Како се људи нагоје на 600 кила?
  • Радјард Куплунг

Ово ме одавно копка. Посебно психолошки профил људи који дозволе себи да своју телесну масу набију не на 150, не на двеста, не на триста, него на јебених 500 и 600 кила?
    Ајде, мало си јаче грађе, висок, кружиш око стотке, улењиш се, не крећеш се, салата ти мрска, скочиш на 115... Слава ова, слава она, зима дође, не излазиш из кола, опала, 130 кила. Не кажеш себи, еј, јеботе, тријес кила преко норме, дај да оладим мало, него удри по слатком и масном. Па јебему матер, мнооооого је лакше смршати него угојити се, да не причамо о финансијском аспекту квалитетног гојења, где без сома динара дневно само на бела и црвена меса нема не можеш да пратиш темпо било каквог наменског програма исхране. Јок, на теби је да једеш воћа и салатице, квалитетног меса, да се хидрираш и бавиш неком аеробном активношћу... Али скренух са теме...

Једног јутра се пробудиш са 200 кила у гузици! И није доста! 250! 300! 400! Целих петсто! И чему вечито паламуђење типа, ''то је болест, то је психолошки поремећај, метаболизам функционише другачије код њега/ње, такве је конституције'', а с друге стране, не бих рекао да људско биће може да оповргне законе о одржању масе и енергије и нагоји се десет килограма од унетих пет. Камоли људско биће од пола тоне.

Опростите ми што сам написао увод збрда-здола и крајње немачко-појмовно приступио проблематици, али волео бих да чујем неке одговоре на питања која нисам поставио.

• Слепи

Не знам.

• Kobe braTe

To uglavnom bolesni Amerikanci ... Ko ih jebe

• Crno

Ja kontam da nešto nije baro sa glavom kod njih. Nemaju taj neki centar za kontrolu, jer, slažem se da je jebeno nemoguće da se ugojiš toliko, ako imaš trunku svesti o svom zdravlju.

• C60

ТОВЉЕНИЦИ НАПРОДАЈ!

Не, дефинитивно болест.

• Срна

zapuštanje,depra,memla psihe,boles' brate.

• Џимикс

Јебем ли га... Просто су болесници и што каже Кобе, "Амери". Требаш да имаш снаге за то јеботе.

• msmojne

Vole da jedu... I kenjaju da je ne moguće smršati. Ja bi njih u logor pa da viš kako će se istopiti za čas.

• Bruce

Inercija i entropija - drugi te hrani, hoće da te služi, nije mu teško da trčka oko tebe i ispunjava ti hirove, a kad naguraš 400 kila onda već mora da te natrpava jer mu žao da po celu noć plačeš od gladi. Sve bi ja to zaključavao u betonske prostorije sa vratima 50*50 i davao samo vodu, pa kad budu mogli da izađu, neka izađu.

• Billy Sharp

Proširi se želudac natrpavanjem hrane koja se brzo svari, a goji, i malo po malo eto 600 kila.

• Crvena konjeva mas'

Teške kosti i problemi sa metabolizmom!

Šalu na stranu, u Americi se čak traži da se vređanje ljudi na osnovu težine (da ih zovete debeljanima) izjednači sa rasizmom?! Jer nisu oni krivi što su debeli i smršali li bi kad bi mogli, ali moraju uneti 20.000kcal jersu konstantno gladni.

Ova je moj favorit: http://zena.blic.rs/Zdravlje/11729/Najdeblja_zena_na_svetu_smrsala_40_kg_uz_pomoc_seksa

Muža sažaljevam.

• Скелетор

neradnici jedni. da imaju posao,a ne žele ga, umesto što primaju pristojnu socijalnu pomoć (jebiga, amerika), đavola bi ličili na tovljenike.

• Џимикс

Billy Sharp
    Proširi se želudac natrpavanjem hrane koja se brzo svari, a goji, i malo po malo eto 600 kila.

Мислиш, много по много?

• Billy Sharp

Da, mnogo po mnogo. :)

• Crvena konjeva mas'

Pa što niko u Etiopiji nije debeo, da oni nemaju možda loš metabolizam?

• Џимикс

Неће да једу па то ти је...

• l

tako što jedu. mnogo.

• Џимикс

Лемајо, опаааа и ти си ту... Да знаш, планирам да те дефинишем...

• Скелетор

l

Ne smeju dotvaraju usta da im ne bi neka mušica uletela, možda zbog toga

• Tužni Lijam

Vrlo interesantna tema. Ni ja stvarno ne znam kako je moguće baš toliko da se ugojiš, da toliko izgubiš kontrolu nad sopstvenim životom. I ja sam oscilirala, nekad punija, nekad mršavija, moram da pazim da bih bila u formi, ali nabaciti trostruku svoju masu je previše.

• Џимикс

http://www.kurir-info.rs/britanac-od-368-kilograma-najtezi-covek-na-svetu-clanak-138500
    Много глед'о Олимпијаду... Вероватно још од оне из Атине...

• Blake Griffin

Pa može se tako reći, oni imaju onaj ubrzani. Sudbina...

Muža sažaljevam.

Šta bre sažaljevaš? U ludaru to odma', ali odma'. Jebeš mi mater ako ga ne bih poslao u jedno 100 naučno-istraživačkih centara, da provere oni taj fenomen.

• Crvena konjeva mas'

Šta bre sažaljevaš? U ludaru to odma', ali odma'. Jebeš mi mater ako ga ne bih poslao u jedno 100 naučno-istraživačkih centara, da provere oni taj fenomen.

Meni ga je iskreno žao!

Mada ga treba ispitati što kažeš, poslati u institut u Masačusetsu.

• Радјард Куплунг

Човек је очигледно фетишар на дебеле, ја у то нисам веровао док нисам видо да другарица од 110 кила на метар шездесет има редовног бачјеа који је нонстоп зивка и цима да се нађу.

• Tužni Lijam

500 kalorija u jednoj seansi? Je l' tu misli na jedan seks od tih sedam dnevno, ili na svih sedam ukupno? Toliko ni na trčanju ne izgubiš. Well.... FUCK! :D

• Crvena konjeva mas'

500 kalorija u jednoj seansi? Je l' tu misli na jedan seks od tih sedam dnevno, ili na svih sedam ukupno? Toliko ni na trčanju ne izgubiš. Well.... FUCK! :D

Mora da je lavica u krevetu pa gubi 500 po seansi...

• paninaro

to izgubi jer tada ne jede

• Радјард Куплунг

ххахахахах планинар брат

• Billy Sharp

Lolo, oni bukvalno treba DEBELO da se pomuče da bi smršali.

• Tužni Lijam

Možda to ima i veze sa masom, što si teži, više ti napora treba za bilo koju aktivnost, pa (kada dostigneš određenu masu) gubiš i više kalorija. Zato je njima najlakše da skinu tako četrdeset, pedeset kila, ali onih poslednjih petnaest-dvadeset viška (i manje) je teže skinuti. 500 kalorija po seansi, 3500 kalorija dnevno, pa kako muž nije crk'o do sad? lololo

• Blake Griffin

Jao, Kiplinže, sad mi pade na pamet lik koji je jednoj likuši s kojom sam išao u srednju, napravio dete dok je krmača bila u 3. srednje, 'naš ti na šta ona liči! Sličnih je dimenzija ko ta tvoja, možda čak i jača kilaža. Nego ne setih se ranije da tog lika pošaljem u paketu sovim u neku ustanovu. Kad samo pomislim da sam loše prošao u životu... E, stvarno, zamisli da si fetfetišar. :D

• Tužni Lijam

Jao, Kiplinže, sad mi pade na pamet lik koji je jednoj likuši s kojom sam išao u srednju, napravio dete dok je krmača bila u 3. srednje, 'naš ti na šta ona liči! Sličnih je dimenzija ko ta tvoja, možda čak i jača kilaža. Nego ne setih se ranije da tog lika pošaljem u paketu sovim u neku ustanovu. Kad samo pomislim da sam loše prošao u životu... E, stvarno, zamisli da si fetfetišar.

Zezaš? I šta je bilo sa njim, oženjen?

• Dvajt

neverovatnih 291 kilograma

Aleks koji teži svega 63 kilograma

крв ти јебем христову, па овој једна нога тежа од целог мужа! шта курац нога, рука

само ми није јасно како се јебу? како мученик успе да помери сто кила сала кад сам има шесет? јел имају неког помоћника који држи или шта? како бре људи??

• Crvena konjeva mas'

pa kako muž nije crk'o do sad

Jer je medicinski fenomen.

• l

Лемајо, опаааа и ти си ту... Да знаш, планирам да те дефинишем...

mene? što mene? šta sam sad uradila!? :P

mene me zanima kako ovaj nju jebe? ste vi vidli onu treću nogu od stomaka što joj visi? na koju foru on može da joj priđe kurcem do pičke? dizvinete....

• Tužni Lijam

само ми није јасно како се јебу? како мученик успе да помери сто кила сала кад сам има шесет? јел имају неког помоћника који држи или шта? како бре људи??

I to, ali brate, nije mi jasno kako ona može da izgubi 500 kilokalorija po seansi, kad piše da jedva može da se mrda. Koliko onda tek muž gubi. xD

• Salmonel

lako. po kila slanine na dva dana + redovna ishrana je ok ritam. za par godina namaknes tih 600kg.
    a sta ce ti 600 kila?

• msmojne

Zanimljivo je da su debeli ljudi srećniji i psihčki bolje stoje od normalno uhranjenih.

• Dvajt

ма изгуби курац, сере бре дебела теши се и лаже народ. лежи ко морж а ова мука копа по салу ко рудар у мајданпеку и да изгуби она 500 калорија... то нема ни у дизниленду

• mlatafaka

Zanimljivo je da su debeli ljudi srećniji i psihčki bolje stoje od normalno uhranjenih.

Pa naravno da je srećan kad svaki dan pojede po dva'es' Big Mek-ova i popije 10 litara koka-kole, oca mu jebem ludog!

• l

ste gledali onaj film "supersize me"? pa kaže kako je u jednom trenutku skontao kako je mnogo nervozan postao, a onda pojede big mek i odma se smiri i bude mu lepo, ko droga jebote!

meni i dalje nije jasno kako uspeva da joj dopre do čke....

• mlatafaka

meni i dalje nije jasno kako uspeva da joj dopre do čke....

Ja pokušavam da zamislim dva debela gmaza kako se trslače. Juuuu! Ovom se kurac ne vidi, a ovoj čka prekrivena kožom. Lože se na trenje, trljaju se jedno o drugo. Bože.

• Tužni Lijam

Koliko li je ovaj jebao kad je ovoliko smršao?

Ne znam, i on i trener mi izgledaju sumnjivo.

• Tužni Lijam

ма изгуби курац, сере бре дебела теши се и лаже народ. лежи ко морж а ова мука копа по салу ко рудар у мајданпеку и да изгуби она 500 калорија... то нема ни у дизниленду

+1

• selenijum

Crvena konjeva mas'
    Ova je moj favorit: http://zena.blic.rs/Zdravlje/11729/Najdeblja_zena_na_svetu_smrsala_40_kg_uz_pomoc_seksa

Muža sažaljevam.

Aman, kako on njoj uopšte nađe pičku? Il je rudar il ima kurac od po metra minimum. Aukurac.

• Billy Sharp

Koji me je đavo terao da čitam ove postove. :)

• crnigrujan

Ma to sve gurman do sladokusca, gledam nešto rodbine za večerom, to nisu tanjiri već ple'ovi, voli da jede više neg išta. Samo 1% debelih je takvo zbog nekog neizlečivog poremećaja, sve ostalo VOLI da klopa, endorfin šiklja ko gejzir dok žderu i boli ih stojko kako je srcu i jetri u loju, bubrezima je makar lepo pa imaš bar nešto da zaveštaš kad pandrkneš.

I neće da priznaju jebem ti sve, kaže "slabo sam nešto jeo, ma nisam neg okusio", aj da ih nisam lično gledao kako tovare pa i da poverujem.