https://www.youtube.com/watch?v=FSTMz-_kbVQ
Koje mesto im prognozirate?
- Š
Čini mi se da bih im zalivao krajnike spermom eto to mi se čini

https://www.youtube.com/watch?v=VpR5bdfJ72U
Da se upoznamo bolje sa našim predstavnicama.
- Š
Imala je smisao?

https://www.blic.rs/zabava/hurricane-usle-u-finale-evrovizije-sanja-ivana-ksenija/hlpnbeq
Samo da Vam javim da smo u finalu.
- s
Bolje bi prosli da smo poslali Melkijadesa da recituje "Otadzbinu" Djure Jaksica uz propratnu koreografiju tipa scene jurisa iz Prvog svetskog rata
- DP
Čine mi se kao kurveštine, što je u redu, jer kurveštine su, uz maline, naš najjači izvozni proizvod
- s
Uz rijalitije... Msm, "rijaliti". Svi oni tamo dobijaju tekstove i situacije koje treba da odrade, nema tu vise spontanosti
- s
Ali nije samo srbija bolesna, bolestan je citav svet, uporediti ljude i drustvo iz recimo '50-ih, '60-ih, sa ovim danas, bukvalno genocid nad covekom
- ŠСталкер
Albanka rasna neka pičkaOd ostalih rasnih jebulja tu su i Kipranka, Moldavka, Azerbejdžanka, Grkinja donekle. Nije fer što ispala Ustašica, odlična pičkica.
- Š
Grkinja osamnaest godinica majku mi jebem pedofilsku, sveže punoletna tek pola godine
- Š
Ali brate izjebo bi je onako zverski besno kao kobiletinu
- DP
Sanja voli anal, PROVERENO
- s
Ubedljivo najiritantnija pojava, pogledaj tu odvratnu njusku, ni ne lici na zensko jbt
- s
Pa bila sa onim pederom iz zadruge, sve mu placala hahah bukvalno ga oblacila a ovaj je sutnuo posle ko staru kantu i valjda nasao decka hahah i on isto vrlo, vrlo iritantan lik
- s
Ma kakvi, ne gledam vec godinama... Mislim da je zadnja gotivna pesnite bila ona KELE KELE sto su je cigani pustali i sa gramofona
- ŠZglavkar
Evrovizija je goli kurac već 15-20 godinaZa razliku od pre toga kad nije bila kurac šta? Kurčina je od samog svog začetka, nadam se barem da se ovi 'pevači i pevačice' koji odu tamo jebu međusobno kao zečevi, kao sportisti i sportistkinje u olimpijskom selu, barem neka vajda da ima od ovog trulog govneta polivenog burbonom.
- s
Kurcina je nekih desetak godina unazad, pre je bilo zanimljivo i imalo nekog smisla, sad je takmicenje potpuno politizovano

@Šmoklja pa je u pravu si. Od početka je u kurcu kao neki "svi smo mi braća" kvazi politički koncept. Ali mislim, relativno govoreći, što se tiče muzike. Standardi su niži svake godine. Trenutno prodaju govna i zovu ih muzikom. Pogledaj snimke od prije 20+ godina. A da i ne spomenem snimke iz sedamdesetih na primjer. Tada je objektivno u većini slučajeva postojao neki viši standard i kodeks nastupa/muzičkog sluha
Ne znam. Moguće je i da starim jbg
- s
Gde god se umesa politika i politicari, to postane govno
- b
end a tvelv points from Šabac gouz tu..... Stratimir's madr!!!!!
- s
Prvu Evroviziju sam gledao 1962 godine, kod mog rodjaka u Sapcu koji je prvi imao televizor tada u citavoj SFRJ, secam se da su pesme tada bile zaista pesme i tako milozvucne zaista lek za dusu. Za razliku od ovog djubreta danas
- DP
Hari Kejn izduvo
- Š
Duel Srbkinje i Šiptara iza kulisa, ajmo kurvice naša