- М♦
Ja i bombas bicemo vasi turisticki vodici. Jeste da sam ja krajisnik a on macvanin, te smo Sapcani koliko i Beogradjanin neko ko se preziva Djurovic, ali bolje nema
- М♦
Bombas zar tvoja opstina nije Bogatic
- DP
Šabac jedini grad koji se vidi sa Meseca
- DP
Sleteli vanzemaljci (mnogo napredniji od nas) u Šabac. Prvi kontakt treće vrste ikad. Traže Zelenovića. On izlazi da iz pozdravi, tu deca sa hlebom i solju.
-pozdrav za vođu ljudske rase, rekoše vanzemaljci
zelenović: ali ja sam samo glavni, nisam cak ni glavni nego prvi među jednakima, ovog grada, ove naše zajednice, kod nas ljudi zajedno odlučuju na forumu kao u staroj Ateni, znate mi subvencionišemo ljude koji nemaju dimnjak
-ti ne vodiš celu ovu planetu???
-ne...
-onda ova planeta nije spremna još uvek za intergalaktički savez. Šabac jeste, Zemlja ne. Polazimo, Xandare, pali mašinu...
- a nećete da vidite kako smo lepo rešili odvod govana??? - A
Šabac je i zvanično prvi grad u Srbiji u kojem nema nijedne Loga 3 antene na krovovima.
- A
Na šabačkim žurkama se narodnjaci slušaju PRE ponoći. Od ponoći Goblini.
- DP
Stepa oborio Kursulu na ispitu jer nije spomenuo da će Švabe napasti preko Drine da bi se domogli šabačke kulture, infrastrukture i tajnih spisa koji se kriju u posebnoj škrinji u centru grada.
Šabac je, zapravo razlog što se vodio Ww1
- bМаестро ♦
Bombas zar tvoja opstina nije Bogaticpa nije, ja sam iz Šapca
- јп
Šabac.
Šabac ima izvesne dispenzere tekuće vode, na ćošku skoro svake iole prometnije ulice, kako čujem, kao male fontane gejziri. E sad uglavnom je problem što turisti misle da je to pijaća voda pa tu dopunjuju flašice evian, kad im stane dabl deker na 15 minuta pauze tokom celodnevnog obilaska grada Šapca.
A u stvari, gradske vlasti su te dispenzere osmislile prvenstveno radi suzbijanja i prevencije musavosti - b
uzgred, imponuje mi tema, hrani moj ego koji je ionako jedina veća stvar od mog kurca, molim vas nastavite
- b
haha iznervirao se
- b
kako se samo usuđuje da ga ne dotiče "očigledan" sarkazam.... pa nije sarkazam, ovo je u prenesenom značenju istina uglavnom, taj odnos snaga
- јп
Svi znate da je van Persie dolazio kod Marijane u omanji hotel na periferiji BGa na lečenje konjskom placentom. E pa Tilmo je izlagao, to se zapravo sve odvilo u Šapcu, jer koji će kurac van Persie u Beogradu
- DP
CNN exclusive:
Los Angeles steps down as Summer Olympics contender for 2028.
The world's best athletes are going to Šabac.
- DP
Messi to retire in Machwa Shabatz, close friend of the family reports.
- bnapredni pink musavac free town
- јп
Šabački stomatolozi prinudjeni da traže posao po regionu, stopa krezavosti neodrživo niska za uspešno poslovanje
- DP
Hahaha dobar, presretač. Imam malo lejm foricu: pala prodaja vlažnih i običnih maramica u Šapcu, niko nije musav!
- b
to Mujane evo izmamio si mi osmeh, i ćorava koka nabode
- A
Bio sam na sastanku u Šapcu prošlog leta i hteo sam da kupim Rumenka pre povratka za Beograd. Prekorno su me pogledali i odgovorili nadmeno da imaju samo King i skuplje, jer se Rumenko ne izvozi na tržište zapadne Srbije.
- A
Inače, hteo sam sladoled pošto sam morao da parkiram van centra grada, jer je zabranjen ulazak ne-električnim vozilima u uži centar.
- A
I video sam tada Remea u centru Šapca kako pije u nekom pabu pivo koje nema u Begeu da se kupi.
- b
Tačno Agilni, nema kola u centru. To su pešačke zone gde šetamo i razmišljamo. I ovo da smo zapad, vidite šta ja reko da u sarkazmu ima dosta istine.
- М♦
Ahhahahahahhahaha jebac
- A
Geografski insitut iz Londona pokrenuo kampanju za premeštanje nultog meridijana iz Griniča u Kupinovo, kako bi bio ustanovljen Kupinovski meridijan, a sve da bi Šabac i zvanično bio zapad.
- b
dobar, nastavite

https://i.gyazo.com/b523d8948864616267ec8aab5fc81035.png
prosecna osoba koja postuje na ovoj temi (ne racunajuci bombasa)- јп
Ima ona anegdota kad je zagrebački Jugoton uputio Endi Vorhola u Šabac da pregovara sa Majdom Sepe oko zajedničkog albuma sa Velvet Andergraundom (tad ona nemica Niko nije bila ni u priči)
Elem, zaboravio sam detalje, sve u svemu Endi je jeo sladoled od čokolade u galateriji pokraj kultur-centra Šabac i jebiga zaboravio je da zatraži salvetu. Nastupio je skandal ali malo se o tome zna zbog njegovog renomea
- М♦
Projekat za Šabac koji će voditi Elon Musk čim Vučić sidje s vlasti:
https://thenypost.files.wordpress.com/2019/12/wakanda-usda.jpg?quality=80&strip=all