I... kako vam se sviđa?
  • Hydrog3n Cyanide

Pa ljudi moji, šta mislite o Vukajliji sada? :) Jel' vam se dopada? ZATO ŠTO SE MENI DOPADA, JUUUUUUUUUPIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!111111ONE

• neobavesten

kaizene, odlican posao. lepse, preglednije, brze, jednostavnije...ma sve! :-))

• .Vule

ja sam ostao bez texta kad sam dosao....ma VRHUNSKI

• Abraxus

Prvi utisak dobar! Videćemo još :D

• selenijum

Istraumira se kad vidjeh!
    Sad nemam vremena da pregledam, ali vidjećemo...

• Che-Vu

Mislim da ce trebati malo vremena da se naviknem na dizajn, ali nove cake mi se svidjaju, tipa definicija dana... Zanimljiva stvar za surfovanje. :)

• Цыплёнок

Super je. Svaka čast!

• ~Artemida~

Slova su prevelika i ružna, a dizajn mi deluje jednostavnji nego pre.
    Inovacije mi se sviđaju.

• Tulumbac

Neobicno, prvi utisak. Verovatno ce biti mega-cool kad se naviknem :)

• kaizen

hvala svima :) naravno, ništa od ovoga nije konačno... ako vam se nešto ne sviđa i dovoljan broj vas vikne, promeniću :)

• Џими

Ne sviđa mi se što nema prikaza najnovijih slika i klipova na početnoj strani. To je bilo kul. Boje su loše. Dobro je to što mogu da se listaju komentari na profilima autora.

• praskevichius

Ne.Ne.Nee.. Uopste mi se nesvidja.Blago receno RUZAN JE!
    Old school rules

• Љижанин

слажем се са Јимми Паге, недостају оне старе најновије слике и видео клипови! Оно је баш била кул ствар за све оне који су у том тренутку онлајн!

• neobavesten

Jedna stvar samo. Ovo se pre spominjalo, ali vise neformalno. Da se povisi nivo popularnosti dovoljan za ucestvovanje na cetu (i/ili forumu). Ovako, neko ostavi plafon 5-6 definicija, zaradi 50 popularnosti i ne daje nista vise. A definicije su ono na cemu se sajt bazira.
    pozz

• Shaper37

Dobro je, pogotovo komentari u profilu. Ja tek sad provalio da me je neko jos u oktobru pitao nesto.

• ~Artemida~

Old school rules!!! ♥

• Tulumbac

Lepse je bilo pre, jbg :(

• K

nemam nikakav utisak... u šoku sam O.o

• Rose_W

Skroz mi je čudno. Malo mi je glupo što svi mogu da vide moje komentare. Sad baš čitam, skoro svaki je HAHAHAHAHAAHAHAH kako je dobro!! ili nešto na tu foru. Pomisliće ljudi da sam umobolnik (mada neće mnogo pogrešiti) :)

• Tulumbac

Ja moram da pitam sta znaci kad je autor obojen u zuto (da se tako izrazim). Kod pretrage autora neki su zuti neki nisu. Sta to znaci?

• Hydrog3n Cyanide

Autor koji je obojen u žuto je trenutno aktivan na Vukajliji.

• Tulumbac

A, to. Do jaja. :)

• kaizen

Vama je to žuto?? Meni zeleno :) I na glossy i na mat monitoru.

• shiva

ma dal' si tjorav, majke ti ga...? :))

• Hydrog3n Cyanide

Da bi smo se svi složili, reći ćemo da je ŽUTO-ZELENO.

• .Vule

da,zuto zeleno

• neobavesten

vreme pokaze svoje jel...ono sa kacenjem slika na cet nije dobra ideja. postalo je kao lajtsou, a ne dopisivanje. klipovi su se donekle mogli kontrolisati, ali ovo... molba kaizenu za resavanjem ovog problema.
    predlog, ne mora se ukloniti mogucnost stavljanja slika, klipova i animacija, ali se moze ograniciti. recimo, svako po 3 klipa i slike dnevno moze da stavi na cet.

• Surovi

ma bre on/off dugme da se gleda link umesto slike/klipa

• Цыплёнок

Meni je skroz zeleno...
    Rose, mislila sam da je to samo kod mene slučaj :) Sve na isti fazon i sa nezamenljivim "haha". :s

• neobavesten

kako god, samo da se ovo resi. ide mi na...oklagiju. :p

• En_Dotter

meni je ovde sve haoticno. nista ne valja. da imam vremena uradio bih screen shot. Samo se ulogovah na sec...
    Javljam kada dobijem normalan net kako je.

• Trouble

Definicija dana je jedina promena vredna pomena.
    Samo ne razumem čemu insistiranje na ovim pastelno-razvodnjenim bojama...

• v

Dobro je sto sada ima vise opcija, ali novi dizajn je malo cudan. Svima nam je cudan jer smo navikli na stari, ali navicicemo se i na ovaj!

• mare011

lepse je bilo pre, a i bolje
    sad je dosta sporija

• jation

Sve je stvar navike... Ova verzija je definitivno funkcionalnija...

• Gvozzden

Ova verzija je nekako za pičke...mada i pre ste svi vi bili pičketine tako da je ono bila verzija za pičkice...avaj moraću da se uklopim u vaše pičkičasto društvo opet....pičke.

• Sherif_Gile

Ono sivo skroz levo bi trebalo da se izmeni, ovako izgleda mnogo nedovršeno

• mocca87

stari sajt mi je bio lepši, a što se funkcionalnosti i opcija tiče.... ček da se snađem, pa ću i to da prijavim.... :D

• Hydrog3n Cyanide

Provalite kako je nova verzija Vukajlija počela 666og dana od kako se Vukajlija napravio.

• МаријанаП

Баракуда, симболика, а? :)

Мени се допада, можда још по неке ситнице да се среде, али има времена и за то. Ђасви ми се што постоји "дефиниција дана", да оне прикупе још поена :)

• Љижанин

и мени се свиђа деф. дана поготову што је моја отворила ту традицију :)) Шалим се наравно, него јер морамо да пркосимо ђаволу са оним "Definicije dana Prikazano 1 - 10 od ukupno ""666"" :)

• ZoneZamfirsko

+: fino, funkcionalno, pohvale za def. dana i pregled svojih komentara.
    -: jako sitna slova (oci mi ispadose), ubi me ona crvena boja kad treba da se klikne na forum, profil itd. uopste mi se ne uklapa, i nekako mi je sve skuceno, ne razumem potrebu da se sa strane ostavi po 5-6 cm sivog prostora.
    Mogle bi malo zivlje boje, krupnija slova, i naravno, pretraga groblja! Za sve ostalo pohvale, promena je uvek kul, a na raspored cemo se navici vrlo brzo!
    edit: auuu tek sad videh, vise nema pretraga def. po pocetnom slovu pojma? Ako nema to mi je veliki minus, jer je kopanje po arhivi da se nadje def. jako dosadno, iz iskustva.

• Che-Vu

Zone, to sam i ja pomislio prvo, ALI - ima pretraga po slovima skrooooz dole, zavijena u crno. :)
    Inace, malo mi je lepse JESTECKI izgledalo ono pre kad su nove definicije bile s desna i ne ovako u koloni, nego jedna za drugom... Bas nekako originalno bilo.

• dl

Ovde fali puno puno peglanja.

• Che-Vu

Pa kad zavrsis sa sudovima... ;D

• dl

Pa Che mog'o bi malo da pripomogneš :D