U kom vremenu biste voleli da živite?
  • DP

Ja 60-tih u Americi da osetim tu napetost u vazduhu, Vijetnam, antiratni protesti, rok, droga...

Onda Majami osamdesetih, stil, koka, Vice city, Kolumbijci, muzika

I voleo bih da sam s Cezarom malo neku kampanju po Galiji odradio. Naravno, bez da se ja borim, i da imam dobre uslove tipa hrana i noćenje lolo.

• P

1920te u Americi. Ko me pita zasto, nek procita Bill Bryson America 1920 poyy

• Rorшah (Valter)

Ovo što Maestro kaže

• glupane­

u vremenu u kojem su rok,cigare,knjiga, neki dobar alkohol i bolje zene, neka svirka, poneka fudbalica ili basket i naravno dobre fore i ja sam srecan

• L@ki

I voleo bih da sam s Cezarom malo neku kampanju po Galiji odradio

xaxax

У Конаново време, да скршим своје непријатеље, видим их где клече предамном, и да слушам нарицање њихових жена.

• Jevrejska požuda

osamdesete definitivno neka silicijumska dolina možda pa da nađem stevu poslića da ga nagovorim da odradi bananu umesto jabuke i da jebemo mlade programerke i mrkamo belo i esid

• Osvetitelj drkanjem

Svaka decenija ima svoj duh poseban.

• Jevrejska požuda

svi možete da pretpostavite ko bi mi bio drug u devedesetim hahhahha

• Analni Osvetnici

U sadašnjem trenutku da živim. Opsjednuti s prošlošću i budućnošću, zaboravili na sadašnjost.

• Бохор

U vreme Arkana

• PuppetMaster

I dalje je vreme arkana posto je ziv na kipru

• Бохор

Ma kad se javno pojavljivao ne sad kad vuče konce
    S Rakonjcem da pijem produženi bez mleka na kalemegdanu i da se hvatam u ličke kuke

• Zliko

Tako Dafina kaze

• PuppetMaster

Kaze dafina i da ce ceca i legija da voze bicikli sa njim kad seselj izvuce legiju iz zatvora

• Бохор

Dafina je lud brate

• Zliko

Je l ima tema neka o Arkanu ovde ili o LEGENDAMA devedesetih help

• Zliko

Mene dafina ozbiljno odusevio lik, bez zajebavanja

• Бохор

Otvori
    Arkan Heroj a ne ubica i kriminalac

• PuppetMaster

Kad prica dafina arkan glumio neku disciplinu a radnici mu krali gorivo ispred kuce haha

• Zliko

Hahahah, zamisli koji pajser moras biti da njemu dekras gorivo ispred kucnog praga

• Earthworm Jim

Lol sve I da je istina boli arkana kurac za gorivo lol i te sirotinjske spike

• PuppetMaster

Pa boli ga. Tako barem ovaj prica, da je dizo frku

• Zliko

Gamby glupane, pa ne radi se o gorivu i parama, nego o postovanju, postovanje je numero uno u tom svetu

• Zliko

Ma sta se ja tebi objasnjavam uopste, aj idi pisi kodove

• DP

Isto top vreme... neki starogrčki polis, van epidemije kuge i u mirnodopsko vreme. Filozofiras, pravis skulpture jebes jedes masline...

• DP

Uvek za proslost mora disklejmer jer smo tek zadnjih tipa 15 godina prestali da budemo brutalno štrokavi i da umiremo od zagnojenih zanoktica

• DP

Hahaha o cemu pricamo kad je Luj (insert random number) smrdeo kao sedamdeset štala.

• Petar Pan Pezo$

te iz srednjeg veka bas i zamisljam da su se kupali kao zan reno u posetiocima, kad udje onako u prljavim krpama u kadu punu sapuna i samo se smoci i izadje kao etogac gotovo

pristao bih glat da zivim u bilo koje doba pod uslovom da sam prepun para i ugleda i sta vec....

ovo danas je mozda najbolje doba da se bude solidno siromasan

• Берлиоз

У Херцеговини за вријеме трајања Војводства Светог Саве. Био бих најоданији сарадник Херцег Стефана и преводио старе књиге на српскословенски прије свих других. Сви бисте да живите у Францускама, Америкама и Њемачкама, гледајмо мало и своје господо.

• P

Evo ga ovaj smarac jebeni

• Берлиоз

Ево те дошо си видим

• P

Odes na 7 dana ne javljas se ne ispratis live zaboravis na ove ljude ovde i vratis se kao da se nista nije desilo. Opisao bih te djanijevim stihom - *dodjes samo kada tesko ti je, odavno ti nista sveto nije*

• Pepe González

Nostalgija nek puši govno. Godina 3085 i da lepo augmentujem čula senzorima, čip za internet ugradim i imam humanoida za batlera. Teleportujem se dje hoću i rokam jedem šta hoću i boli me kurac jer nanoboti u želucu razgrađuju hranu i čiste krv od toksina.

• Берлиоз

Odes na 7 dana ne javljas se ne ispratis live zaboravis na ove ljude ovde i vratis se kao da se nista nije desilo. Opisao bih te djanijevim stihom - dodjes samo kada tesko ti je, odavno ti nista sveto nije

У питању је био бојкот због најнеоснованијег бана на сајту досад. Какав лајв јебени нећу ваљда оног Чикару слушат, мани ме тих крезубих из Богатића.

• Petar Pan Pezo$

da li je npr u 1640. godini bilo mnogo lakse da budes npr serijski ubica i da nema sanse da te otkriju....danas kamere, dnk, vide ti preko telefona kuda si se kretao, sve zivo....tad si mogao sopstvenim noktima da koljes nekog i svrsis u njega i sta sve oces nema sanse da te otkriju

• Берлиоз

Па наравно да је било лакше јбт јел си глуп или глумиш. Могао си опуштено да будеш серијски убица било гдје у Европи и Америци прије открића ДНК-а ако имаш иколико виспрености у глави. Буквално си могао на десет различитих начина да убијеш човјека и затреш траг тако да те никад не сконтају. Џек Трбосјек постао нека енигма јер никад није ухваћен а таквих је било на десетине. Ето кад је и Зодијак у другој половини 20. вијека могао да прође некажњен замисли каква је ситуација била раније.

• Бохор

Iz ove teme sam nauči da je Zapata prefinjen momak koji ne voli komnflikte a da je Pezos neistražen u svojim mračnim mislima o jebanju leševa hahah

• Petar Pan Pezo$

ako je ovo istina ne bi voleo da zivim u devedesetim
    https://www.youtube.com/watch?v=bIcwZwsQ-HM

• Мулти

дефинитивно осамдесете у мајамију гледаш мајами вајс у девет на енбисију да скинеш фазоне док ти на зиду висе памела и ким бејсинџер а ујутру те чекају сунце плажа гузови и још боља дрога грасиас пабло нема неофеминизма нема може суб за суб све је у максимално позитивном гасу и што је најбитније све је AESTHETIC
    https://www.youtube.com/watch?v=mv1XUyRqcGU

• Petar Pan Pezo$

au kakva stvar slusam i smeskam se, zamisljam jednu malu zoranu sa posla

• Бохор

Mi svi mladi sportisti tetovaže ožiljci
    https://imgur.com/19NVg6n.png

• Берлиоз

Господин шљивавих очију и кривог лица прави је убица

• P

Au multi oprosti mi za nase sukobe, ovo si sazeo vrhunski u nekoliko recenica sa sjajnom zavrsnicom. Uz ovaj zvuk zaplovim u buick rivieri obalom miami-a

• Zliko

'80 su bile topcina, cak i kod nas, bilo para ko u prici, radis 6-8 sati dnevno, nema guranja u štek, sve potrosis na izlaske i picke, putujes gde oces, skocis s ekipom do Trsta npr popijete espreso, kupis cipele tamo ili deknes u krajnjoj liniji, steta sto sam bio dijete jos

'90 zajebane ali intenzivne, isto para bilo, samo su krimosi kvarili provod (mislim na boraniju i knele krimose, ovi stariji su imali šlifa i bili njuške, rispekt)

Ja bih se vratio u dvehiljadite, revolucija, lozenje, bilo para sto je jos ostalo iz drzavnih zaliha i socrealizma, jos nas je tamo 2004-5e malo krenulo ekonomski, nikad jaca turbo folkcina a ne jale bratovi, ljudi igrali baskete i fudbale a ne lol i dotu, nosili duboke patike, petkom subotom prepune ulice taksija svi na splavove, ma raj

• Osvetitelj drkanjem

Steta za lice ovog jutjubera ali zasto bas mora da zvuci kao onaj guglov automatski glasovni prevod.

• М♦

Neuki glupani se loze na Majami a ne znaju da se tamo prica engleski otprilike koliko i u Jagodini i da grad smrdi od latinosa

• celtic

50-te i 60-te, naravno. Više je bilo stila, više strpljenja, muzika svirana rukom, hrana domaća (manje zatrovana nego danas), bilo je manje narkomana i alkosa nego danas, manje izvještačenosti i brzog tempa života, koji je danas nametnut ljudima kao normalan.