- DP
Ja znam da ima neka grupa na fb o filmovima gde je moderator, jednom prilikom napisah kako je "Pariz, Teksas" spor i precenjen film, bio sam izbačen iz grupe bez objašnjenja. A očekivao sam diskusiju ravnopravnu.
- s
Ako je svuda narod k'o ovde, ja ću da napravim spejs šatl i odletim u Svemir u najudaljenije galaksije da potražim sebi drugi narod
- b
pariz teksas je filmcina sta lupas ti jebeno
- DP
Paris, Texas... glavni lik ne govori iz nekog, samo njemu znanog, razloga.
- s
Kakav nemački humor...
- s
Pošto samo zna da krade tuđe biznis ideje, predlažem kretenku Remeu da lansira novo pivo na tržište- hladan Stratimir, sa Gambijevom profilnom na etiketi
- s
Hladno ceđen Stratimir, sa kriškicom limuna, čitav Beograd i Resnik su poludeli za ovim pivom koje u neku ruku, simboliše prestonicu, dešnjaci neka ga piju iz desne ruke, a levaci da ga ne piju uopšte
https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=503212785650 - s
Nacuclam te kurcem smočenim u proliv govnare
- s
Nauči da se ponašaš jednom seljoberu
- s
Treba neko da ti ohladi tu retardiranu usijanu glavicu batinama ili da ti stavi nož pod grlo
- s
Dosadan si i naporan u pičku materinu najveći smarač u celom univerzumu
- s
Glup i neduhovit
- s
Svakome bi sreću uništio samo zato što je ti nemaš, govnarko jedan mali ljubomorni, nije te ćale tukao dovoljno izgleda
- s
Kako ti ne dosadi više Eriša i keva je na izdisaju jebate dan
- s
Evo ti je jebi je jebi je dok ne padneš u nesvest o jebote
- s
Njena misija je završena sad ionako živi da me nervira i diže pritisak
- s
Ja ću tvoju da lujmujem malo i da joj dam da mi ga cucla mlađa je sigurno i lepša keva za kevu Erisxa msm da smo kvit
- s
Pokaži karakter Erisxa mi njima trebamo a ne oni nama mi smo alfe oni su kurtoni
- s
Jaooo peku me rane pa peku i mene majmune nikad zahvalnost nisam doživeo a davao sam milijardu posto svojih mogućnosti uvek govnari nezahvalni aaa bojte se smrtnici Đangove osvete ne praštam više ovu dušu moju ovu krv moju crvenu
- s
Aaa izdrkam ti majci po kosi Erisxa
- b
forza
- s
Nikad
Zauvek ja i zauvek sebi veran
- s
Nemoj da štitiš govnare i mučitelje Erisxa i da koriste tvoju energiju pa da izvuku svoje smrdljive bulje kad im završiš posao, ne koštaju ništa, pičke su to, živi svoj lajfstajlo i uživaj u životu
Nemačka iznad svega. Mrš klošari
- k
Bilo je to dobro vrijeme