Kao što svako zna, petao kad se oglasi on mora negde i da zapeva. Svako od nas je u alkoholisanom stanju urinirao na najčudnijim mestima ovog sveta. Koja su vaša mesta koje ste obeležili onako dzukački sa gledanjem levo-desno i bez. Nemoguće je da ste uvek bili u stanju ili mogućnosti da oslobodite onih 80% vode iz piva baš u adekvatnu rupu.
Evo da dam moj odgovor.
Šorao sam na sve biljne vrste koje je moguće naći u Srbiji i okolini.
Lavabo
Saksija
Spomenici raznim crvenim junacima
Razna vrata kulturnih i nekulturnih zdanja
Nekoliko marki automobila sam markirao na ovaj način
To je što mogu da se setim. Da mi pamćenje radi bolje, setio bih se više.
Ispovedite se
LavaboШта је ту чудно, хаха?
Из задњег вагона воза, али то је класика.
Једном сам оверио од Авила, пошто сам после њега пио пиво, отишао на спавање, пробудио се (пошто ми се шорало, јелте) и истриповао да сам и даље у парку, а да ми је орман дрво.
Једном у теглу претпрошле године, вратио се из града а буразер заузео купатило, морао сам. И напунио је целу, изгледало је као сок од зове.- zp
U fioku.

Jedared izasao ispred diskoteke dva koraka ulevo i poceo da pisam vidim policiju i jednom rukom drzim kurac i pisam a drugom masem policiji napusio me lik ko budalu kako im rusim ugled sva sreca pa me poznavao inace bi me izuli od batina a jednom sam kod kuma u uzem centru novog sada pisa sa terase nekog 7-8 sprata na ulicu... i secam se da sam se vracao od nekle sa caletom i neki lik nas popisao sa nadvoznjaka sva sreca bili prozori zatvoreni...
- zp
Po njegovim grudima balkanskim.

pre dve godine sam prelemao nekog lika. Nači stojim (neki lajv ivent, koncert pičkematerine) i odjednom osećam kako mi neke kapljive lete po nogama, okrenem se, kad ono lik se uradio do jaja i izvadio tuksona i pisa oma iza mene. Kad sam se okrenuo, pogledao me i izbečio se. E tad sam kreno da ga lomim manijački i rukama i nogama.
- M
Puž, svjesno i namjerno.
По сиротињи.Подсети ме ово кад сам једном пишао на цигане. Тачније на њихову шатру. Пре једно 7 година, одвалили се ја и два ортака као мајке и остали без пива, а хтели још да пијемо. И налетимо на ганци свадбу у шатору, насред неке уличице и падне нам на памет да упаднемо и да пијемо. И ортак приђе неком матором циги који цирка сам за столом и пита га ко се жени, а овај ће њему ''Шта те тебе боли курац ко се жени?'' И одемо иза шатора и испишамо им се на шатор тако да се сва пишаћка слила унутра. Приде смо им узели троугао (а био неки фенси троугао, вероватно од мерџе) који су ставили на улицу да преусмере саобраћај, и бацили га у контејнер. Пијани ретарди.

У порти (јебига, ту се цугало, док поп није поставио рефлекторе, мор'о сам негде и пишати), у веш машину ( ту сам морао, само да видим да ли се могу сагети и из лежећег положаја пишати у бубањ), пијан. Затим на споменике у градском партизанском гробљу, комшији трозубом Раду у ципеле, по вратима станова у мојој згради, у саксије мушкатли на балкону, по клупама око средње школе, састајалиште локалних дрипаца, по чесмама у вецеу тржног центра ТОМ на Палама, а кад сам био мањи, редовно сам пишао у каду, не знам зашто.