleague.net
    Njemu sam pisao nekad dok je bio stari format, on je prosleđivao statističarima. Tad je bio šef fantazija, još uvek je novinar u el al ne znam kakav uticaj ima na to

• Nikolas.

Najbolji tim mi zauzima 304. mesto. Razocaran sam sto Erik Grin uopste ne dobija sansu kod Zelimira...

• Млатони

Danas se igra, napravite izmene

• Nikolas.

Ljulj i Jankunas ne igraju ove nedelje.

• Nikolas.

Jebem te sudija

• Plankton*

Je l' zna neko zasto Sved ne igra?

• Млатони

Polomio prst ima jedno 15 dana

• Plankton*

Pa majku im jebem sto ne azuriraju povrede, ja ga iz kola u kolo drzim jer mislim da je nesto privremeno...Nisam ispratio da je povredjen

• Plankton*

Da mi je Veseli ostao kapiten bio bih prvi na nedeljnom nivou jbm ti zivot i to bez 2 igraca..