- М♦
Ne znam ko je najbolji, al znam ko je najgori. Skočimiš. Nikad nisam video toliki hejt nekoga prema nekome kao njega prema meni. Gori je i od onog Ludog Čaka od koga nisam mogao da kažem “dobar dan” na forumu a da ne dobijem lavinu uvreda i jebanja majki i slično
Mislio sam da je oll najbolji dok nije imao ove ispade kiseljenja prema ljudima van nbga
Lista vukajlijasa za koje bih placao da citam njihove postove:
Marko
Papet
Radjard
Pseto
Bohor
Shomy
Armin - М♦
hej hej bez psovanja

Agilni i Shomy su najljubazniji ljudi koje sam upoznao odavle. Prave mice.
Očekujem temu *Ko sa sajta vam je drag?* i kapiram da će Čak ubedljivo pobediti u glasanju
http://replygif.net/i/104.gif- М♦govno jedno malo depilirano feminizirano
haha mene ljudi mesaju ovde sa nekim izgleda
- PA
Propašće i ova tema za glasnje ko i ona moja ustvari ko i sve teme za glasanje na forumu uopšteno al ajd
https://image.prntscr.com/image/LAfQcp93Tq_7mEiXpPITUQ.jpg
Zna se 
Realno ste likovi svi... ja znam da sam najgori lik, realno... za ovih 9 god nisam se sa nikim zgotivio ili družio ili upoznao, sem sa par žemski koje sam hteo da karam... au realno delujem kao smradina neopevana... ali ja imam neki trip da niko nije ovde realan lik... nekako mi ne delujete realno, naročito kad počnete neku ozbiljnu realnu spiku... a i sramota mi je realno da upoznajem bilo koga ko mi je čitao definicije, ko kurac govnjav da mi je video i drkao na njega. Stvarno mi je sramota mog ponašanja na sajtu naročito na početku moje karijere, previše sam trolovao i hejtovao sve žive. Ali zapamtite jedno: VOLIM VAS LJUDI! realno...

Nisam, izdrko ga malopre ali hvala na pitanju... jel hoćeš da mi budeš prvi drug vukajlijaš koga ću da upoznam, znaj da ću uvek biti tu za tebe, davati ti zajam, nabacivati cure i sl... i tako ću dokazati da nisam peder i smrad pa možda me i drugi zagotive pa će početi da se druže samnom... molim te.

Čekam odgovor, uporan sam ja kad je u pitanju pravo prijateljstvo i ako nam ne uspe nije jedini ima dosta i drugih vukajlijaša... jedan će valjda da prihvati... i kad vide u stvari koliko sam dobar lik počeće da pričaju da dobro drugujem pa će i drugi da me gotive pa i čak da me zovu na neobavezno zezanje i pivo. Možda me za koju godinu ili deceniju proglase za najboljeg lika na vukajliji. U životu je važno da imaš neki cilj i da budeš uporan.
Grok druže samo te molim da krenemo polako pošto mi je ovo prvi put.
Prvo na pivo jedno i da se malo ispričamo pa posle ti kod mene na slavu pa ja kod tebe... sve se može dogovorom, verujem da će nam biti lepo u našem budućem drugovanju. Znaj da si mi za ovo malo vremena od kad smo drugovi postao jedan od boljih drugova kojeg sam upoznao na vuki.... Uvek ću se sećati kad si me pitao da li sam napaljen batice, to me još uvek nije neko pitao, vidi se da brineš za moje seksulano zdravlje i da me već smatraš za brata.- М♦
Sad bih napisao ali napusice me jedan autor iz kragujevca
- PAVOLIM VAS LJUDI! realno...
Ovo što kaže Ludi Psihić
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.