Evo ovako,
sledećeg petka, 28.11.2014., Dom omladine, 20:00, ko je raspoložen neka izvoli da zajednički podržimo našeg Čavu na
Beogradskom Festivalu Kantautora, a sve to zalijemo uz pivo pre i posle nastupa. Ulaz je besplatan.
Ko je za pivo pre, 19:00, ispred Doma omladine, tačnije kafana "Sunce", ima Zaječarsko.
Vidimo se!
Dotle, BEZ SPEMA.Publika:
-Natnat, Agilni, Rejvenka, Lemaja, Pseto, Prov, Reme...Nećkaju se:
-Vejv...- A
Ne garantujem za pivo posle svirke, ali dolazim na ovo pre.
- l
alal im ćufte, otvorili su fb stranicu a nisu napisali GDE se održava festival... ja sam za pivo (el sunce ona kornjača beše?) ali mi se ne cima na festival, eventualno mogu da izblejim 15-20 min tamo....
edti: a ne, sunce je ono što je u sklopu doma omladine, jel?
- l
pa ko da je neka mudrolija editovati informacije... al su zato prosto morali da napišu ime direktora te organizacije što orgnizuje... elem, never mind, vidimo se tamo!

Ja nikako da stignem da se javim.
Evo plana i programa:
https://www.facebook.com/kantfestbeograd/photos/a.578760912252068.1073741828.578449598949866/582068758587950/?type=1
Dakle, u 20h počinje, ja sam 10. na listi. Sad ,svako svira po dve pesme, tako da bi to sve trebalo generalno brzo da ide.EDIT:
Ulaz je slobodan!Kako god to bilo, meni bi bilo drago da vas vidim u što većem broju, pa kad se završi fest, ako se ide negde, i ja bih rado otišao jer svakako nemam šta da radim do prvog voza.
Tako da, eto, osnovni info je tu. Dolazim u Bg u sredu pa uvek možemo negde sesti i svirati, ako bude uslova. :)