- K
nemam nikakav utisak... u šoku sam O.o

vreme pokaze svoje jel...ono sa kacenjem slika na cet nije dobra ideja. postalo je kao lajtsou, a ne dopisivanje. klipovi su se donekle mogli kontrolisati, ali ovo... molba kaizenu za resavanjem ovog problema.
predlog, ne mora se ukloniti mogucnost stavljanja slika, klipova i animacija, ali se moze ograniciti. recimo, svako po 3 klipa i slike dnevno moze da stavi na cet.- v
Dobro je sto sada ima vise opcija, ali novi dizajn je malo cudan. Svima nam je cudan jer smo navikli na stari, ali navicicemo se i na ovaj!

+: fino, funkcionalno, pohvale za def. dana i pregled svojih komentara.
-: jako sitna slova (oci mi ispadose), ubi me ona crvena boja kad treba da se klikne na forum, profil itd. uopste mi se ne uklapa, i nekako mi je sve skuceno, ne razumem potrebu da se sa strane ostavi po 5-6 cm sivog prostora.
Mogle bi malo zivlje boje, krupnija slova, i naravno, pretraga groblja! Za sve ostalo pohvale, promena je uvek kul, a na raspored cemo se navici vrlo brzo!
edit: auuu tek sad videh, vise nema pretraga def. po pocetnom slovu pojma? Ako nema to mi je veliki minus, jer je kopanje po arhivi da se nadje def. jako dosadno, iz iskustva.- dl
Ovde fali puno puno peglanja.
- dl
Pa Che mog'o bi malo da pripomogneš :D