Ово ме одавно копка. Посебно психолошки профил људи који дозволе себи да своју телесну масу набију не на 150, не на двеста, не на триста, него на јебених 500 и 600 кила?
Ајде, мало си јаче грађе, висок, кружиш око стотке, улењиш се, не крећеш се, салата ти мрска, скочиш на 115... Слава ова, слава она, зима дође, не излазиш из кола, опала, 130 кила. Не кажеш себи, еј, јеботе, тријес кила преко норме, дај да оладим мало, него удри по слатком и масном. Па јебему матер, мнооооого је лакше смршати него угојити се, да не причамо о финансијском аспекту квалитетног гојења, где без сома динара дневно само на бела и црвена меса нема не можеш да пратиш темпо било каквог наменског програма исхране. Јок, на теби је да једеш воћа и салатице, квалитетног меса, да се хидрираш и бавиш неком аеробном активношћу... Али скренух са теме...Једног јутра се пробудиш са 200 кила у гузици! И није доста! 250! 300! 400! Целих петсто! И чему вечито паламуђење типа, ''то је болест, то је психолошки поремећај, метаболизам функционише другачије код њега/ње, такве је конституције'', а с друге стране, не бих рекао да људско биће може да оповргне законе о одржању масе и енергије и нагоји се десет килограма од унетих пет. Камоли људско биће од пола тоне.
Опростите ми што сам написао увод збрда-здола и крајње немачко-појмовно приступио проблематици, али волео бих да чујем неке одговоре на питања која нисам поставио.

Inercija i entropija - drugi te hrani, hoće da te služi, nije mu teško da trčka oko tebe i ispunjava ti hirove, a kad naguraš 400 kila onda već mora da te natrpava jer mu žao da po celu noć plačeš od gladi. Sve bi ja to zaključavao u betonske prostorije sa vratima 50*50 i davao samo vodu, pa kad budu mogli da izađu, neka izađu.

Teške kosti i problemi sa metabolizmom!
Šalu na stranu, u Americi se čak traži da se vređanje ljudi na osnovu težine (da ih zovete debeljanima) izjednači sa rasizmom?! Jer nisu oni krivi što su debeli i smršali li bi kad bi mogli, ali moraju uneti 20.000kcal jersu konstantno gladni.
Ova je moj favorit: http://zena.blic.rs/Zdravlje/11729/Najdeblja_zena_na_svetu_smrsala_40_kg_uz_pomoc_seksa
Muža sažaljevam.
- l
tako što jedu. mnogo.

http://www.kurir-info.rs/britanac-od-368-kilograma-najtezi-covek-na-svetu-clanak-138500
Много глед'о Олимпијаду... Вероватно још од оне из Атине...
Pa što niko u Etiopiji nije debeo, da oni nemaju možda loš metabolizam?Pa može se tako reći, oni imaju onaj ubrzani. Sudbina...
Muža sažaljevam.Šta bre sažaljevaš? U ludaru to odma', ali odma'. Jebeš mi mater ako ga ne bih poslao u jedno 100 naučno-istraživačkih centara, da provere oni taj fenomen.

Možda to ima i veze sa masom, što si teži, više ti napora treba za bilo koju aktivnost, pa (kada dostigneš određenu masu) gubiš i više kalorija. Zato je njima najlakše da skinu tako četrdeset, pedeset kila, ali onih poslednjih petnaest-dvadeset viška (i manje) je teže skinuti. 500 kalorija po seansi, 3500 kalorija dnevno, pa kako muž nije crk'o do sad? lololo

Jao, Kiplinže, sad mi pade na pamet lik koji je jednoj likuši s kojom sam išao u srednju, napravio dete dok je krmača bila u 3. srednje, 'naš ti na šta ona liči! Sličnih je dimenzija ko ta tvoja, možda čak i jača kilaža. Nego ne setih se ranije da tog lika pošaljem u paketu sovim u neku ustanovu. Kad samo pomislim da sam loše prošao u životu... E, stvarno, zamisli da si fetfetišar. :D
Jao, Kiplinže, sad mi pade na pamet lik koji je jednoj likuši s kojom sam išao u srednju, napravio dete dok je krmača bila u 3. srednje, 'naš ti na šta ona liči! Sličnih je dimenzija ko ta tvoja, možda čak i jača kilaža. Nego ne setih se ranije da tog lika pošaljem u paketu sovim u neku ustanovu. Kad samo pomislim da sam loše prošao u životu... E, stvarno, zamisli da si fetfetišar.Zezaš? I šta je bilo sa njim, oženjen?
- lЛемајо, опаааа и ти си ту... Да знаш, планирам да те дефинишем...
mene? što mene? šta sam sad uradila!? :P
mene me zanima kako ovaj nju jebe? ste vi vidli onu treću nogu od stomaka što joj visi? na koju foru on može da joj priđe kurcem do pičke? dizvinete....
само ми није јасно како се јебу? како мученик успе да помери сто кила сала кад сам има шесет? јел имају неког помоћника који држи или шта? како бре људи??I to, ali brate, nije mi jasno kako ona može da izgubi 500 kilokalorija po seansi, kad piše da jedva može da se mrda. Koliko onda tek muž gubi. xD
- l
ste gledali onaj film "supersize me"? pa kaže kako je u jednom trenutku skontao kako je mnogo nervozan postao, a onda pojede big mek i odma se smiri i bude mu lepo, ko droga jebote!
meni i dalje nije jasno kako uspeva da joj dopre do čke....
Koliko li je ovaj jebao kad je ovoliko smršao?Ne znam, i on i trener mi izgledaju sumnjivo.
Crvena konjeva mas'
Ova je moj favorit: http://zena.blic.rs/Zdravlje/11729/Najdeblja_zena_na_svetu_smrsala_40_kg_uz_pomoc_seksaMuža sažaljevam.
Aman, kako on njoj uopšte nađe pičku? Il je rudar il ima kurac od po metra minimum. Aukurac.

Ma to sve gurman do sladokusca, gledam nešto rodbine za večerom, to nisu tanjiri već ple'ovi, voli da jede više neg išta. Samo 1% debelih je takvo zbog nekog neizlečivog poremećaja, sve ostalo VOLI da klopa, endorfin šiklja ko gejzir dok žderu i boli ih stojko kako je srcu i jetri u loju, bubrezima je makar lepo pa imaš bar nešto da zaveštaš kad pandrkneš.
I neće da priznaju jebem ti sve, kaže "slabo sam nešto jeo, ma nisam neg okusio", aj da ih nisam lično gledao kako tovare pa i da poverujem.