- DP
ovde se upisite
- b
ajde Luvatare, sta odugovlacis
- DP
- evo ovo mi je sin, doveo sam ga da uci poso, kako se kaze?
- dobar dan, ljubim ruke.
- daj snajka da vidim taj lavabo sto curi, za mene kafu, za malog nista, nije zasluzio, juce je pred musterijom govorio bez da mu dam dozvolu 
/r/pametnost
https://youtu.be/TAKLgJBFkpA- s
Ali te ćale izdržavao do 30-te godine, Zapata
- s
Ja sam radio sa stricem nekad davno. Naučio sam mnogo toga sa njim, a pre svega da ne treba preterivati sa poslom niti se istim opterećivati
- DP
"Gledao ga je namrgodjeno... onako presavijenog ispod bojlera, dok mu je virio majstorski dekolte. Isuse, kako je smrdeo. Setio se svakog udarca koji mu je otac dodelio, u trenu, od detinjstva do sada, setio se onog trenutka kada je pao godinu na faksu i pokunjen morao da dodje da ga moli da radi s njim. Trenutka kada je zrtvovao svoju slobodu radi 200 evra mesecno. Trenutka kada je definitivno postao pijun svog oca nasilnika. Ili je pijun zapravio bio ceo svoj zivot. Isuse, kako je smrdeo.
Kako bi bilo lako ubiti ga. Sada. Istog trenutka. Spasiti se bede. Udariti ga gedorom po potiljku, i reci da se bojler odvalio i pao na glavu. Zadaviti ga i okriviti infarkt, ipak je bio gojazan. Ali nije imao hrabrosti. Samo je cutao, klimao glavom i grizao usnu.
Isuse, kako je smrdeo"
Jadi mladog Erua, 2020, Samizdat B92
- s
Raditi sa ćaletom > ćale te izdržava
- s
Priznaj, Đepe Gamborela
- DP
Bukvalno nisam uzeo caletov dinar od 2007. godine
- PA
Bolesniče bolesni što mi truješ svest bre, ja došo da pročitam nešto smešno, eventualno histerično, kad ono međutim....
- PA
Ali upis, na listi sam
- s
Šta lupetaš ti dečko
- DP
Nije, ovde pokusavamo da pomognemo decaku da se otrgne iz kandzi oca preduzetnika i da napravi sebi svoju srecu
- s
I believe in Erisha as strong as I believe in myself, he's going to make it, no doubts
- s
Just keep your flow
- s
Zapata je ljubomoran jer je parazit na državnoj sisi i nikad nije ni pokušao bilo šta da napravi sa svojim životom, nego to je ta lajna što te averidž srpski roditelji guraju po: osnovna-gimnazija-fakultet-državni posao. Idi rokni se, čedo sistema
- s
Tarzaniju finansiraju Đilas i Soroš
- b
Bobe, vodiš li neku evidenciju o nalozima, trocifren broj ipak ne može da se drži u glavi, na primer dođe do zabune nekad pogrešiš browsere na primer kad sa jednog naloga nudiš felacio za novac, a sa drugog recimo pišeš neke normalne stvari itd
- s
Ko ti to kaže, informacije koje su važne za mene ja zadržavam u glavi, ne obazirem se i ne trudim se da zapamtim one nevažne, zato sam ovu veštinu podigao na nivo savršenstva, i oduvek je i bilo tako. That's coming naturally... for me
- s
Ali ajde da te pustim malo da se igraš... Imam sveščicu na linije u kojoj sam zapisao 4756 naloga, crtica u produžetku, šifra od naloga
- b
samo da ti radis ono sto te cini sretnim, to je vazno
- s
I guess what- ti mi za to uopšte nisi potreban

https://vukajlija.com/forum/teme/75203-lista-svih-nas-kojima-otac-nije-sef-na-poslu?strana=1#post_4032028
al ovo je bas dobro vidi se da je bio nesto vise od brojaca stolica na tarzaniji, fino sam se zagigoljio- DP
Sutra je ponedeljak, Eru vec oko 15h svake nedelje dobija napad anksioznosti.
Svake nedelje nada se da ovaj put njegov otac nece upasti u
eruovu sobu u kojoj zivi vec 25 godina bez sanse da se preseli.Da nece upasti i grubo reci sinu "budi spreman u pola sedam sutra, ima mnogo da se radi"
Jednom je tako upao kad je Eru bio s jednom od malobrojnih devojaka. Ismevao ga, govorio curi kako moze mnogo bolje od njegovog nesposobnog sina blentavka. Vise je nikad nije video
- s
A šta si uradio drugo, nego prepričao ono moje za poluiposoban stan na Konjarniku. Đepe Gambarela... Stari plagijatoru.
- s
Erisha je samo još jedna u nizu tužnih sudbina mladih ljudi u ovoj zemlji kojoj neću ni ime da spomenem. Donekle... Do tog stambenog pitanja. Ostalo je prilično okej
- s
Erisha je vođen svojim snovima. Da li će novac potreban za realizaciju istih, zaraditi radeći sa ćaletom ili za nekog kontroverznog biznismena, hoću reći smrada izrabljivačkog, iskompleksiranog i sebičnog, apsolutno je nevažno ispred veličine njegovih ciljeva
- s
Ja sam jednom probao da radim sa ćaletom, ali nismo se lepo slagali i odustalo se od te priče. Pritom je čovek operisan od bilo kakvog smisla za privatni biznis. Ima onaj sfrj mentalitet, jedna firma doživotno
- s
Ne mislim o ponedeljku, mislim o ovom danu danas, nedelji. Ponedeljak je sutra, nije danas, posao mi je za sada svakako neminovnost pa zašto bih se i u slobodno vreme opterećivao njime.
- s
zapata nije jebo medicinsku sestru, a cca 10 godina radi u rendom bolnici
- s
10 godina je on zadovoljan platom od 53 000, 10 godina meriš temperaturu babama analnom tehnikom, 10 godina te rendom kosmopolita ogovara kako si papučar i peder sa ostalim med švecama
- DP
Ajde bre sta se jogunite, salimo se malo
Iselices se jednom iz kuce svog oca, ili ce ti makar podici sprat da budes iznad njega, prakticnije je.
- DP
Mislim bice malo tenzija kad se budes ozenio, bice svadja i varnica izmedju tvoje keve i buduce supruge jer su u istoj kuci, ali jebiga sam si birao