Vukajlija Sp 2018 Fantasy
  • Ledeni

Ajmo da se mjerimo.
    Ko stavi Ronaldo-Mesi-Nejmar trio neka se sam javi da ga prozivamo jer, bar za sad, ne mogu se vidjeti tudji timovi.
    Imate jos oko 2 dana da izaberete igrače i kako to obicno bude oko sat vremena pred pocetak izmjenjate tim i userete sve.
    link

• александаркг

играмо ово, кад је дедлајн, четвртак до 15х негде?

• ps

Idem bez obe trojice nejmar-mesi-ronaldo a u kurac

• александаркг

https://prnt.sc/jtxcpj

није као да је остављен линк у првом посту и да је само требало кликнути да бих видео кад је дедлајн, слепац

ево ја сад склапам тимчину љуту

• ps

Jebace vas kapiten kolarov opaaa

• ps

Salim se nemam naseg ni jednog nisam debil nije ovo kosarkaski

• Фејзбукманијак

Дедлајн је до 14 пред текму колко сам ја прочитао. Дајте неки пвт са шифром да се убацим у лигу. И јел зна неко где има оно предиктовање резултата прошли пут је било до јаја баш смо се испогађивали

• ps

Pa ima tema za prediktor tj mislim da dve ima

• александаркг

е а сећа ли се ко како тачно иду правила у овим фантазијима, капитен може да се мења у току кола једном чини ми се, а измене, могу ли и оне да се праве у току кола?

знам да има неких нестандардних заврзлама сад опет морам правила да читам редом пујебемти

• ps

Pa aj procitaj pa javi xd

• kierkegaard

napravio i ja, prvi put igram ovo sranje, kako da vidim druge lige

• александаркг

After all matches on a single day have finished and before the next Round of matches start, you can:

Replace any player (unless they were sent off) with one from your bench whose team is yet to play.
    Change your captain (if he was not sent off) with a player from your squad whose team is yet to play.
    Players who are substituted out will score 0 points. The captain bonus will be lost from your original captain if a new captain is selected. Substitutions and captain changes can't be cancelled once confirmed.
    An unlimited number of manager substitutions can be made, although it is not possible to make them after games on the last day of the Round as all fixtures will have been completed.
    If a manager substitution or captain change is made, then no automatic substitutions will take place in your team for that Round.

• L@ki

Ko pobedio 2014.?

• М♦

Napravio sam ovo sranje za 7 minuta, mali hint: imam marsela i ramosa, dva glavna kandidata za igrace prvenstva.

• Eufrat

jel ne mogu da se vide tuđi timovi?

• Фејзбукманијак

Ево и од мене тип. Мислим да ће прво коло Белгија да утрпа панаму и француска да ће да усмере аустралију тако да сам мето 5 играча из ова два тима. Међу њима два нападача и три дефанзивца. Куртоа мађија излази из првог кола несавладан хехе

• kierkegaard

kurtoa, vermalen, humels, kimih, ljajic, modric, kvadrado, miler, mbape, sigurdarson, mitrogol kazemiro i jos neka iznenadjenja ne bih da navodim

• Фејзбукманијак

Мени прво коло гризман капитен са тенденцијом промене на компанија ако гризман не стави три комада. Мада ако неко метне за французе то ће бити ооооооооннн

• М♦

Ево и од мене тип. Мислим да ће прво коло Белгија да утрпа панаму и француска да ће да усмере аустралију тако да сам мето 5 играча из ова два тима. Међу њима два нападача и три дефанзивца. Куртоа мађија излази из првог кола несавладан хехе

Pa to i ja nesto kontam pa cu staviti 50-100k na tekme belgija panama i francuska panama

• М♦

Ne stavih Lingarda picka mi materina ali ubacicu ga

• FAĐO

Ja razmišljam koliko sam se sa Grizmana zajebo što sam ga prodao da bi ojačao vezni red a imam neki osećaj da će biti najbolji strelac prvenstva i sem njega još su mi Nemci dilema Werner u napadu ili Draxler na sredini ne mogu obojicu jbg.

• Eufrat

biću vrlo tužan ako grizman poludi, tako da moram večeras da preosmislim tim i ubacim ga nekako

• М♦

Grizman je tako 2016 koji vam je kurac ljudi

• Anarchyst

samo mbape prevara stara

• ps

Brat levandovski ce vas jebati

• L@ki

како бедну репку имају енглези, ђе Руни, ђе Џерард, Лампард, Кин, Рио, Сколс

• александаркг

Od engleza bukvalno ne treba dirati ništa sem kejna, eventualno ali/sterling mada mislim da ima boljeg izbora za veznjaka, gore fađo pomenu nemačku dilemu draksler/verner, isto se i ja pitam, mada sam za sad sa drakslerom u veznom redu

• александаркг

Doduše šta ja serem ja sam jutros mozgao i mozgao i završio na kraju sa lovrenom i ljajićem u timu, haha

• ps

Kako nema bre meni dele ali prva postava

• FAĐO

Ja sam od Levandovskog očekivao prošlo ep da će silovito da se ispiša po svima imao ga od početka kao kapitena i ne sećam se jel završio prvenstvo sa nula ili jednim golom samo sad ga izbegavam pušti đaola a za Dele Alija svi kukaju kako je kurčina kad igra za reprezentaciju ali i ja imam osećaj da bi trebalo da bude ok na ovom sp možda ponajbolji od engleza uz Kejna. Al kršina im sastav stvarno biće blago jebani u osmini ili brutalno jebani od strane nemaca u četvrt.

• александаркг

Eriksen/Isko, glavna dilema veznog reda, za sad nemam nijednog pirinejskog ciganina ali nezahvalno je ići tako jbg

• александаркг

Isko bi mogao baš baš da ispiša fino i vrlo verovatno i hoće ali prvu igra sa portugalom jbg i iz istog razloga bežim i od ronalda sad, ali eriksen je bog i batina tamo a meni deluje kao da danci mogu nešto više da naprave

• Nikolas.

Ušao u ligu i oformio brutalan tim

• Semir Gerkhan

Koga od rusa vredi stavljati?

• Nikolas.

Valerija Karpina xd

• М♦

Englezi su jaci nego ikad

• Anarchyst

Mbape se povredio oca mu jebem, ode cjela koncepcija niz bascu

• Gazimudo

dajte kod da se uclanim

• Ledeni

Link u prvom postu

• Plankton*

Je l' su izmene isto kao i na kosarkaskom fantaziju, ne donose poene ili...?

• kierkegaard

koja je fora s izmenama

• zeussick

Nek pusti neko kod u pm pošto sam preko aplikacije ulogovan

• александаркг

Pa da pročitate deset redova pravila, a, kako bi bilo?
    Ili bar onaj post s prve strane gde sam sve bitnije izdvojio.
    Edit: poslao kod

• Срета-Штета

Где сте, пичке, зашто нас је тако мало у лизи?

• Срета-Штета

А није ово цела листа хаха тек кад кликнем на лидерборд виде се сви. Ууу јеботе, колко нас је

п.с. на овај предиктор нмг дуђем, избацује стално нешто но урл

• Soad_psyho

http://engleskifudbal.com/vesti/fantazi/fantazi-menadzer-fantazi-sp-u-kratkim-crtama/ evo vam ovde na srpskom pravila ako vas mrzi na engleskom da čitate.

• Бохор

Soad Psiho dasa prva klasa Soad Psiho a ja kažem taj sam