Koja su najčudnija mesta na kojima ste urinirali?
  • Nash Bridges

Kao što svako zna, petao kad se oglasi on mora negde i da zapeva. Svako od nas je u alkoholisanom stanju urinirao na najčudnijim mestima ovog sveta. Koja su vaša mesta koje ste obeležili onako dzukački sa gledanjem levo-desno i bez. Nemoguće je da ste uvek bili u stanju ili mogućnosti da oslobodite onih 80% vode iz piva baš u adekvatnu rupu.

Evo da dam moj odgovor.
    Šorao sam na sve biljne vrste koje je moguće naći u Srbiji i okolini.
    Lavabo
    Saksija
    Spomenici raznim crvenim junacima
    Razna vrata kulturnih i nekulturnih zdanja
    Nekoliko marki automobila sam markirao na ovaj način
    To je što mogu da se setim. Da mi pamćenje radi bolje, setio bih se više.
    Ispovedite se

• .,.

На банкомат Уникредит банке пре три године, мислим да је моје ортаке и дан данас блам што ме познају због тога. А мене боли курац...

• Nash Bridges

zaboravih bankomat. dobro me podseti. Nekoliko zapisanih

• Alkaloid

Sauna, po vrelom kamenju u nekoj teretani. Nikad se više nisam tamo pojavio, smrdelo je neopisivo.

• Скелетор

očekuješ da ti nabrojim gde sam sve pikio? anjužual plejs? hehe,pa dal si normalan? lolol

• Punjac

Na skupstinu

• Punjac

I Nemacku ambasadu

• Џими

Lavabo

Шта је ту чудно, хаха?

Из задњег вагона воза, али то је класика.
    Једном сам оверио од Авила, пошто сам после њега пио пиво, отишао на спавање, пробудио се (пошто ми се шорало, јелте) и истриповао да сам и даље у парку, а да ми је орман дрво.
    Једном у теглу претпрошле године, вратио се из града а буразер заузео купатило, морао сам. И напунио је целу, изгледало је као сок од зове.

• Nash Bridges

Sad se bas setim. Nalijem se ko svinja u kafani. Izadjem napolje i okrenem se i zapisavam vrata. Otvara gazda i vice "MAMU TI JEBEM! JEL TAKO I KOD KUCE?!!" reko "Daaa batice! Naš kako je dodjano. Moraš probaš." Vijao me čovek i još njih par posle toga da me ubiju.

• Kobe braTe

Zgrada, most, u hodiku jedne banke ..

• .,.

и истриповао да сам и даље у парку, а да ми је орман дрво.

Ајде, кад си пробио лед... Имао сам сличан случај, пио сам неки други курац, који није смео са алкохолом, је ли... И исто се истрипујем да ми је звучник бандера, и залијем га... Ујутру бара на столу, ужас, а звучнике сам морао да мењам.

• Punjac

Ko jos nije pisao u krevet kao klinac...sanjas potok ili reku i eto :)

• Луди Чак

Moj brat je pišao po kolima u kojima je bilo ljudi :)

• Pala s' Marsa

U Grčkoj na sred autoputa i sa kućice na drvetu...

• Punjac

I na plazi gde je brdo ljudi,izvadim kurac i pisam...

• zlatoguz

Po cipelama.
    Svojim i tuđim.

• riffraff

Са капије на чувеној Андрићевој Ћуприји :)

• hladan.krompir

По великом осветљеном прозору неке осигуравајуће куће током манифестације пива. А одмах је ту магистарлни пут. лололо

• Bojan extream

Jedared izasao ispred diskoteke dva koraka ulevo i poceo da pisam vidim policiju i jednom rukom drzim kurac i pisam a drugom masem policiji napusio me lik ko budalu kako im rusim ugled sva sreca pa me poznavao inace bi me izuli od batina a jednom sam kod kuma u uzem centru novog sada pisa sa terase nekog 7-8 sprata na ulicu... i secam se da sam se vracao od nekle sa caletom i neki lik nas popisao sa nadvoznjaka sva sreca bili prozori zatvoreni...

• .,.

По сиротињи.

• Скелетор

Jedno vreme sam bio toliko navučen da šoram u lavabo da mi je wc šolja bila tek druga opcija. da nisam živeo s curom neko vreme, garant bih i dan danas radio tako jebeš mi sve.

• S

haha kak'a tema!
    Pa sigurno da je bilo dosta cudnih mesta, kasnije cu izdvojiti neka u EDITU kad se setim..

• don_brate

Ја сам пишао у лифту и то онако ка вратима док сам ишао на горе тако да сам малтене запишао свака врата сваког спрата до мог (осмог).

• Punjac

Ja sam usao u neku gimnaziju i sorao im po lavaboima,ja i ortak...tacnije u devetu gimnaziju.

• Pala s' Marsa

Niz svoje noge... Nisam mogla da izdržim pa sam malko pustila...

• don_brate

Е, да, пишао сам у канту за ђубре у кухињи једном.

• zp

Po njegovim grudima balkanskim.

• Nash Bridges

pre dve godine sam prelemao nekog lika. Nači stojim (neki lajv ivent, koncert pičkematerine) i odjednom osećam kako mi neke kapljive lete po nogama, okrenem se, kad ono lik se uradio do jaja i izvadio tuksona i pisa oma iza mene. Kad sam se okrenuo, pogledao me i izbečio se. E tad sam kreno da ga lomim manijački i rukama i nogama.

• Cakana!

Ispod mosta. Zadesi se tu neki ciganin i tu okadismo, što se kaže bratski. Mislim, ne bih ja, al sila Boga ne moli.

• shitbrix

Главна улица; пар метара од Бакингемске палате; базен(али онај дечији запремине 2 литра лоло, после се нека деца купала ту) и не могу да се сетим више..

• Слепи

У свој орман са гардеробом. Месечарио сам, јбг...

• Spavallica

Drugarica u žbunju na Trgu, jes da je bila noć, al bilo je i ljudi, no dobro, bila je pijana... :)

• Скелетор

si pišo u zenba u akva parku edi? naš koji kul osećaj kace spuštaš onim toboganom i daješ mu po pišanju istovremeno

• M

Puž, svjesno i namjerno.

• shitbrix

si pišo u zenba u akva parku edi? naš koji kul osećaj kace spuštaš onim toboganom i daješ mu po pišanju istovremeno

Хахах! Јесам!

• Hydrog3n Cyanide

Џими sez:

Једном у теглу претпрошле године, вратио се из града а буразер заузео купатило, морао сам. И напунио је целу, изгледало је као сок од зове.

U teglu, kažeš?

http://game.wippiesblog.com/files/2009/05/jarate.png

• Denisx

U krevetu, nisam bio u stanju da ustanem do wca

• Џими

По сиротињи.

Подсети ме ово кад сам једном пишао на цигане. Тачније на њихову шатру. Пре једно 7 година, одвалили се ја и два ортака као мајке и остали без пива, а хтели још да пијемо. И налетимо на ганци свадбу у шатору, насред неке уличице и падне нам на памет да упаднемо и да пијемо. И ортак приђе неком матором циги који цирка сам за столом и пита га ко се жени, а овај ће њему ''Шта те тебе боли курац ко се жени?'' И одемо иза шатора и испишамо им се на шатор тако да се сва пишаћка слила унутра. Приде смо им узели троугао (а био неки фенси троугао, вероватно од мерџе) који су ставили на улицу да преусмере саобраћај, и бацили га у контејнер. Пијани ретарди.

• .,.

ахахахахахахахахаха

• Comatose

У порти (јебига, ту се цугало, док поп није поставио рефлекторе, мор'о сам негде и пишати), у веш машину ( ту сам морао, само да видим да ли се могу сагети и из лежећег положаја пишати у бубањ), пијан. Затим на споменике у градском партизанском гробљу, комшији трозубом Раду у ципеле, по вратима станова у мојој згради, у саксије мушкатли на балкону, по клупама око средње школе, састајалиште локалних дрипаца, по чесмама у вецеу тржног центра ТОМ на Палама, а кад сам био мањи, редовно сам пишао у каду, не знам зашто.

• Punjac

Moracu na policijsku stanicu da se ispisam jednom...

• kryptonite

Ja sam jednom pišao u pisaor.

• Punjac

Dzimi bukvalno pisao po sirotinji

• Jericho

Trg Partizana u Uzicu + Trg Republike u Beogradu. Ovo prvo tokom restrikcija, pa je bio mrak, ovo drugo tokom jedne nove godine, kad nije moglo od guzve da se dise, pa se moralo improvizovati. Manje uspehe necu ni navoditi.

• Тхе Проф

Sad za Novu u Lukovskoj Banji, u bazen sa ivice. Bio pijan k'o svinja - trovali nas nekom tozovačom, nisam znao 'de bijem do juče. :)