Hladno pivo
  • Јова

Nisam ih dosad slušao, ali idem večeras na njihov koncert sa drugom, koji ih opasno sluša. On mi je preporučio nekih 20-ak pjesama da preslušam prije koncerta da bi bio koliko-toliko pripremljen. Evo sad preslušavam pjesme i mogu da kažem da mi se uglavnom sviđaju i po muzici i po tekstu.

Koliko ima fanova Hladnog piva na Vukajliji?
    Šta mislite o tom bendu?
    Koje vam se pjesme najviše sviđaju?

• JamesBond

Мени су срање.

• Скелетор

Dejan Cukić za mene...

• бури

ja obožava hladno pivo, i slušao sam ih dosad dva puta, ali neću ići večeras... nažaloost...

On mi je preporučio nekih 20-ak pjesama da preslušam prije koncerta da bi bio koliko-toliko pripremljen.

na njihov koncert kad odeš skroz nepripremljen, tj. da ne znaš ni jednu cijelu pjesmu, biće ti odlično... ljudi su jednostavno majstori za koncerte...

inače, trenutno najjači hrvatski bend, ali večeras kako sam čuo sviraju samo sat vremena, jer moraju podijeliti vrijeme sa jebenim LET3 i nekim amaterima tibjut azra

• Bruce

Ja sam bio fan još dok su bili toplo pivo :), ljudi su vanzemaljska manifestacija svega kvalitetnog u hrvatskom nacionalnom biću, a bez ijedne negativne osobine. Odlična muzika, nadnacionalni tekstovi koji prijaju svima, interesantna prezentacija... ono što su nekad bili Atheist Rap i Zabranjeno Pušenje pre Kuste kod nas. Socijalno angažovan bend koji svoju popularnost koristi na opštu korist. E, do kurca, svrših.
    Nećeš se pokajati, ali preslušaj neke pesme obavezno. Ljetni hit, Roštilj, Mlohava ćuna... teraj redom album Šamar. Sve je dobro.

• Јова

U mom društvu ih baš vole i dosta slušaju, ja se do ovog koncerta nikako nisam mogao nakaniti da ih preslušam, ali evo sad slušam i nije loše.

• Lullaby

jer moraju podijeliti vrijeme sa jebenim LET3 i nekim amaterima tibjut azra

LET3 je najbolji dio tog večerašnjeg koncerta :)
    A3PA je kolateralna šteta :))

E da. Ne volim HP. U pubertetu sam i slušala pokoju pjesmu, sad su mi neviđeni smor.

Lijep provod tebi, Jovičiću, ali ćeš da pokisneš :)

• чкама_лама

Брус објаснио. Гостују и у Пг-у 23. и 24. јуна, баш једва чекам. Нисам неки окорели фан, али прилично их волим и мислим да су препуни енергије за живу свирку.
    Нови албум ми још није ушао у уши, али јеби га, идем због старих ствари.

А ако сам добро схватио, са ХП-ом ноћас и Лет3? То не пропуштај никако! :)
    Слушао сам Лет3 на Егзиту, прејебен концерт.

• Јова

Samo se nadam da neće biti pljusak. Sinoć je baš padalo ko ludo.

• Bruce

za Let 3 samo jedna reč: respect

• Јова

Evo baš slušam, nevjerovatno koliko neke pjesme rade na prvo slušanje.

• Dedzon

Гостују и у Пг-у 23. и 24. јуна

I ja bih isao, nego sad cekam tvoje iskustvo da cujem. Ja ih isto volim i postujem, mada su malo zasrali sa najnovijim albumom, tako da se nadam da nece bas te pjesme forsirati na koncertu.

• Јова

Da znaš da hoće, svako forsira novi album na koncertu, mislim da ni oni nisu izuzetak. Zato ću malo preslušati i novi album :)

• Scooby Doo

hladno pivo rulz! Njihova stvar SUPERMEN je najjebanija, mogu da zaplacem uz nju!

• Dedzon

Onda ces nam prepricati. Ima par solidnih pjesmuljaka i sa novog albuma, ali za razliku od proslih nije to to.

• Пд

inače, trenutno najjači hrvatski bend, ali večeras kako sam čuo sviraju samo sat vremena, jer moraju podijeliti vrijeme sa jebenim LET3 i nekim amaterima tibjut azra

Ха. Лет 3 ће опрати, момци разбијају. Оба бенда су одлична, и јако добро звуче уживо. Слушао сам Лет 3 уживо, а слушао утиске са ХП-а. Дакле, благо теби што можеш на тај концерт, биће то супер провод.

• Petar Pan Pezo$

ja sam ih prvi put uopšte slušao uživo na exitu pre dve godine valjda. Pojma nisam imao nijednu pesmu al atmosvera je bila fantastična.
    meni su oni odlični.
    Kad počnu da sviraju ''tišina'' običaj na njohovim svirkama je da u tom trenutku uhvatiš prvog muškarca do sebe za ruku i da se držite tako dok traje pesma.

• Šta_htjedoh_reći

A pošto je karta za to noćas? Pošto će u Pg da bude 10 eura.. Mnogo majkuim.. ( haha, pošto i pošto)

• чкама_лама

I ja bih isao, nego sad cekam tvoje iskustvo da cujem. Ja ih isto volim i postujem, mada su malo zasrali sa najnovijim albumom, tako da se nadam da nece bas te pjesme forsirati na koncertu.

Ја вјероватно идем на прво вече, 23. Па ето, кад јавим утиске, можеш 24. да дођеш. Проблем је што је карта 10 е, али јеби га. Уштекаћу их до тад. :)

• Petar Pan Pezo$

Njihova stvar SUPERMEN je najjebanija, mogu da zaplacem uz nju!

misliš ono, oprostiću joj sve nisam ja supermen pa da mogu to na leđima da ponesem, oprostiću joj sveeee nisam ja supermen....lepa balada.

• Dedzon

Проблем је што је карта 10 е,

ALOOOO RODJACI!! Okle 10 e?! Plus voz i Bara 5, plus da izijem nesto! Aloooo makar 20 e mi trebaa. Okleeeee....

• aleksandra007

Ja idem 17. juna, sviraju na Arsenal festu.

• sunshine

Hladno pivo je trenutno najjači bend na Ex-Yu prostorima. Super im je i ovaj novi album.
    Malo si ih ispljuvali posle albuma "šamar" jer su kao pobegli iz punk'a, ali hejters gona hejt..
    Jes da mi je iritantan Hrvatski govor, ali morao sam preko toga da predjem..

I za kraj jedna sa pretposlednjeg albuma: http://www.youtube.com/watch?v=TFNBDotELqg

• чкама_лама

ALOOOO RODJACI!! Okle 10 e?! Plus voz i Bara 5, plus da izijem nesto! Aloooo makar 20 e mi trebaa. Okleeeee....

То ти је кад општина нема слуха за било какве културне манифестације. Мада ми је искрено чудно како не могу да нађу неког јаког спонзора, с обзиром да је у питању велики бенд и велики концерт за наше услове (мислим на Пг). 5 е би био неки плафон по мом мишљењу, али ајде.

• Dedzon

Pa ne gostuje Lerdi Gaga majkumu. Jes' da ih volem ali volem 20 e vise :)

EDIT: Daces mi broj telefona, uplatim ti 3 eura i zoves me sa koncerta. Ukljucim spikerfon i ka da sam tamo. :)

• Scooby Doo

ne pane mislim na onu: i dalje smo tu ti, ja i moj tata, nasa VELIKA LJUBAV napre malo kvadrata, i dalje moja draga spava u sobi gde sam lepio slike iz brava! =P eh ta ljubav...

• Chavez

Slušam HP od njihovog početka. Od pesama jačine tipa Rigoletto, došli su do ovog, aj da ne lajem kakvog, albuma poslednjeg. Ima jednu pesmu dobru, Ezoterija, i pola refrena jedne druge pesme, ne sećam se ni koje. Ostalo golo govno, treba da je mejnstrim, a čak nije ni keči za uvo. Očaj. Sve pre toga, pogotovo albumi Džinovski, Pobjeda i Šamar razbijaju. Obožavam Hladno Pivo, i fantastičan su bend koji se treba slušati, bio sam im na koncertu, razvalili su u NS-u, sve najbolje, ali poslednji album im je djubre, nažalost.

http://www.youtube.com/watch?v=7E0YSGQUuEM

Daleko od znoja, vjetrova, psovki i kočnica,
    kao puž nečujno uvučem ticalaaaaaaaaaaaa.

Momci, dabog da se popravili za sledeći album!

• Warner von Latinsche

Ја мислим да су срање.

• Scooby Doo

da ezoterija je jedina dobra sa ovog novog

• sunshine

Ljudi imaju običaj da pljuju sve što je novo.. Meni je novi album ekstra.. Pravi broj, Može, Svijet glamura i Ezoterija.. Samo me malo nervira ova "Ima da te lajkam".. Da ne hvalim ostale nisam ih još sažvakao.

• Scooby Doo

pa nije da pljuju, samo su prosle mnogo lakse ulazile u uho

• Јова

Ja što više slušam, više mi se sviđaju pjesme, stvarno sam budala šta sam prije propuštao.

• Scooby Doo

a i bioloski sat ce mi verovatno postati vrlo autoopisna za koju godinu =(

• Dedzon

Meni najbolji stih njihov kaze 'vako ...njen sorry po Vuku i smajli na ekranu, idu ruku pod ruku kao slo na ranu, zar nakon svega joj nisi ni poziva vrijedan, a zbog nje si presao na %^&...

Neprocenjivo.

• Džonovan

slušo ih bar pešes puta, uvijek bude kul...dobar provod želim svakom ko ide!

• komad1974

Najjači tekstovi definitivno.
    Glazbeno nisu moj stil, ali su jedinstveni i neponovljivi i zato ih volim.
    Mile je i inače tako lud i otkačen, pa tim više sve zvuči stvarno, istinito, životno, jednostavno se prepoznaš!

• Томдрил Мерилин

Ne pratim trenutno HP kao nekad, al' da, bili su mi jedno vrijeme omiljeni. Album "Samar" je objasnio. Let3 i Atomci, to bih volio da poslusas uzivo, ako se ikad' ukaze prilika.

• Dub

HP je jedini bend koji obožavam. Tekstovi jednostavno sabijaju. Samo jednom sam bio na njihovom koncertu do sada. Nadam se da ću ići još koji put. Što se tiče novog albuma, meni je ok. Ali imaju oni već dosta dobrih stvari i mogu sebi da priušte i malo eksperimentisanja, a i uozbiljili su se malo, poženili i tako to. Sa novog albuma mi je najjača Kirbaj i kotlovina :D

• Џими

Оно... Нисам неки превелики фан, али поштујем их јако.
    Панкери који добро знају да свирају, што је реткост.

• бури

ima li onog jovičića ili nekog drugog ko je bio na koncertu sinoć da kaže kako je bilo?

• Јова

Bilo super, prvo svirali Pozdrav Azri, pa HP i na kraju Let 3.

HP, odsvirali jedno 5-6 pjesama sa novog albuma, ostalo stare. Ozvučenje bilo odlično. Svirali jedno sat i 15 minuta.

Na letu 3, nismo ni ostali, pošto je ovo dvoje bilo 3 sata sve skupa, pa noge već počele da otkazuju.

• sylar011

htedoh da idem sa ortacima jebem ti sve, ali oni se iscimali oko keša, pa reko daj jebiga da ne idem uopšte ako ću sam da idem. i nisam :( a jebemu mora da je bilo jebeno

• Стеван

Допадају ми се, мада их нисам детаљније упознао. Планирам. А такође планирам да идем на њихов концерт у децембру у Хали спортова, пошто су два друга и две другарице ишли у Шабац (чини ми се) на њихов наступ и кажу да им је било одлично.

• Л0Л

Одличан бенд, тренутно су врло могуће, најбољи бенд са простора бивше СФРЈ, то је моје лично мишљење... За нови албум сам се бојао да ће испасти њањав али је добар и тако... Све у свему, до јаја!

• Dub

Na letu 3, nismo ni ostali, pošto je ovo dvoje bilo 3 sata sve skupa, pa noge već počele da otkazuju.

Tako su se zajebali i kad je bio Koncert godine u BL, pa stavili HP prve, poslije toga, ljudi skakali do pola svirke Van Goga i lipsali, a na Bajagi ko je ostao, lelujao se ko popišana vrba na povjetarcu.

• бури

istina dube... ja sam pola bajage presjedio...

• Здравко Дрен

ne gotivim tu muziku ništa posebno, al mi zato devojka zna sve njihove pesme od prvog do poslednjeg slova.

• v u k

Gde je bio taj koncert HP-a prekjuce, nisam citao? Inace slusam ih. Odlican bend.