Izgubljen mobilni telefon
  • Krojcler

Izgubio sam mobilni telefon pre neki dan, a da sam to tek sad primetio, jer sam mislio da sam ga ostavio u Nemačkoj, a sad vidim da nije u Nemačkoj, pa kapiram da mi je negde ispao ili sam ga negde zaboravio. Ima li neko iskustva s tim? Preko googlovog Pronađi moj uređaj vidim da je poslednji put bio aktivan 06.03.2019 na dan kad sam ga izgubio. Sad mene interesuje da li je tada poslednji put telefon bio upaljen ili je moj broj bio tada poslednji put aktivan? Ako je ovo prvo onda je super.
    I hoću da nazovem Vip da preko 15cifrenog IMEIa skroz blokiram taj telefon da ne može niko da ga koristi. A slike i zapise ako mu trebaju eto im.
    Na sreću nisam izgubio nov telefon, nego stari telefon, ali ima i tu slika i svega, pa mi krivo.

• PuppetMaster

IMEI - kupa se

• М♦

IMEI kao deca smo se igrali

• Skočimiš

Još me boli svako slovo, slovo tvoga IMEI-a
    Ne znam što mi treba ovo kad si neverna

• b

A jel to šalješ telekomu preko IMEIla ili zoveš?

• oblakmatori

gde ću sad moj IMEI
    kad na srcu leži trn
    napolju mrak ko IMEI
    ja u duši više crn

ref.

IMEI istok IMEI zapad
    ni sever ni jug
    IMEI IMEI
    vrtim još u krug

• Берлиоз

Крајслере како си бре неодговаран тако где можеш телефон од 400 и кусур ојра да заборавиш

• Tronožac

Možda ti je ispao na vukajliji kad si bio

• Тхе Проф

Oprost IMEI Katrin

• Д

IMEI
    IMEI sam
    ljubav jednu

• Aphōph

IMEI joj ne znaaam, ne mogu beeez tee

• јп

Фале модератори

• VelikaKonzerva

ja jednom u Nemačkoj kad sam bio 90tih izgubih IMEInik, kožni, što mi tetka dala.

• Deku

Žena IMEI sedi za šankom

• М♦

IMEI a hiiiii IMEI a huuu IMEI a hoooo IMEI a ho ho

• Carl Cox

Imei neka tajna veza

• Deku

Bebo da li si ti IMEI pošto bih te vodio na sutlijaš?

• fade

Tad je telefon bio poslednji put na internetu. Verovatno je neko udario master reset, ali za svaki slučaj možeš da probaš da mu preko gugla narediš da obriše sve, pa ako bude opet online preko tvog naloga, uradiće.

Što se tiče imei, moš da probaš da javiš operatoru, al mislim da ih boli kurac da se sa tim cimaju, moguće je da ako daš jednom, da će biti blokiran na svim mrežama.

edit: deki ciganj iz keceljeve

• Бадвајзер

ИМЕИ иде кај мене на боокмарк хахахахахаха #ROFL".

• krupovrbaski zmaj

koji je model telefona u pitanju i da lisi imao sifru na njemu?

• Тхе Проф

IMEI mi mog i Sunca mi sa neba
    Samo ti si bio ono što mi treba

• Берлиоз

Кад нема свјежег љеба у Ароми ја провјерим у ИМЕИ

• Krojcler

Telefon je lenovo, nije neki nov, bukvalno jako je spor i koči, moja kartica tj broj ima pin, onda sam telefon je zaključan šifrom tako da je nemoguće da ga neko tek tako otključa. Naredio sam ono brisanje da odradi, ali ne verujem da će se ikad više povezati na WiFi jer sam sve živo aktivirao na njemu, sve moguće šifre. Žao mi memorijske dosta.
    Ovo za imei kažu operateri nemamo mi takvu tehnologiju bato, ali mogu da zaključam karticu samo ako se setiš poslednjih pet poziva pa još neka sranja. Ja odustao.
    Moram da napomenem da je telefon poslednji put bio aktivan još dok je bio kod mene u stanu. Ne isplati se nekome da ga skroz resetuje, a onda mi Google ne bi ni pokazivao da je uopšte spojen. Koliko me loša gde je tačno bih se upucao.

• P

Pa sta si se uznemirio kad je tako beskoristan, jeftin a pritom i zakljucan telefon. Nece se neko jebavat oko lenova i tvojih podataka. Da nemas ti nekakvih prljavstina na tom telefonu pa malo prpa aa?

• Thilmo

Tema je otvorena da kaže da je bio u njemačkoj. Ovo ostalo nije bitno.

• Krojcler

Jbg šta znači prljavštine. Svako od nas ima slika koje ne bi s drugima delio.

• Берлиоз

• Пипач хлеба

+

Svako od nas ima slika koje ne bi s drugima delio.

čekaj jel ti beše delio ovde neku sliku sa mega pakovanjem Nectar soka breskva/jabuka sa min 40% voćnog sadržaja?

• Thilmo

Krojcler
    Izgubio sam mobilni telefon pre neki dan, a da sam to tek sad primetio, jer sam mislio da sam ga ostavio u Nemačkoj, a sad vidim da nije u Nemačkoj

jer sam mislio da sam ga ostavio u Nemačkoj, a sad vidim da nije u Nemačkoj

• Берлиоз

Ја сам био у Чешкој, Италији, Грчкој, Француској, Русији и на Малти. Да отворим и ја тему или нема потребе?

• fade

smanji malo gugl strit vju jarane, postaćeš internacionalni putnik

• krupovrbaski zmaj

fade
    smanji malo gugl strit vju jarane, postaćeš internacionalni putnik

hahaha

• Ledeni

Ovo ti se sa fiksnim nikad ne bi desilo.