KANDIDATI
1)Kinezi - komunjarski svaštojedi što jedu šišmiše i guštere.Kote se ko crnci u africi ali nažalost CIA je napravila HIV u africi a ne u aziji pa ne crkavaju istom dinamikom jbg.Poznati po kvalitetu proizvoda.
2)Indijci-prljavi cigani.
3)Srbi -Narod pilećeg pamćenja koji se ne seća ni šta je bilo danas a kamoli juče.
4)Nemci - ogaavni nacisti.
5)Španci - Evropski cigani.
6)Amerikanci - mešavina svega najgoreg što je došlo iz ostatka sveta.
7)Rusi - Srbska braća.
Idemo po bodovima 5 3 1
1 bod srbi
3 boda indijci
5 bodova kinezi
1 madjari - licemerni fasisti koji mrze migrante i druge rase iako su sami dojahali na konjima u evropu paleci i silujuci i iako su i sami drugacijeg genetskog porekla
3 holandjani/belgijanci i ostala benelux bagra - demo verzija britanaca
5 britanci - ta vrsta arogancije i osecaja superiornosti (potpuno neutemeljen u praksi) je neprevazidjena i ostace neprevazidjena

od kad sam ziveo u irskoj nekako kapiram da su vecina ostalih nacija govna prema drugima. mada i irci bi mogli da dobiju neki bod, tj:
https://www.youtube.com/watch?v=n-eA3_c7TPQ
Ako je sudeći po broju neprijatnosti, bezobrazluka, bahatosti, neznanja, uvreda, ponižavanja, povređivanja koju sam doživeo od neke nacije, moj glas ide
3)Kinezi su jedan zaista pravoslavan narod na način na koji to stvarno treba da se bude, a ne da poste Veliki petak prihvatajući to kao moranje, a ne kao poštovanje i solidarnost sa Isusovim mučeništvom, on je tri dana nosio krst na leđima gladan i žedan, a gedži mrsko dva dana da odmori. Divan, fejk narod made in china i ne znam što si ih stavio na izbornu listu
Kinezi su jedan zaista pravoslavan narod na način na koji to stvarno treba da se bude, a ne da poste Veliki petak prihvatajući to kao moranje, a ne kao poštovanje i solidarnost sa Isusovim mučeništvom, on je tri dana nosio krst na leđima gladan i žedan, a gedži mrsko dva dana da odmori. Divan, fejk narod made in china i ne znam što si ih stavio na izbornu listumoje iskustvo s kinezima: narod ispranog mozga, bukvalno je i najveca sns botina politicki disident u poredjenju s tim sta prosecni kinez misli o svojoj vlasti i politici generalno (bar je to slucaj s ovim kinezima sto su uspeli da otputuju na zapad)
ali istovremeno izuzetno dobrocudan narod koji saoseca s drugima, do te mere da to izgleda nekako maloletno, nezrelo i neprijatno
setite se kad je vucic plakao da nam pomognu sidjinping i bracka komunisticka partija, kako je to postalo viralno u kini i kako je reakcija gomile bila da nam moraju pomoci i da se ne plasimo, da su uz nas - to su kinezi
da je nas neka stoput manja drzava molila za pomoc, prvo bismo ih izlupali kurcem po celu i rugali kakva su sirotinja, pa bismo pravili mimove gde ih prozivamo kako su defektni, pa bismo im pomogli, pa bismo narednih 200 godina pricali kako smo im pomogli i kako su nam zabili noz u ledja jer su posle glasali za kosovo u interpolu
moje iskustvo s kinezima: narod ispranog mozga, bukvalno je i najveca sns botina politicki disident u poredjenju s tim sta prosecni kinez misli o svojoj vlasti i politici generalno (bar je to slucaj s ovim kinezima sto su uspeli da otputuju na zapad)Šta tu ima loše? Zapitaš li se možda- da su oni zadovoljni svojom vlašću? Koja ih je dovela do prvog mesta na mnogim listama, privrednim naročito?
ali istovremeno izuzetno dobrocudan narod koji saoseca s drugima, do te mere da to izgleda nekako maloletno, nezrelo i neprijatnoPredstavljaš saosećajnost kao lošu osobinu?
setite se kad je vucic plakao da nam pomognu sidjinping i bracka komunisticka partija, kako je to postalo viralno u kini i kako je reakcija gomile bila da nam moraju pomoci i da se ne plasimo, da su uz nas - to su kineziSvaku Vučelinu suzu osećam kao da je lično moja. Nikad ti to nećeš razumeti. Dubinu osećanja.
da je nas neka stoput manja drzava molila za pomoc, prvo bismo ih izlupali kurcem po celu i rugali kakva su sirotinja, pa bismo pravili mimove gde ih prozivamo kako su defektni, pa bismo im pomogli, pa bismo narednih 200 godina pricali kako smo im pomogli i kako su nam zabili noz u ledja jer su posle glasali za kosovo u interpolusrbi da. Oni lično, tu bi bili saglasni. Vučić- ne. srbi bi svakako propustili priliku da tu pomoć kasnije iskoriste za poboljšanje diplomatskih odnosa, suptilno i na kartu prijateljstva. Kako kaže stara tajlandska poslovica- tanka je linija između ramena za plakanje i đoke za skakanje. Jer nije to mudar narod, ipak. Vučić jeste i na svu sreću tog naroda je sada predsednik.
Šta je, dakle, ostalo nerazjašnjeno
- b
Rusi zbog nicim opravdane prepotencije, bermudski trougao indija-banglades-pakistan zbog nehigijene i generalno arapski bliski istok.
najbolji svedjani, kanadjani i slovenci.
Šta tu ima loše? Zapitaš li se možda- da su oni zadovoljni svojom vlašću? Koja ih je dovela do prvog mesta na mnogim listama, privrednim naročito?Da li ti znas koliko je kineska vlast represivna i sta je sve uradila tom jadnom narodu u prethodnih 70+ godina? Imas li ikakvu predstavu o tome?
Predstavljaš saosećajnost kao lošu osobinu?Ne, samo sam rekao kako izgleda kada je iskazuju
Ovo ostalo nije za komentar

цигани су најгори

Некако немају расну вредност и сви су дауни који прцају властите ћерке, и козе

Malo je reći da znam, obzirom da sam dosta toga čitao i da mi je Daleki Istok oduvek fascinantna tema, čitao sam dosta i o komunizmu i o njegovom istorijatu ranije, znam da se i tamo vodio građanski rat tokom Drugog svetskog, da je Čang Kaj Šek prebegao na Tajvan itd čisto da vidiš da poznajem i neke detalje, znam i da su isterali tenkove na Tjenanmen '89 kad je studentarija izašla da traži promene nesposobna da završi i fakultet, a kamo li da upravlja državom od 1 200 000 000 ljudi, teritorije veće od cele Evrope, da postavi Kinu kao jednog od top 3 igrača na međunarodnoj sceni i tako te sve neke sitnice koje je uspela da sprovede KPK i Najveći među Velikima, Si Đin Ping.
Naravno da moraš sprovoditi teške mere jer stalno ti se pojavljuju neke "demokratske" glavice koje bi sve to da upropaste, rasprodaju i ponize Kinu i dovedu je do prosjačkog štapa. Moraš držati taj narod za ular, inače ode sve bestraga. Ako malo bolje pogledaš, shvatićeš da je kineski nacionalni interes itekako ostvaren. Zato što je svako njegovo ometanje privatnim interesima, suzbijano. I ne vidim da je Kinezima nešto loše, žive kako žive i njima je super, belcima još bolje?

Мит о ђаволу је заснован на прљавим Жидима. Потпуни исподчовечански отпад вичан масовном интернационалном криминалу
То Европа не зна, и у томе је сва очајна судба њена, сва мрачна трагедија њених народа. Она ништа не зна осим оног што јој Жидови пруже као знање. Она ништа не верује осим оног што јој Жидови заповеде да верује. Она не уме ништа да цени као вредност док јој Жидови не поставе свој кантар за меру вредности. Њени најученији синови су безбожници (атеисти), по рецепту Жидова. Њени највећи научници уче да је природа главни бог, и да другог Бога изван природе нема, и Европа то прима. Њени политичари као месечари у заносу говоре о једнакости свих веровања и неверовања. Сва модерна гесла европска саставили су Жиди, који су Христа распели: и демократију, и штрајкове, и социјализам, и атеизам, и толеранцију свих вера, и пацифизам, и свеопшту револуцију, и каптализам, и комунизам. Све су то изуми Жидова, односно оца њихова ђавола. За чуђење је да су се Европејци, потпуно предали Жидовима, тако да жидовском главом мисле, жидовске програме примају, жидовско христоборство усвајају, жидовске лажи као истине примају, жидовска гесла као своја примају, по жидовском путу ходе и жидовским циљевима служе.- јп
5 - englezi
3 - kinezi
1- indusi - јп
Da imam evro za svakog boljinog prijatelja dao bih svih 70 izraelu
- јп
Interesantno da su siptari prošli u senci, pa to im je i metod

5 - Rusi - kukavice, glupi, arogantni, žene već vekovima evoluirale u droljetine najgore, imaju prejake pisce doduše ali pišam im u usta svima do jednog počevši od Vladimira;
3 - Švajcarci - prokleti bili za vjeke vjekova, kako mogu mirno da spavaju nikada mi neće biti jasno. Bukvalno sede na vrhu piramide napravljene od ljudske muke i fazon jodluju. Ko je čuo one alpske trube dugačke ni pakao mu neće teško pasti.
1 - Tonganci - u principu divljaci, silovanje u subotu crkva u nedelju, ali bili bi ok da nemaju taj neki isforsirani rivalitet sa Samoancima, pa jebote iako ste manji od njih vladali ste njima stotinama godina do skoro, sada Samoanaca ima više i nekako su batalili taj varvarizam dok su bolje očuvali kulturu, Tonganci i nemaju kulturu, samo znaju da se prave kao nešto zajebani jaki, a napiju se od tri piva jer jebi ga organizam. Većinom morbidno gojazni, glupi i lenji.

Tonganaca ima šaka jada ali su nekako bučniji, kao onaj mali pas što stalno mora da se znoji i laje na sav glas, Samoanaca ipak ima mnogo više, samo ovde ih ima za preko nekoliko marakana da napune, a ima ih i u Kaliforniji koliko hoćeš, ali pitomiji su nekako od Tonganaca, mislim da su ih zato ovi i jahali toliko dugo.

Jeste, eto ti baš dobar primer - Umaga - Samoanac, preljubazan, odličan vodja, osvojio SP; Lomu - Tonganac - ja ja i samo ja, sve sam, nije osvojio SP, riknuo mu bubreg, umro prevremeno.
Premda kad smo kod fašizma - Samoanci su se zapravo mnogo mešali sa Nemcima za vreme Drugog svetskog rata, nacisti imali vojne baze tamo, pa sad ih ima ogroman broj da se prezivaju Šmit, (taj Šmit je posebno plodio, čini mi se) i ostala fuj nemačka prezimena.
3 - Švajcarci - prokleti bili za vjeke vjekova, kako mogu mirno da spavaju nikada mi neće biti jasno. Bukvalno sede na vrhu piramide napravljene od ljudske muke i fazon jodluju. Ko je čuo one alpske trube dugačke ni pakao mu neće teško pasti.za alpski rog i jodlovanje kao zlocin protiv muzike se slazem.

To su Englezi odavno rekli, čini mi se. Mali Rusi na Balkanu. Sve rade što rade Rusi. Jedino vrše više agresije na zemlje u okruženju. Onda dobiju preko pičke, pa se okrenu unutrašnjem iživljavanju nad nezaštićenim pripadnicima sopstvenog naroda. Mora negde taj frustrirani mentalitet da izventilira. Koliko bi trebalo jednoj službi poput CIA da izvrne ovu zemlju naopačke i preuzme je

Da kao neko ko je prirodom posla upoznao gomilu raznih sa raznih strana da dodam samo komentare bez glasanja.
- Englezi su jako slični nama po mentalitetu. Mi jesmo govna, slažem se, kao i Englezi, kontam da kada bismo kao država i narod imali mnogo para i uticaja kao što oni imaju bili bismo apsolutno isti kao Englezi.
- Švajcarce ne znam kako da iskomentarišem. Nije isto švapski Švajcarac iz centra i sa severa i talijanski Švajcarac sa juga. Bemliga.
- Kod Švaba je ogromna razlika da li je zapadni ili istočni Švabo. I da li je severnjak ili Bavarac. Istočne Švabe su nam bliži po mentalitetu i lakše se dogovoriš i razumeš sa čovekom. Komunjare učinile svoje.
- Ameri... Jbg druga planeta. Njih sam najbolje upoznao od svih strendžera. Sistematski zaglupljen narod. Opet razlika, ako ćemo "autohtone" Amere da gledamo, da li je Jenki ili južnjački rednek. Redneci naša braća, imam veliki rispekt za redneke glede životnih stavova. Po fazonu "ovo ovde je moje, ovo su moje dobre komšije i mi ovde lepo živimo. Ako hoćeš da živiš sa nama možeš, ali po davno ustaljenim pravilima i da nisi crnac, Jevrej, Meksikanac ili nedobog papista. Ako nećeš da živiš po pravilima i sjebavaš nam komšiluk obesimo te o prvo krivo drvo, pa se ti žali kongresu i sienenu." Kalifornijanci i uopšte zapadna obala klašična bogata, retardirana idiokratija.
- Talijani isti mi, samo malo, za mrvicu kulturniji. I ta mrvica pravi veliku razliku u životu. Ali ista su bagra kao mi. Možemo da kenjamo i mi i oni šta god hoćemo.
- Kinezi hajv majnd. Pročitajte Bobišina i Sevastova zapažanja, slažem se sa njima.
- Latinosi su nam slični po idiotluku, ali i po osećaju za dobro zezanje. Uključujući tu i retardirano zezanje sa sopstvenom zemljom i budućnošću svoje dece.
- Rusi su živ primer kako bi izgledali mi Srbi da nas ima 200 miliona i da imamo interkontinentalnu nuklearku.
- Francuzi veći fašisti od Švaba.
- Česi nadobudni, ali rispekt za osećaj za kolektivno dobro koji mi nemamo. Slovaci isto samo nisu nadobudni kao Česi. Poljaci u isti koš, ali jebali ih papa i mržnja prema Rusima u guzicu više, smoriše.
- Nordijce realno bole kurac za sve. Imao bih nordijca za komšiju, išao bih sa njima u kafanu, ali ne bih živeo tamo niti bih živeo sa jednim u istoj kući. Ne znam zašto, numem da objasnim. U nordijce ubrajam i Fince.
- Što se Balkana i direktnog komšiluka tiče... saću izazovem buru. Ne komentarišem bivšu Jugu. Realno najbolje sam se kontao i zajebavao sa Bugarima, Rumunima i Grcima. Više volim sa njima da blejim nego sa većinom Srba koje znam. Albance možemo podeliti na Albance i Šiptare. Nije isto. Štono mi reče jedan Albanac iz Drača, inače grčke pravoslavne veroispovesti "jebi ga brate, svako ima svog kosovara". Mađare moraš da pridobiješ, ne prihvataju te na prvu loptu, ali kada se skontaš sa njima do jaja su likovi.
Za zakjlučak epskog pisanija, o mom mišljenju o jednoj prelepoj, velikoj zemlji bogatoj kulturom, istorijom, bojama i prirodnim lepotama i narodu koji živi na tom azijskom podkontinentu mislim da znate šta mislim...