- L
rum dobar neki kubanski
- L
greje i puca na agresiju de ces bolje
tripujem pirata - L
ne znam de sam vezao brod
- b
jebene pederčine i pozeri
rakija
- K
Vinjak 5, kajsija kad je dobra. Gotivim i neko dobro crno vino, al to pijem samo kad jedem pecenje i rusku salatu
- K
Hahah a ja se u crno vino bas slabo razumem i u pica generalno. Uzimam fazon prosecno vino u maksiju za 700 kinti haha
- L
u pravu je covek, rakija prvo ,pa sve ostalo
zuta osa bolje pice nisam probao kakvi viski kurci palci - L
peruanska rakija ajahuaska
- Srakija eventualno pre supe
Hahah pre supe jebene

1/10 rakija valja.ostalo je go kurac koji srbo pece i kenja da pece za sebe i da to valja.srbo navikao da pije i aceton,pa mu je i mali pomak od toga najbolji konjak.
ta jedna sto valja je melem.u rangu nekih prosecnih viskija i konjaka.nesto prosecno je sto obicni smrtnik moze sebi ponkad kupiti.
i svi seru da imaju najbolju rakiju.
inace,pijem sve.pivo je nekako najprakticnije,a neki zest je za neka sedenja i blejanja.- b
davno je izlazilo neko poljoprivredno glasilo, tipa neki godišnji almanah i sećam se priče da je neki seljak kenjao non stop kako ima najbolju rakiju u selu ili šta već, bukvalno se peo na kurac svima... i komšije mu provale u podrum jednu noć i maznu kilo (da, kilo pederi) rakije i poture mu kao e majstore imamo konačno konkurenta koji može da te sruši s trona.. i on pije kao i kaže mislim jeste kul, ali moja je daleko bolja... posle ga valjda vilama izboli i bacili u krečanu da ne sere više

ima slicnih prica vezanih za pivo.oni sto seru da ne mogu neko,pa im doneses npr jelen i kazes da je lav,a on sere kako je lav najbolji dok pije jelena i sere da nikada ne bi mogao da pije jelena.licno sam prisustvovao par puta.dobju ljudi toceno i prave se pametni.
bila neka spika iz francuske.meni drugar ispricao ,a on je procitao na netu.znaci da je istina 1000 posto.neki enolozi kenjali nekom liku da mu ne valja vino.on ih opet pozvao,zbuckao 3 vrste sranja i jednu vrstu dao dobrog vina.probali oni sve,nahvalili neko sranje i on im rekao da pojma nemaju jer je to vino otprilike pravio od sopstvenog govneta.davno mi je ovo ispricano,pa sam mozda neki detalj zaboravio,ali sustina je ista.- L
kojeg piva locete s merakom ,ne mesano s merakom,nego kad ste u kesu ? meni ovo novo niksicko IPA bas lezi ,i ta aroma za promenu prija, inace volim skoro sva piva da nisu mnogo gorka i slatkasta,tuborg isto volim iako je ozloglasen meni je u staklu ekstra,i lasko mozda mi je top 1 u staklu od ovih 'domacih' jeftinijih
- L
da li je moguce da mi ustvari nemamo ni jedno domace pivo da valja ? lav,jelen,bip,zajecarac kojeg su pokvarili gorusicu mi stvara...splacine od piva imamo da vam ja kazem,kakva drzava takvo pivo! haha ,e ma ozbiljno imal tog piva da valja domacega sve mu jebem ,dodje neki svetski putnik pita te za domace pivo ti mu kupis jelen il lav
- L
ima andergraund piva tipa valjevsko je ok staklo..nije da nema ,ali od komercijalnih ni p od piva.. i tako ispricah se sam sa sobom dobro mi dodje ovaj monolog
bosanci imaju nektar ,vrhunsko pivo

od tih sirotinjsko zidarsko studentskih piva je mozda trenutno najbolji lav premium.nije smece kao lav lav, ne oseca se na kanalizaciju.guraju ga sada,pa je jeftino i dele flase za menjanje.verujem da ce podici cenu vremenom.znam samo da je lav najjeftinije pivo i opet ga niko ne pije.
dobro je valjevsko.doduse,popio sam par flasa ukupno.
ima i zrenjaninsko po prodavnicama.zrenjanin koji nema vodu.mislim da je celarevo zalepilo etiketu zrenjaninsko na neko od onih njihovih skart piva koje izbace svakih nekoliko godina pod drugim imenom.